murattopdagi
Üye
Kuralı 1 saat oldu yaklaşık dostum. Değişiklik olarak kernel var ve önemsiz de olsa durum çubuğundaki saat ortaya alınabiliyor ya da gizlenebiliyor artık. Bunun dışında zaten aynı. Performans olarak gayet iyi önceki sürümde de sorun yoktu zaten performans konusunda. Pil ömrünü de birkaç gün deneyip sonucu iletirim.Son surumu deneyen var mi?
Kuralı 1 saat oldu yaklaşık dostum. Değişiklik olarak kernel var ve önemsiz de olsa durum çubuğundaki saat ortaya alınabiliyor ya da gizlenebiliyor artık. Bunun dışında zaten aynı. Performans olarak gayet iyi önceki sürümde de sorun yoktu zaten performans konusunda. Pil ömrünü de birkaç gün deneyip sonucu iletirim.
Aynen ben de şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu sefer custom kernel de kurmadım. Sen hangi kerneli kullanıyorsun dostumSöylediğin iyi oldu görmemiştim ben saat mevzusunu. Bu arada bir önceki sürümde arada bazen donuyordu telefon bu sürümde halledilmiş hiç donmadı seri telefon. Tarayıcı olarakta firefox kullanıyorum yağ gibi kayıyor telefon..
Aynen ben de şimdilik hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu sefer custom kernel de kurmadım. Sen hangi kerneli kullanıyorsun dostum
aynen 396 olan en iyisi onu kullanıyorum[KERNEL][3.4.96][KK][ION] K^Kernel 3.4.96 v1.3 for KK 4.4 ION+PMEM ADSP [05/07/2014]
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
406 ve 416 mb ram olan kernellerin pek fazla stabil olmadığı söyleniyor.Hepsinde tüm özellikler çalışıyor.Fakat bana da 396 mb olanı en iyisi gibi geldi.
Orjinal tema ve başka bi kaç temada da aynı durum söz konusu. Var mı önerebileceğin tema hocam.Tema degistir
Yeni sürüm konuya eklenmiştir.
Evet portlamış arkadaşın biri sağolsun dün yükledim bi heycanla ama malesef türkçe dil desteği yok. Yapabilecek biri olsada kullanabilsekSo Here is the Rom Guys.....<br />
<br />
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<br />
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(I have not tried other than this Package.You can try Others)<br />
<br />
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<br />
<br />
<b>Notes:</b><br />
-Default Su is not Working,so i added the super Su app.You only have to do is to install/download the binary files.<br />
-The phone will sometimes shut off while taking pictures with flash on.(This happens only when your on low battery.This may also be because of a bad battery).<br />
-The Rom needs a lot of Ram .So you guys have to experiment a lot inorder to suit your needs.<br />
-I am uploading two kernel packs.One is Orginal and the other is Tweaks.I am not recommending it,but you can experiment with it.<br />
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız<br />
<br />
Activate Root : Security folder>permission>Root permission.<br />
Swap Sd card :Edit in build prop > persist.sys.vold.switchexternal=1<br />
<br />
If you need any other kernels,plz ask me..<br />
Happy Flashing........:victory:<br />
Press the Thanks Button if you Like my work.....<br/>
Su yazidan pek bisey anlamadim ama galiba biri galaxy s ten miui rom portlamis cevirebilecek var mi?
Peki bluetooht?sürüm 3.4.100 güncellendi çekirdek
CMA (bitişik bellek ayırma) geçti, şimdi
kullanıcı RAM 392MB var - arco68 için
büyük teşekkür
Sabit Galeri özel videolar için (arco68
sayesinde) dondurma
repo Senkronize
10.2 CyanogenMod - 2014511 -
an itibari ile cm10.2 stabil hale geldi
calisiyor zaten alpha 6da duzeltilmistiPeki bluetooht?
Ne zamandir 10.2 ye yabanciymisimcalisiyor zaten alpha 6da duzeltilmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?