Galaxy W i8150 Wonder [ROM][KK][4.4.4][KTU84Q] CyanogenMod 11.0 (20141223-UNOFFICIAL)

Sponsorlu Bağlantılar

murattopdagi

murattopdagi

Üye

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tlfndan indirYada beklersen megaya upload ederim

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Tlfndan indir dene olmassa buradan link veririm upload edince

kosovali41

kosovali41

Üye
bilgisayar indirmeyi kabul etmiyor casus yazılım var diyor hal böylr olunca telefondan da indiresim gelmiyo ya :/

İndirme bitince mi o hatayı veriyor? Eğer öyleyse şu şekilde yapabilirsin. Ctrl + J 'ye bas, inen CM11 dosyasının altında "Kötü amaçlı dosyayı kurtar" a tıkla, ardından çıkan uyarıya "Yine de kurtar" de ve tamamdır.

scope_123

Üye
İndirme bitince mi o hatayı veriyor? Eğer öyleyse şu şekilde yapabilirsin. Ctrl + J 'ye bas, inen CM11 dosyasının altında "Kötü amaçlı dosyayı kurtar" a tıkla, ardından çıkan uyarıya "Yine de kurtar" de ve tamamdır.
evet chromda otomatık olarak siliyor aynı şekilde ie de. 4. kez indiriyorum umaırm olur.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Upload ettim indirebilirsin@murattipragi linki alternetig olarak konuya eklermisin

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Upload ettim indirebilirsin@murattipragi linki alternetig olarak konuya eklermisin
İsim yanlış olmuş :) hangi linki ekleyeyim anlamadımDaha doğrusu konuyu ben açmadım yani nasıl ekleyebilirim bilmiyorum

MeeksTR

MeeksTR

Üye
Bu romda önceki yayımlanan roma göre birçok özelliği kaldırılmış.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Pardon yanlis oldu konuyu senin actigini sandim megaya arconun 04.07.2014 tarihli romunu upluad ettim

murattopdagi

murattopdagi

Üye
Pardon yanlis oldu konuyu senin actigini sandim megaya arconun 04.07.2014 tarihli romunu upluad ettim

Emeğine sağlık kardeşim. Cidden şu telefonu bile adam edebiliyoruz. 2.3.6 ya ara sıra dönmek lazım bu romların kıymetini bilmek için :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, Bysalih41 ve Mehmet
kosovali41

kosovali41

Üye
Beyler "Viber" kullanan var mı? Kişi listemi görmüyor da. Viber kullanıpta bu sorunla karşılaşan var mı? (Senkronizasyon aktif, şu saatte yapıldı diye gösteriyor, fakat Viber kullananları geçtim telefondaki hiç bir kişiyi görmüyor. Numaralar sim de değil telefonda)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
bende bir sorun yok viberdebildirim ve zil sesleri çok az sesi çıkıyordu çoğu zaman mesaj seslerini cebimdeyken duymuyordum bu walkmanı yükleyince sesler gayet arttı rahatca duyuluyor

• Beğen
Tepkiler: kosovali41
mustafa938

mustafa938

Üye
Ben xda daki minimal gaps ı flashlıcam