murattopdagi
Üye
Ben internet download manager ile indirdim dostum.sinirim bozuldu artık 4 kere indirdim romu chrome casus yazılım buluyo siliyor direkt olarak ie de aynısını yapıyor niye böyle ?
Ben internet download manager ile indirdim dostum.sinirim bozuldu artık 4 kere indirdim romu chrome casus yazılım buluyo siliyor direkt olarak ie de aynısını yapıyor niye böyle ?
tamam da ben program kurmak zorunda mıyım niye virüslü koyuyorlar yaniBen internet download manager ile indirdim dostum.
virüs değil dostumtamam da ben program kurmak zorunda mıyım niye virüslü koyuyorlar yani
chome ve ie casus isteyenmeyen yazılım buldu diyor cm11 çıkan son 2 sürümde bu sorun varo yüzden indiremiyorumvirüs değil dostum

eyvallah megaya upload edersen sevinirim ama program yine aynı program bi şey değişmez diye düşünüyorum ?Tlfndan indirYada beklersen megaya upload ederim
bilgisayar indirmeyi kabul etmiyor casus yazılım var diyor hal böylr olunca telefondan da indiresim gelmiyo ya :/Tlfndan indir dene olmassa buradan link veririm upload edince
bilgisayar indirmeyi kabul etmiyor casus yazılım var diyor hal böylr olunca telefondan da indiresim gelmiyo ya :/
evet chromda otomatık olarak siliyor aynı şekilde ie de. 4. kez indiriyorum umaırm olur.İndirme bitince mi o hatayı veriyor? Eğer öyleyse şu şekilde yapabilirsin. Ctrl + J 'ye bas, inen CM11 dosyasının altında "Kötü amaçlı dosyayı kurtar" a tıkla, ardından çıkan uyarıya "Yine de kurtar" de ve tamamdır.
İsim yanlış olmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızUpload ettim indirebilirsin@murattipragi linki alternetig olarak konuya eklermisin
hangi linki ekleyeyim anlamadımDaha doğrusu konuyu ben açmadım yani nasıl ekleyebilirim bilmiyorumEmeğine sağlık kardeşim. Cidden şu telefonu bile adam edebiliyoruz. 2.3.6 ya ara sıra dönmek lazım bu romların kıymetini bilmek içinPardon yanlis oldu konuyu senin actigini sandim megaya arconun 04.07.2014 tarihli romunu upluad ettim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bende bir sorun yok viberde
evetBu konudaki Gapps'ı mı flaşladın ?