Az sabirli olNeden cikarmadilar daha ya![]()
16 dk dediler yuklenmedi dunde siteye sayac koymuslardi gece 11 de olmasi lazimdi iptal etmisler yaAz sabirli ol

Xda yalan solemez bugun çıkar16 dk dediler yuklenmedi dunde siteye sayac koymuslardi gece 11 de olmasi lazimdi iptal etmisler ya![]()
Aynen guveniyorum zaten umarim iyi bi romla karsimiza cikarlar bekledigimize deger insallahXda yalan solemez bugun çıkar

Ben cok fazla merak etmiyorum. Ayrica o kadar kisiye yalan soylryemezler zatenAynen guveniyorum zaten umarim iyi bi romla karsimiza cikarlar bekledigimize deger insallah![]()
Aynen yalan soylemezler ama ben cok merak ettim ne gibi degisikliklwr yapcaklar acabaBen cok fazla merak etmiyorum. Ayrica o kadar kisiye yalan soylryemezler zaten

Bekle gorAynen yalan soylemezler ama ben cok merak ettim ne gibi degisikliklwr yapcaklar acaba![]()
Simdide s5 priyect sitesini bulamadim kaldirdilarmi acaba ?Bekle gor
One.com diye bir site acilior sanirim. Xda 3.0i yorumdan verebilirSimdide s5 priyect sitesini bulamadim kaldirdilarmi acaba ?
sanırım site içeriğini v3 için değiştiriyorSimdide s5 priyect sitesini bulamadim kaldirdilarmi acaba ?
Yok hayir hic acilmiyor yani siteyi bulamadim googledeOne.com diye bir site acilior sanirim. Xda 3.0i yorumdan verebilir
Ama en son sayac koymustu su kadar zaman die simdi noldu bilmitorum xda da yorumlari takip ediyorumsanırım site içeriğini v3 için değiştiriyor
bekleyelim biraz daha
V3 icin degistiriyorlardir az bekle yaYok hayir hic acilmiyor yani siteyi bulamadim googlede
biraz bekliycem@sozer sende bu v3 ü yüklüceksin galiba
hmm xdadaki herkes bizim gibi sabırsızlanıyolarbiraz bekliycem
xda daki yorumlar olumlu yönde ise yüklemeyi düşünüyorum

Stocktayimhmm xdadaki herkes bizim gibi sabırsızlanıyolar
@baskahmet sen cm12desin dimi![]()
baskahmet xda dan uyarı ingilizceyi doğru konuşamadığım için çeviriden yapıyorum ama afedrsin mal gibi çeviriyo heralde nası yaparımStocktayim
Cm12 de degisik bir ekran bugu var yani hatasi. Onun yuzunden stock. Ama tekrar cm12 geceblrm

Kardesim ben ne bileyim ne alakam var ya sacma soru soruyonbaskahmet xda dan uyarı ingilizceyi doğru konuşamadığım için çeviriden yapıyorum ama afedrsin mal gibi çeviriyo heralde nası yaparım![]()