Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

ThunderEkmeği

Üye
Konuyla pek alakası yok ama fazla konu açıp kirlilik olsun istemedim.

Sanırım 2 tane S5 Rom var ve 2side birbirinden bağımsız.Yüklemeleri zahmetli gibi duruyor ve linkler de henüz yok sanırım.Benim için önemli olan şarj ve batarya acaba sadece Rusya romu yüklesem yeterli olur mu yani tavsiye eder misiniz ? Ya da Başka tavsiye edebiliceğiniz güzel bir rom varmı ?

baskahmet

baskahmet

Üye

Sanırım 2 tane S5 Rom var ve 2side birbirinden bağımsız.Yüklemeleri zahmetli gibi duruyor ve linkler de henüz yok sanırım.Benim için önemli olan şarj ve batarya acaba sadece Rusya romu yüklesem yeterli olur mu yani tavsiye eder misiniz ? Ya da Başka tavsiye edebiliceğiniz güzel bir rom varmı ?
En güzeli cm12 veya 4.2.2 kardeşim hiç bulaşma diğerlerine

• Beğen
Tepkiler: reflex
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

valla bi cm12 var bide s5 lollipop port rom var ama onun 3.0 versiyonu çıkcak onu bekliyorum bende

ThunderEkmeği

Üye
En güzeli cm12 veya 4.2.2 kardeşim hiç bulaşma diğerlerine

Peki hocam hangi recovery i tavsiye edersiniz ? Bildiğim kadarı ile bazı romlar belli recoverylerde daha stabil çalışmakta.Mesela cm 12 için twrp mi yoksa cwm mi ? Hangisi ise onun linkini verebilirmisiniz hocam rica etsem ?

Bu arada 4.2.2 derken stock mu ?
valla bi cm12 var bide s5 lollipop port rom var ama onun 3.0 versiyonu çıkcak onu bekliyorum bende

Dediğin v3 için rusya kk vs gerekiyor mu yoksa normal flaslanabilir rom mu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Peki hocam hangi recovery i tavsiye edersiniz ? Bildiğim kadarı ile bazı romlar belli recoverylerde daha stabil çalışmakta.Mesela cm 12 için twrp mi yoksa cwm mi ? Hangisi ise onun linkini verebilirmisiniz hocam rica etsem ?

Bu arada 4.2.2 derken stock mu ?[/QUO
Evet stock.Cwm en kötüsü bence.Ben twrp kullanıyorum kullanımı çok rahat buyrun link

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Bu arada 4.2.2 derken stock mu ?

Dediğin v3 için rusya kk vs gerekiyor mu yoksa normal flaslanabilir rom mu ?
normal flaslanabiliyo v3.0 bugün geliyo kısmetse
görsellik istiyosan s5 lollipop port romu tercih ederim ama performans olsun yeter dersen cm12

baskahmet

baskahmet

Üye
görsellik istiyosan s5 lollipop port romu tercih ederim ama performans olsun yeter dersen cm12
Ultraslan kardeşim çok değişik birşey oldu.Stock romdayım şimdi menüdeydim.Orta tuş işlev görmüyor.Ekranın dokunmatiği telefonu algılamıyordu.Çok korktum.Yeniden başlattım şarj %35 inmiş halde %12 Vardı.Ama orta tuş dokunmatik felan çalışıyor.Ben anlamadım romda mı sorun var bendemi :/

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8

ThunderEkmeği

Üye

Görsellik değil benim için batarya ve performans önemli.

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ultraslan kardeşim çok değişik birşey oldu.Stock romdayım şimdi menüdeydim.Orta tuş işlev görmüyor.Ekranın dokunmatiği telefonu algılamıyordu.Çok korktum.Yeniden başlattım şarj %35 inmiş halde %12 Vardı.Ama orta tuş dokunmatik felan çalışıyor.Ben anlamadım romda mı sorun var bendemi :/
sorun romda olablir aaynısı banada olmuştu hatta geçen hafta oldu ben odinden tekrar kurdum korktuğum için sonra düzeldi

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
O çıkana kadar :) bir daha sorun olursa cm11 snapshot m12 kuracam onda art/dalvik da var çok iyi rom
bende bakıyım bi ona :)
baktım güzel bide şu s5i bi çıkaramadılar v3.0 romunu yahu :D forumdaki yazılanları görsen herkes sinirli :D

baskahmet

baskahmet

Üye
bende bakıyım bi ona :)
baktım güzel bide şu s5i bi çıkaramadılar v3.0 romunu yahu :D forumdaki yazılanları görsen herkes sinirli :D
Bende takip ediyorum merak etme :) xposed modüllerine merak sardım onlara bakıyorum şuan

• Beğen

Üst Alt