magnumxx
Üye
Selamlar beyler, son 1 haftadır bu rom vb. işleri takip ediyorum. Fakat tüm mesajları okuduğum için '' ne olursa olsun stock'a bir şekilde dönülüyor'' gibi mesajlar çok gördüm. Bu konuda çoğunlukla herkes aynı fikirde ve büyük ihtimalle benim içinde aynısı geçerli olacak. Neyse ben bu durumlarda önceki mesajlardan yola çıkarak kendime net bir yol çizemiyorum. O yüzden kendi sorularımı sormak istiyorum yazabildiğim kadarıyla.. Benim telefonum 4.2.2 ve rootlu. Haricinde hiç bişey yok. Bu S5 rom görsel olarak hoşuma gitti. Ben zaten her gün şarj yaptığım için şarjla alakalı bi durum sıkıntı değil, görsel anlamda farklılaşsın istiyorum telefon. 1. sorum benim telefonum 4.2.2 bu romu direkt olarak yükleyebilir miyim? Yoksa 4.4.2 mi yüklemek zorundayım? 2. sorum ilk 4.4.2 yükledikten sonra bu romuda aynı stil mi yüklüyoruz. Yani stock yada custom her türlü aynı şekildemi yükleniyor? 3. sorumda bu romu yükledikten sonra tekrar stocka dönerken hiç bişey yapmadan normal daha önceden bu romu yüklediğim gibi mi yüklüyorum?
edit: rusya 4.4.2 kurdum odinle gayet basit fakat ben buradaki cwm filan hiç uğraşmadan bu romuda odinle aynı mantık kuramaz mıyım?
edit: rusya 4.4.2 kurdum odinle gayet basit fakat ben buradaki cwm filan hiç uğraşmadan bu romuda odinle aynı mantık kuramaz mıyım?
Son düzenleme:
ya ben ilk defa cm12 aynı sürümde bugün 6. günüm bu kadar çok kaldım