baskahmet
Üye
Attım ya yukarıda.Sadece onlara ek bir yeniden başlat menüsü varya bide ora değişikrica etsem ekran görüntüsü atarmısın merakettimde![]()
Attım ya yukarıda.Sadece onlara ek bir yeniden başlat menüsü varya bide ora değişikrica etsem ekran görüntüsü atarmısın merakettimde![]()
afedersin oha diyorum gerçektenAttım ya yukarıda.Sadece onlara ek bir yeniden başlat menüsü varya bide ora değişik

Neden ? Bir de uygulamaya göre durum çubuğu yükledim işte bu müthiş oldu.Uygulamayı açınca onun rengi ne ise durum çubuğunun rengi de o oluyorafedersin oha diyorum gerçekten![]()

müthiş bişey yapmıssın gerçekten bravoNeden ? Bir de uygulamaya göre durum çubuğu yükledim işte bu müthiş oldu.Uygulamayı açınca onun rengi ne ise durum çubuğunun rengi de o oluyor![]()
peki uygulamalar menüsünde nasıl bi görüntü varO değişmiyor normal touchwiz kullanıyorummüthiş bişey yapmıssın gerçekten bravopeki uygulamalar menüsünde nasıl bi görüntü var
gerçekten cihaz farklı birşey oldugüzelmiş yaO değişmiyor normal touchwiz kullanıyorumgerçekten cihaz farklı birşey oldu

Android Lollipop görüntüsü verebiliyorsun cihaza.Şimdi de onu deniyecem.Ortaya karışık birşey oldugüzelmiş ya![]()

tamam deneAndroid Lollipop görüntüsü verebiliyorsun cihaza.Şimdi de onu deniyecem.Ortaya karışık birşey oldu![]()
güzel bişey olacağına ınanıyorum 
Android Lollipop görüntüsü verebiliyorsun cihaza.Şimdi de onu deniyecem.Ortaya karışık birşey oldu![]()
S5 İle çakışacak.S5'i kaldırayım da sadece bu dursun.Roma gerek kalmadan xposed sayesinde telefon farklı birşey oldutamam denegüzel bişey olacağına ınanıyorum
![]()

O 4.4.2 ye yükleniyor.Çoğu uyumsuz.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu deneyen oldumu?
sozer bu adamlar ne diyo ya xda yı takip ediyomusun çıkacakmı çıkmıcakmı anlayamadım bi türlü :/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu deneyen oldumu?
Bence uğraşma romlarla al xposedı kur modülünü rahatına baksozer bu adamlar ne diyo ya xda yı takip ediyomusun çıkacakmı çıkmıcakmı anlayamadım bi türlü :/

bakalım eğer çıkmazsa seninkini yapcamBence uğraşma romlarla al xposedı kur modülünü rahatına bak![]()

S5 sistemuı kullanıyorum.S5 in ayarlar menüsü ve durum çubuğu simgeleri.Ayrıca bir uygulamaya girdiğinde renk neyse durum çubuğunun rengi o oluyor.Bütün bunlar xposedin eseri.Gerçekten iyi iş çıkarmışlar.bakalım eğer çıkmazsa seninkini yapcam![]()
v3.0 daha çıkmadı ama
Ben hala cm12 deyim
Bu arada s5 ROM unun linkini verin de konunun ana mesajina ekleyeyim. Millet zorluk çekmesin.

helal olsun ne diyim başka@Ultraslan8 Telefonun son hali şu.S5 arayüzü , Orjinal S4 Mini Touchwiz , S5 Ayarlar Ve Durum Çubuğu , Durum çubuğunda bağlantı hızım solda saat ortada ve diğer simgeler yanda (Xposed ile yapılıyor)

Çıkarsa linkini eklersin buraya oki? Belki ben olmayabilirim konuyu takip edenlere ayıp olmasınv3.0 daha çıkmadı ama
helal olsun ne diyim başka![]()
tabikiÇıkarsa linkini eklersin buraya oki? Belki ben olmayabilirim konuyu takip edenlere ayıp olmasın

Bende su an 2.5 var. Onun ustune bunu kurabiliyormuyuz yoksa stock donup sonrami 3.0 ı yukliyecegiz. Umarim otadan olur direktabiki
@baskahmet nası yaptığını sölesen bende yapsam o yaptıklarını
neyse nası olsa rom deişcem o yüzden ploikinin yeni versiyonuna bi baikiim
allahım sana şükürler olsun çııktı rom ama daha upload edilmedi sitede açıldı
link çıkınca atıcam buraya direk![]()