Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM][KK][4.4.2] S4 Mini için S5 ROM, S4 Mini S5 ROM

Sponsorlu Bağlantılar

magnumxx

Üye
Kardesim biraz daha bekle s5 romun 3.0 versiyonu cikacak bende onu yuklucem az bekle derim ben
Senin dedigin rom baska bi gelistiricinin mi romu sayet bu rom zaten v3.2 yaziyor. Bu arada 4.4.2 rusya sarji asiri iyi su an telefon rootsuz. Bu s5 rom gorsel anlamda cok hosuma gitti. Fakat tekrar ayni soruyu soruyorum belkide ama diyelim bu s5 romu yukledim sonra tekrar 4.4.2 yi kurmak istedim. Hic bu wipe filan yapmadan odinle kursam olurmu? Sundan soruorum bu wipe heralde herseyi siliyor. Ama temiz kurulum muhabbetinden dolayida yapin diyorlar. olaylar kafamda hala netlesmedi bu isler tecrubeyle paralel neyse bu 4.4.2 rusya hosuma gitti aslinda simdi bu s5 romuda yuklicektimde arkadas bekle demis tereddut ettim. O dedigi romla arasindaki fark ne bunun ayrica nerden takip etcem ne zaman cikacagini bilecegim :)

baskahmet

baskahmet

Üye
@qradyant Halim abi bende değişik bir durum oldu. Cm12'de geziniyordum. Birden ekran ve dokunmatik kitlendi. Dahada dokunamadım ekrana. Mecbur stock döndüm. Sebebi Ne acaba bir fikrin var mı

baskahmet

baskahmet

Üye
Senin dedigin rom baska bi gelistiricinin mi romu sayet bu rom zaten v3.2 yaziyor. Bu arada 4.4.2 rusya sarji asiri iyi su an telefon rootsuz. Bu s5 rom gorsel anlamda cok hosuma gitti. Fakat tekrar ayni soruyu soruyorum belkide ama diyelim bu s5 romu yukledim sonra tekrar 4.4.2 yi kurmak istedim. Hic bu wipe filan yapmadan odinle kursam olurmu? Sundan soruorum bu wipe heralde herseyi siliyor. Ama temiz kurulum muhabbetinden dolayida yapin diyorlar. olaylar kafamda hala netlesmedi bu isler tecrubeyle paralel neyse bu 4.4.2 rusya hosuma gitti aslinda simdi bu s5 romuda yuklicektimde arkadas bekle demis tereddut ettim. O dedigi romla arasindaki fark ne bunun ayrica nerden takip etcem ne zaman cikacagini bilecegim :)
Evet farklı geliştiricinin. Farkı ise adı değişik o kadar diyebilirim ben. Romdan memnunsanız kalın. Çıktığında zaten ultraslan buraya yazar :)

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Arkadasim bu s5 romunu demiyorum googleye s4 mini s5 proyect yaz ilk cikan siteye gir orda bak o s5 romu bundan daha guzel en son 2.5 versiyonu cikti 3.0 i bu hafta cikarirlar galiba bu s5 farkli benim dedigim daha iyi bi incele derim ben @magnumxx

qradyant

qradyant

Üye
    Konu Sahibi
@qradyant Halim abi bende değişik bir durum oldu. Cm12'de geziniyordum. Birden ekran ve dokunmatik kitlendi. Dahada dokunamadım ekrana. Mecbur stock döndüm. Sebebi Ne acaba bir fikrin var mı
Az once aynısı bana oldu film izlerken [emoji4]
Bilmem belki sistemde hata vardır. Ya da kasılma yapıyordur. Ben yeniden başlattım hatta kendi başladı düzeldi. Bir süre daha bu hata tekrarlayacaktır eminim. İdare edecez artık

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
Az once aynısı bana oldu film izlerken [emoji4]
Bilmem belki sistemde hata vardır. Ya da kasılma yapıyordur. Ben yeniden başlattım hatta kendi başladı düzeldi. Bir süre daha bu hata tekrarlayacaktır eminim. İdare edecez artık
Bu hata kötü oldu ya dokunmatik gitti sandım birden :) stockta iyidir ne diyelim artık

• Beğen
Tepkiler: qradyant ve Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
S5 lollipop romun 3.0 verisyonunu merak edenler varmi yarin cikiyo buyuk ihtimal :)
cevap yazdım bakalım ne dicekler :)

• Beğen

sozer

Üye
v3 geliyor arkadaşlar
işte ekran görüntüleri

reflex

reflex

Üye
v3 geliyor arkadaşlar
işte ekran görüntüleri
kitkat temelinde lolipop yaparlarsa saçmalarlar ki görseller bize bildirim sekmesinin ne kadar kötü olduğunu gösteriyo ya lolipopa portla görselliği onuda s4 miniye yada lopipop deme kitkat de saçmalıktan başka bişi değil

• Beğen

magnumxx

Üye
kitkat temelinde lolipop yaparlarsa saçmalarlar ki görseller bize bildirim sekmesinin ne kadar kötü olduğunu gösteriyo ya lolipopa portla görselliği onuda s4 miniye yada lopipop deme kitkat de saçmalıktan başka bişi değil
acaba fark var mı görsel anlamda? birde bu romun ust barı niye samsung gibi değil

baskahmet

baskahmet

Üye
Katılıyorum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
v3 geliyor arkadaşlar
işte ekran görüntüleri
Ne zaman cikiyomus ben s5 preyect sitesine giriyorum farkli bisi cikiyo

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ben çok merak etmiyorum ama gelirse yükleyebilirim.Ama rom felan uzun iş ya :D
Valla arastirdim adamlarin dedigine gore diver romlarin en iyisi olcakmis xda daki bu konudaki herkes sabirsizlikla bekliyomus herkes yazio cok sabirsizlaniyorum ne zaman cikcak die :)

baskahmet

baskahmet

Üye
Valla arastirdim adamlarin dedigine gore diver romlarin en iyisi olcakmis xda daki bu konudaki herkes sabirsizlikla bekliyomus herkes yazio cok sabirsizlaniyorum ne zaman cikcak die :)
Sadece bir kaç şeyi fixleyecekler ne bekliyosunki sen yine aynı rom. Ama bir tanesinde kalmak lazım

Üst Alt