mhmtkhrmn
Üye
@themotto @sir mordred teşekkür ederim ilginiz için. Benim genel olarak bi sorum daha olacak. Rom OTG destekli diye yazılmış konuda. Normal OTG kablosunu taksam direk okur mu telefon yoksa Y kablo kullanmak zorunda mıyım? CM 10.1 de o kadar denedim ama bi türlü olmadı OTG kablosu. Kablo da bozuklukda yok Z1 de denedim çalıştı ama benim telefonda çalışmadı . Yardımcı olabilir misiniz ?
Arkadaslar cm10.1 icin galaxy s5 systemui cikmis gordum cok guzel acaba cm11 icin yapilabilirmi salih hocam yapabilirmisinz?
ahah@themotto sende bro..
Kernel 3.4.84 bu sürüme yükseltmek için hangi işlemleri yapmalıyım
Güzel bir soru@themotto @sir mordred teşekkür ederim ilginiz için. Benim genel olarak bi sorum daha olacak. Rom OTG destekli diye yazılmış konuda. Normal OTG kablosunu taksam direk okur mu telefon yoksa Y kablo kullanmak zorunda mıyım? CM 10.1 de o kadar denedim ama bi türlü olmadı OTG kablosu. Kablo da bozuklukda yok Z1 de denedim çalıştı ama benim telefonda çalışmadı . Yardımcı olabilir misiniz ?
kardeşim sen en iyisi telefonunu bana postayla yolla ben istediğin tüm işlemleri yapayim(sen bana söyle şu kernel yüklenecek şu rom yüklenecek diye) daha sonra ben sana tekrar yollayayim telefonunu ne dersin
ahah üstat son iki mesajında dağıttın beni yakardeşim sen en iyisi telefonunu bana postayla yolla ben istediğin tüm işlemleri yapayim(sen bana söyle şu kernel yüklenecek şu rom yüklenecek diye) daha sonra ben sana tekrar yollayayim telefonunu ne dersin
Dostum merak ettim bi link atar mısın acaba ?
Olur kardesim link verirmisinArkadaslar cm10.1 icin galaxy s5 systemui cikmis gordum cok guzel acaba cm11 icin yapilabilirmi salih hocam yapabilirmisinz?
Olur kardesim link verirmisinArkadaslar cm10.1 icin galaxy s5 systemui cikmis gordum cok guzel acaba cm11 icin yapilabilirmi salih hocam yapabilirmisinz?
VarArkadaslar gercekten fuzel duruyor cm11 icin portlanma sansi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?