sir mordred
Üye
Peki ya oyunlari fransizca yazip cevirmekle ugrasilmasa direk ingilizce kodlansa?
Gapps konusunda ben arconun xda'daki konusundan indirdim sizede orayı tavsiye ederim ama bu konu güncel ise gapps dosyaları aynıdır ART konusuna gelirsek stabillik açısından dalvikten farkı yok ama işte playstore'daki bazı uygulamalar ve oyunlar ART uyumlu değil ama avantaj olarak oyun oynarken daha az şarj gidiyor ve uygulama ve oyunların açılış süreleri hızlandı gözlemlediklerim bunlar
Ah ah neler cekiyoruz yaaaİnan bana bunu bende sordum fakat uygulamayı fransızca yazarak ingilizce haline kıyasla daha az yer kaplaması sağlanmış ve dalvikle tam uyumlu olması sağlanmiş
Peki ya oyunlari fransizca yazip cevirmekle ugrasilmasa direk ingilizce kodlansa?
peki art yi nasıl kullanabilirim gapps hangisi olacak?
İphone'da kullanılan ios işletim sisteminin kasmamasının asıl nedenide işte bu appstore'daki iphone uygulamaları ve oyunları direk makinenin anlayacağı dilde kodlanmış bu sebeplede 4.4den önce iphone android cihazlarının her zaman bir adım önünde bulunuyordu
gapps aynı gapps olacak
Gelistiricisi seceneklerinde sanirim en alttan 3. secenekte dalvik isaretli onu art yapiyorsunyani bu konuda gappsı flashlayınca art a sahip olmuş olacak mıyım başka herhangi bi ayar var mı?
Gelistiricisi seceneklerinde sanirim en alttan 3. secenekte dalvik isaretli onu art yapiyorsun
Tamamdir gecici bir sorunmus denedim tekrar yuklendi bu sefer.Ya art i aktiflestrdim yuklemeleri yapti ama simdi playdan uygulama indirirken hata aliyorum sunucudan alinamadi diyo face ve whatsapp yuklenmedi
Sir mordred hocam ona bakarsanız CM10.1 de aynı şekilde şarj sömürüyordu şimdiki versiyonlarda eskisine nazaran daha az şarj sömürüyor çoğu şey stabiliteyede bağlı stabillik ne kadar az olursa kasma artar kasmadan dolayı işlemci daha çok kullanılır ama ne kadar iyi stabilite olursa işlemci o kadar az zorlanır şarjı normal seviyede sömürür. Dediğiniz doğru ama stabillikte çok fark yaratır.
şu an cm11 de art kullanmaktayım. kalmamı tavisye eder misiniz? yoksa cm 10 a geri döneyim mi?
cm10 4.1.2 tabanlı ve eski pmem romdur cm10.1 beta2'den itibaren ve cm10.2 alpha 5'den itibaren ve cm11'in tüm sürümleri ION tabanlıdır bu sebeptende güncel ardreno sürücülerini kullanır(daha fazla grafik performansı) ayrıca ION ile birlikte kernel tabanı CAF tabanlı olmuştur(anlayacağınız daha güncel kernel tabanı) daha şuan yazmaya üşendiğim birçok neden daha var ama son karar size kalmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar bahsettiğiniz omni rom var galiba bu romda anladığım kadarıyla bi inceleyin isterseniz
olabilir omni romun ne gibi farklı özellikleri var multiwindow harcinde ve bu konudaki romda var mı böle bişey multiwindowHayır bahsedilen rom omni rom değil DarkCM multiwindow ve bazı uygulamalar omniromdan alındı stabillik ve performans içinde cyanogenmod taban alındı omnirom ise tamamen cyanogenmoddan farklı yeni bir oluşum
olabilir omni romun ne gibi farklı özellikleri var multiwindow harcinde ve bu konudaki romda var mı böle bişey multiwindow
dark cm ye halo özelliğini nasıl koyabilirimİzmirli arkadaşlara selam. Gerçekten çok güzel bi şehir .
Darkcm'de multiwindow mevcut. Omniye gelirsek omnide daha fazla özellik var mesela activedisplay bildirim gelince ekran kapalı olsa dahi ekranın belirli bir kısmında bildirimler beliriyor ve volume rocker music control var ses artırmaya uzun basınca müziği değiştiriyor ve daha bir sürü özellik ve kişiselleştie imkanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?