Bişey değil hocam geçmiş olsun Bende değiştirmeyi planlıyorum bi yandanda okul gereği bi laptop almam gerekiyor hangisine para yetiştiricem bilmiyorum galiba 1 sene daha bu telefonla idare edicem
Bişey değil hocam geçmiş olsun Bende değiştirmeyi planlıyorum bi yandanda okul gereği bi laptop almam gerekiyor hangisine para yetiştiricem bilmiyorum galiba 1 sene daha bu telefonla idare edicem
Aynı dert bendede var laptop ısı olmasa dırek tel alırdımda ıste laptop gereklı 2100 u gozden cıkardım o yuzden bugun erdım servıse batarya da sorunlu dedım onu da degıstırlerse benı bıraz daha ıdare eder 15 gün bekleyecez artık
Hocam siz 2100 ü gözden çıkartmışsınız yine iyisiniz şimdi yanlış anlamayın ama benim bölüm makina olduğu için sağlam bi laptop gerekiyo ne kadar olabileceğini siz düşünün ben daha galiba 2 sene gidicem bu telefonla
Bu sefer inşAllah f2fs desteğini wonder'a getirecem
Herşeyi, f2fs destekli recovery ve kerneli baştan temizce derledim
İnşAllah bu sefer olucak
Yardımları için @stackbyte 'a tekrardan çok teşekkür ederim
Sonuç nedir hocam ? haberlerinizi bekliyoruz gördüğünüz gibi bi süre daha bu teldeyızve alaınabılecek en ıyı performasn ve uzun sure sarj ıcın beklıyoruz
Bu sefer inşAllah f2fs desteğini wonder'a getirecem
Herşeyi, f2fs destekli recovery ve kerneli baştan temizce derledim
İnşAllah bu sefer olucak
Yardımları için @stackbyte 'a tekrardan çok teşekkür ederim
Oyuna tıklıyorum, oyun açılıyor yükleniyor diyor yüklenme çubuğu tam dolmak üzereyken hep aynı yerde donuyor. Power tuşuna basılı tutuyorum kapatıp açıyorum sürekli. Bazen yapmıyor. Benim gibi olanda yok hiç bir yerde oyunda desen kaç milyon kişi oynuyor hiç mi aynı sorun olmaz valla şaşırdım kaldım, elden de bir şey gelmiyor
Oyuna tıklıyorum, oyun açılıyor yükleniyor diyor yüklenme çubuğu tam dolmak üzereyken hep aynı yerde donuyor. Power tuşuna basılı tutuyorum kapatıp açıyorum sürekli. Bazen yapmıyor. Benim gibi olanda yok hiç bir yerde oyunda desen kaç milyon kişi oynuyor hiç mi aynı sorun olmaz valla şaşırdım kaldım, elden de bir şey gelmiyor