most wanted oyununu rahatlıkla oynattım .) Ayrıca şarj süresi full kullanım ile rahatlıkla 16 saat ve eminim teli fazla kurcalamadan kullanırsanız 2 gün şarjı bitmez . programa ek olarak play storeden power toggles ve greenify programlarını tavsiye ederim( greenify için xposed scripti gerekiyor) power toggles üst kısayol çubuğu , greenify ise arkaplan uygulamalarını dondurma programıdır (siz tekrar programınızı çalıştırana dek otomatik çalışamazlar )
ondemand ve row altindaki set on boot isaretliyorum performance vr yapiyorum teli baslatiyorum eski haline donuyor baslatmayincada ayarlara cikip giriyorum yine ayni.
most wanted oyununu rahatlıkla oynattım .) Ayrıca şarj süresi fu ll kullanım ile rahatlıkla 16 saat ve eminim teli fazla kurcalamadan kullanırsanız 2 gün şarjı bitmez . programa ek olarak play storeden power toggles ve greenify programlarını tavsiye ederim( greenify için xposed scripti gerekiyor) power toggles üst kısayol çubuğu , greenify ise arkaplan uygulamalarını dondurma programıdır (siz tekrar programınızı çalıştırana dek otomatik çalışamazlar )
aga sen ciddimisin 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim biraz abartı sanırım. full kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var
aga sen ciddimisin 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim biraz abartı sanırım. fu ll kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var
Yok kardes mesaji dogru okuduysan ) full kurcalama ile 16 saati goruyor en dogrusu deneyip gormen baskalarinin dedigi ile inanmak zor haklisin tek sikintisi yazitipi
aga sen ciddimisin 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim biraz abartı sanırım. fu ll kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var