[ROM+KERNEL][4.0.4|3.0.101] ProjectK-V4 [GÜÇLÜ & AKICI & BATARYA & PERFORMANS]

asilasil

Üye
most wanted oyununu rahatlıkla oynattım .) Ayrıca şarj süresi full kullanım ile rahatlıkla 16 saat ve eminim teli fazla kurcalamadan kullanırsanız 2 gün şarjı bitmez . programa ek olarak play storeden power toggles ve greenify programlarını tavsiye ederim( greenify için xposed scripti gerekiyor) power toggles üst kısayol çubuğu , greenify ise arkaplan uygulamalarını dondurma programıdır (siz tekrar programınızı çalıştırana dek otomatik çalışamazlar )

Tepkiler: merica06

aynur1

Üye
ondemand ve row altindaki set on boot isaretliyorum performance vr yapiyorum teli baslatiyorum eski haline donuyor baslatmayincada ayarlara cikip giriyorum yine ayni.

ali.clay

Üye

aga sen ciddimisin 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim biraz abartı sanırım. full kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var

asilasil

Üye
aga sen ciddimisin 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim biraz abartı sanırım. fu ll kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var
Yok kardes mesaji dogru okuduysan ) full kurcalama ile 16 saati goruyor en dogrusu deneyip gormen baskalarinin dedigi ile inanmak zor haklisin tek sikintisi yazitipi

Tepkiler: ali.clay ve merica06

merica06

Üye
    Konu Sahibi
aga sen ciddimisin 2 gün nasıl gitsin gözünü seviyim biraz abartı sanırım. fu ll kurcalamaylada 16 saat zor. ya senin kurcalama anlayışın değişik yada başka bişey var
ben full wifi ack disarda 3 g acik gunu cok rahat bitiro %30 fln kalio

Tepkiler: ali.clay