merica06
Üye
-
Konu Sahibi
-
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Xda Üyesi )
aynen oyle gapps icindeGaps ile birlikte 81 mb mi boyutu ?
toplm 81mbaynen oyle gapps icinde
Walla kullandım şuanana kadar hiçbir sıkıntıya rastlamadım gerçekten performan konusunda on numara.angry birds go yu kurdum onu açtı ama tam olarak oyatmıyor. diğer romlarım hiç birisi angry birds goyu bilene açmıyor.pil konusu gayet iyifarklı tasarımıda çok hoş
ilginc bir yaklasim adini ben vermedim sadece xda da gordum deneyim edindikten sonra romun cok iyi olmasindan dolayi paylastim yapimcisi verdi ismiBehzat Ç
Faruk K
Sahin K
Project K
bu vodafone 945 yüklenir mi yüklenirse hemen indiriyorum
oyun veya fazla ram gerektirecek isler icin performance /vr , duz sirdan gunlik icin interactive/sioHocam ROM'u çok beğendim. Performans ayarları önerir misin?
Hayır yüklenmez, sakın denemeyiniz. :-)bu vodafone 945 yüklenir mi yüklenirse hemen indiriyorum
Gta sanandreas denedim diyen arkadaş linki burda ve özelden atarmısın?
Touchwi3 romundan iyi mi kullanan ne karşılaştıran var mı
İlk açılışta, sen siyah statusbar görürseniz / SystemUI ForceClose ne demek istemiş
kardeşim ayarları yaparken altta "set on boot" diye bir seçenek var onu aktif etmen gerek. yoksa eski haline geri döner. hangi ayarı yapıyorsan onu aktif etmek zorundasınHocam Performance ayarlarına giriyorum ondemand/row işaretli onları performance/vr yapıyorum kaydetme yeri yok telefonu yeniden başlatıyorum yeniden ondeman/row oluyor başka program varmı daha rahat değiştirebileceğimiz ?
Hocam Performance ayarlarına giriyorum ondemand/row işaretli onları performance/vr yapıyorum kaydetme yeri yok telefonu yeniden başlatıyorum yeniden ondeman/row oluyor başka program varmı daha rahat değiştirebileceğimiz ?
yukledigin fotoraflarin cozunurulugu dusuk olabilir ama walpaper wizard programi var onu yukleyip deneyinya arkadaşlar duvar kağıdı net ayarlanmıyor görüntü bozukluğu yapıyor nasıl halledebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?