Deneyeyim mi ayrica hangi apk ile root u kaldirabilirim?Evet bende de geliyor o yazı continue ye tıklıyorsunuz yapıyor. Bende bir sıkıntı olmuyor hocam.
Hocam rootu kaldırdım ancak google playe girmiyor
Kardesim ilk once teli rootla sonra tringle away ile sifirla ve sammobile dan 4.1.2 Turkey stock romu indir odinden kur sonra recovery modu ac wipe data factory reset yap tamamdır garantiye donduAmg4 Turkey versiyonu indirdim stock rom çok stabil antutudan 9700 aldım bidahada custom rom kurmam rootladim gereksiz prolari kaldırdım cillop gibi olduHocam rootu kaldırdım ancak google playe girmiyor
Yok kardeşim çok şükür garantilik işi yok sifirlamayla şimdi ugrasmayacagim hocam en son kurduğunuz romun linkini atarmisin? Ayrıca buda orjinal rom mu?Kardesim ilk once teli rootla sonra tringle away ile sifirla ve sammobile dan 4.1.2 Turkey stock romu indir odinden kur sonra recovery modu ac wipe data factory reset yap tamamdır garantiye donduAmg4 Turkey versiyonu indirdim stock rom çok stabil antutudan 9700 aldım bidahada custom rom kurmam rootladim gereksiz prolari kaldırdım cillop gibi oldu
bir soruda ben sorayım s3 mini orjinal room bazı yerlerde 800 mb sammobilde 600 küsü mb bu fark nedendir?Kardesim ilk once teli rootla sonra tringle away ile sifirla ve sammobile dan 4.1.2 Turkey stock romu indir odinden kur sonra recovery modu ac wipe data factory reset yap tamamdır garantiye donduAmg4 Turkey versiyonu indirdim stock rom çok stabil antutudan 9700 aldım bidahada custom rom kurmam rootladim gereksiz prolari kaldırdım cillop gibi oldu
Hocam galiba 800 luk o s3 için ben 600 luk kurdum sıkıntı yokbir soruda ben sorayım s3 mini orjinal room bazı yerlerde 800 mb sammobilde 600 küsü mb bu fark nedendir?
teşekkürler sağol var olHocam galiba 800 luk o s3 için ben 600 luk kurdum sıkıntı yok
Cok tehlikeli isler yapiyorsunuz sammobile resmi s3 mini romundan başka bisey yuklemeyin telefonun bodaha acilmama ihtimali varHocam galiba 800 luk o s3 için ben 600 luk kurdum sıkıntı yok
Cok tehlikeli isler yapiyorsunuz sammobile resmi s3 mini romundan başka bisey yuklemeyin telefonun bodaha acilmama ihtimali var
)sıkıntı yok room yüklemede vb işlerde ama bilgi paylaşıldıkca çoğalır misali , sormakdada fayda varEger rom yukleme konusunda deneyim yoksa tehlikeli dir. Ama ustaysan telefonunun acilmama bi secimi yok

Yalnız romu yüklerken gelen menülerde version olarak v8a değilde v8 yazıyor.