Galaxy S3 Mini i8190 [ROM+KERNEL][25/08][ANR6] ♪★● VIRGINITY V14 ●★♫ S5 Taste | Blazing fast | AROMA!]

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi

Şuanda bu mümkün değil standart bir kurulum prosedürü var ona uymak zorundasınız sadece belirli özellikleri işaretleyebiliyorsunuz kurulum bildiğiniz ingilizce ben deneme yanılmayla kurdum özellikleri kapalı olan bir çok eklenti var mesala bu rom iki tane status bar var bir tanesi standart diğeri ise transpet görünümlü mavi bir status bar gibi

ben hepsını ışaretlıyorum sadece kernelınız sureklı ana2 olsunmu dıye soruyor onu ısaretlemıyorum aurastatusbar kalktı v9 da

yavuz14

Üye
    Konu Sahibi
kurarken kernel olarak ana2 yi seçtim performans olarak ana2 ki kernel daha iyi bence.

evet seçenek ıstıyorsanız vırgınıty kernel v4crossbreder menü geçişlerini hızlandırır bu en iyi dmoddaki adamın verdıgı lınktekı crossbreder la gördüm ama virginityde aroma installer de seçerken oluyo örek diyelim uyglmlr menüsüne basıyoruz daha hızlı açılıyor kilit ekranı açma falan

teşekkür ederim dostum ben bunu geliştirici seçeneklerinde geçiş animasyonu pencere animasyonu animator animasyonu olanları 0.5 x yapıncada hızlanıyodu öyle biliyordum bunuda bilmem iyi oldu sağolasın..

cavci7

Üye
Virginity v10 çıkmış arkadaşlar

teşekkür ederim dostum ben bunu geliştirici seçeneklerinde geçiş animasyonu pencere animasyonu animator animasyonu olanları 0.5 x yapıncada hızlanıyodu öyle biliyordum bunuda bilmem iyi oldu sağolasın..
önemli değilvirginity v10

Bakıyorum da artık yakından takip ediyorsun durumları

Temelini sizden aldım Devamını getirmeye çalışıyorum olabildiğince millete yardımcı olmaya çalışıyorum ilk defa bi foruma kayıt oldum biliyomusun güzel bişey ya herkes birbiri için bişeyler yapmaya çalışıyor sevdim burayı

Tepkiler: orcunyilmaz07 ve theeternal
geliştiricisi bi s5 getirmedi

Tepkiler: cutyleader

Bağımlılık yapar diye söylemeyi unuttum aslında paylaşmak güzel gerçekten

Tepkiler: cutyleader ve theeternal
Bağımlılık yapar diye söylemeyi unuttum aslında paylaşmak güzel gerçekten
Aynen öyle deneyen varmı virginity v10 nasıl bikaç forumda okudum kamera açılırken hata filan verme olayı varmış dediler bunu kurulum yaparken gene wipe cache yapıcazmı güncelleme olarakmı kurucaz üstüne ? 50 ye yakın program kurdum tekrardan hepsini kurmak istemiyorum

Aynen ayrıca güncelleme açık ise dusmesi gerekmiyor mu zaten hatalı ise yüklemeye gerek yok ayrıca bir sorum olacak cm11 deki tüm hatalar giderilmiş diye duydum öyle bir durum var ise yüklemeye değer mi

Tepkiler: cutyleader
deniyorum bekleyin 5 dakika kaldı