[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
benim en cok kullandıgım arama engelleme ve msj romlarda sürekli sıkıntı oluyo bende telefonda oyun oynamıyorum zaten cözüme ulaşamadım bir türlü eksiksiz calışsa güzel olcak bide wifi stoc rom un cektigi yerden cekmiyorsoruş üslübün sert olmasına ragmen cevap verdim lütfen daha sakin olyani ben romu kesinlikle kötülemiyorum aslında genel olarak ele aldım
Genel olarak rom stabil eksikleri tabiki var sorunsuz yuklediginden emin olmalisin

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87

sir mordred

sir mordred

Üye
benim en cok kullandıgım arama engelleme ve msj romlarda sürekli sıkıntı oluyo bende telefonda oyun oynamıyorum zaten cözüme ulaşamadım bir türlü eksiksiz calışsa güzel olcak bide wifi stoc rom un cektigi yerden cekmiyorsoruş üslübün sert olmasına ragmen cevap verdim lütfen daha sakin olyani ben romu kesinlikle kötülemiyorum aslında genel olarak ele aldım

sen sorunlarını söyle burda elimizden geldiğince sorunlarını çözmeye çalışırız ayrıca bu romda mesajlaşmada sıkıntı yok bunu belirtmek isterim(hatta şuana kadar kullandığım en stabil rom diyebilirim)

üslubumun sert olduğunu düşünmüyorum yazarken duygularımızı duruşumuzu ifade edemeyiz unutma :tşk:

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
sen sorunlarını söyle burda elimizden geldiğince sorunlarını çözmeye çalışırız ayrıca bu romda mesajlaşmada sıkıntı yok bunu belirtmek isterim(hatta şuana kadar kullandığım en stabil rom diyebilirim)

üslubumun sert olduğunu düşünmüyorum yazarken duygularımızı duruşumuzu ifade edemeyiz unutma :tşk:
:alkis

• Beğen
Tepkiler: aJHier
AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
:)

spazmol

spazmol

Üye
720p Video çekebiliyor musunuz birde whatsaptan Video yollayabiliyor musunuz, bende olmuyor da

tarık_07

Üye
720p Video çekebiliyor musunuz birde whatsaptan Video yollayabiliyor musunuz, bende olmuyor da
Evet 720p çekim yapıyor. Akıcı video çekimi yapmıyor, hafif donmalar oluyor ben test ettim. Ama bu donmalar kayıt yaptıktan sonra izlerken pek fark edilmiyor.

spazmol

spazmol

Üye
Yok söyle 720p de kayda başlamıyor hiç

sir mordred

sir mordred

Üye

tarık_07

Üye

bursaprensi

Üye
arkadaşlar şu telefon caldıgında gec tepki verme sorununa ne cozum buldunuz acaba?

spazmol

spazmol

Üye
Be sorunu çözdüm söyle oldu karneli yüklemeden önceki yediğim vardı ona döndüm çatır Çatır çalışıyor sıkıntı olmadan eğer sende de karnel yüklü ise geri dönüş yap derim gecikme karnelden dolayı olabilir diye düşünüyorum

bursaprensi

Üye
Beyler ne oldu ses soluk çıkmaz oldu bu adamlardan ? bilgisi olan var mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
Beyler ne oldu ses soluk çıkmaz oldu bu adamlardan ? bilgisi olan var mı?

Arco şuan yoğun bu sebepten bizim cihaza pek vakit ayıramıyor dolayısıyla güncelleme geliceksede uzun zaman aralıklarıyla gelicek

EnverYigit

EnverYigit

Üye
İki gündür klavyeden çok sıkıntı çekiyorum, clean master ile greenify yüklü telefonda. Clash of Clans oynunda mesajlaşmak istediğimde klavye 1-2 dk sonra geliyor bazen gelmiyor. Oyuna girmeden önce rami temizleyip ve greenifyi ayarlayıp ayrıcada işlemci ayarını performance ilede denediğimde aynı durum geçerli.

Ne yapmamı önerirsiniz cm11 e geçmeli miyim? Çok bunalttı iki gündür.

Birde whatsupta video çekip at diyorum telefon donuyor pili çıkartmak durumunda kalıyorum.

Temiz kurulum ile kurmuştum romu.. Ne önerirsiniz?

Hafıza kartımda class 10 lu 8gb.

hasaneness

hasaneness

Üye
İki gündür klavyeden çok sıkıntı çekiyorum, clean master ile greenify yüklü telefonda. Clash of Clans oynunda mesajlaşmak istediğimde klavye 1-2 dk sonra geliyor bazen gelmiyor. Oyuna girmeden önce rami temizleyip ve greenifyi ayarlayıp ayrıcada işlemci ayarını performance ilede denediğimde aynı durum geçerli.

Birde whatsupta video çekip at diyorum telefon donuyor pili çıkartmak durumunda kalıyorum.

Greenifyle klavyeyi uyutuyorsan gec aciliyo olabilir
Bataryayi cikarma ses acma ve power tusuna 15 sn bas bu daha iyidir.

ismailnayir

Kapalı Hesap

Farklı bir klavye kullanmayı dene

Ses açma tuşuna basmaya gerek yok sadece güç düğmesine 8 sn basılı tutun telefon her durumda kapanir

EnverYigit

EnverYigit

Üye

Klavyeyi uyutmuyorum tabi ki de o kadarda değil @hasaneness

Farklı bir klavye kullanmayı dene

Ses açma tuşuna basmaya gerek yok sadece güç düğmesine 8 sn basılı tutun telefon her durumda kapanir

Touchpal X, normal android klavyesi denedim başka klavye önerisi?

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
EnverYigit

EnverYigit

Üye
temiz kurulum ile yükledim kardeş.

Üst Alt