[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
her an 4.3 olayına el atabilirim bilmediğim birşey değil zor bir şeyde değil sadece üşeniyorum :D

erdi_s

erdi_s

Üye
Sanırım o en son 3.95 yada 3.96 kernelleri arco yapmamış, başka birisi yapmış.Ben 3.88 finalle kurulan gömülü kerneli kullanıyorum, pil ve performansı 3.96 dan daha iyi geldi bana göre.

Ben simdi sildim o kerneli ya. Performanso kotu. Tekrar hurtsky 4.3 versiyona döndüm :D

tarık_07

Üye
Ben simdi sildim o kerneli ya. Performanso kotu. Tekrar hurtsky 4.3 versiyona döndüm :D
3.88 de kalıcam ben :) Sabah 8 9 dan, Akşam 8i 9u çıkarmayan şarj, artık gece 3 4 e kadar dayanıyo.Antutu 6200 puan verio, performans da iyi.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
cm10.2 yakında çıkar arco github güncellemiş

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
osman.27

osman.27

Üye
seste sorun var görüntülü arama yok

NovaTR14

NovaTR14

Üye
görüntülü arama hiçbir zaman olmadı ki :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Ali58_58

Ali58_58

Üye
cm10.2 mi blackcat officalmi bare çünkü unnofivalse 4.4 final alır millet biz daha 4.3 betasını zor alırız

NovaTR14

NovaTR14

Üye
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
4.4 hakkında birşey söyleyemem fakat alpha 9 ile cm10.1 bayağı stabilleşmiş

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ya abi Allah için arco böyle xdada anladığım kadarıyla hatrı sözü geçen baya bilgili birisi yani yardım istese geri çevircek bir geliştirici olmaz ama neden halen tek başına uğraşıyor abi ya

NovaTR14

NovaTR14

Üye
ya abi Allah için arco böyle xdada anladığım kadarıyla hatrı sözü geçen baya bilgili birisi yani yardım istese geri çevircek bir geliştirici olmaz ama neden halen tek başına uğraşıyor abi ya
Abi Grup olunca daha çabuk bitirirsin doğru ama kadro büyüdükçe hakimiyet elden gider birisi başka birşey yapar birisi başka birşey yapar orjinallik kalmaya bilir bence en büyük korkularından biri o ayreten çoğu kişi zaten tek yapıyor cyanogenmod u samsung kaynak kodlarını vermediği için uzun sürüyor ama bi verse belki 24 saate nightly sürüm çıkacak karşımıza

Neagf

Üye
Tamamiyla tek çalışmıyor ki zaten. Diğer geliştiricilerden yardim aliyor. Ama bir offical cm gibi değil. Fakat buna da şükür. Hala Arne gibi bir adamdan desteğimiz var ;)

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tamamiyla tek çalışmıyor ki zaten. Diğer geliştiricilerden yardim aliyor. Ama bir offical cm gibi değil. Fakat buna da şükür. Hala Arne gibi bir adamdan desteğimiz var ;)
Evet bunada şükür biz CM10.1 e bile alpha da olmasına rahmen geçmişken ace s5830i halen CM7 geliştiriyor daha yeni bitecek.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ama diğer acede adamlar 4.3 final ve görübtülü görüşme bile eklemişler hatta bi ara rom sayfasında vardı ama team olaraktı ya abi bence arcoyla 2 kişi daha ekleyebilir paslaşabilirler çünkü harbiden nerdeyse en son biz alıyoruz örn s3 mininin bile hatta gio bile final oldu

NovaTR14

NovaTR14

Üye
ama diğer acede adamlar 4.3 final ve görübtülü görüşme bile eklemişler hatta bi ara rom sayfasında vardı ama team olaraktı ya abi bence arcoyla 2 kişi daha ekleyebilir paslaşabilirler çünkü harbiden nerdeyse en son biz alıyoruz örn s3 mininin bile hatta gio bile final oldu
Eminmisiniz hocam görüntülü konuşma eklendiğine o stock romu editleyip olmuş olmasın hiçbir cyanogenmod sürümünde görüntülü görüşme yok

Neagf

Üye
O build.prob editlemesi :D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Neagf

Üst Alt