Neagf
Üye
Benim mesajimla ne alakasi var ki bunun?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncel stock kerneller.
Benim mesajimla ne alakasi var ki bunun?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Güncel stock kerneller.
Pardon dostum yanlış konuya yorum yazdım.Bu tapatalkta yorum nasıl siliniyor acabaBenim mesajimla ne alakasi var ki bunun?

Sanırım o en son 3.95 yada 3.96 kernelleri arco yapmamış, başka birisi yapmış.Ben 3.88 finalle kurulan gömülü kerneli kullanıyorum, pil ve performansı 3.96 dan daha iyi geldi bana göre.

3.88 de kalıcam benBen simdi sildim o kerneli ya. Performanso kotu. Tekrar hurtsky 4.3 versiyona döndüm![]()
Sabah 8 9 dan, Akşam 8i 9u çıkarmayan şarj, artık gece 3 4 e kadar dayanıyo.Antutu 6200 puan verio, performans da iyi.Abi bize offical çıktığı nerde görülmüş allah aşkınacm10.2 mi blackcat officalmi bare çünkü unnofivalse 4.4 final alır millet biz daha 4.3 betasını zor alırız

Abi Grup olunca daha çabuk bitirirsin doğru ama kadro büyüdükçe hakimiyet elden gider birisi başka birşey yapar birisi başka birşey yapar orjinallik kalmaya bilir bence en büyük korkularından biri o ayreten çoğu kişi zaten tek yapıyor cyanogenmod u samsung kaynak kodlarını vermediği için uzun sürüyor ama bi verse belki 24 saate nightly sürüm çıkacak karşımızaya abi Allah için arco böyle xdada anladığım kadarıyla hatrı sözü geçen baya bilgili birisi yani yardım istese geri çevircek bir geliştirici olmaz ama neden halen tek başına uğraşıyor abi ya
Evet bunada şükür biz CM10.1 e bile alpha da olmasına rahmen geçmişken ace s5830i halen CM7 geliştiriyor daha yeni bitecek.Tamamiyla tek çalışmıyor ki zaten. Diğer geliştiricilerden yardim aliyor. Ama bir offical cm gibi değil. Fakat buna da şükür. Hala Arne gibi bir adamdan desteğimiz var![]()
Evet. Onlarda İnşallah daha da hizlanirlar.Evet bunada şükür biz CM10.1 e bile alpha da olmasına rahmen geçmişken ace s5830i halen CM7 geliştiriyor daha yeni bitecek.
Eminmisiniz hocam görüntülü konuşma eklendiğine o stock romu editleyip olmuş olmasın hiçbir cyanogenmod sürümünde görüntülü görüşme yokama diğer acede adamlar 4.3 final ve görübtülü görüşme bile eklemişler hatta bi ara rom sayfasında vardı ama team olaraktı ya abi bence arcoyla 2 kişi daha ekleyebilir paslaşabilirler çünkü harbiden nerdeyse en son biz alıyoruz örn s3 mininin bile hatta gio bile final oldu
O build.prob editlemesiama diğer acede adamlar 4.3 final ve görübtülü görüşme bile eklemişler hatta bi ara rom sayfasında vardı ama team olaraktı ya abi bence arcoyla 2 kişi daha ekleyebilir paslaşabilirler çünkü harbiden nerdeyse en son biz alıyoruz örn s3 mininin bile hatta gio bile final oldu

Evet hocam bende şaşırdım hiçbir cm aokp paranodroid romlarda görüntülü görüşme yok hatta miui rom en özeli onda bile yokO build.prob editlemesi![]()