[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

ilcarnefice

Üye
ALPHA 9 ÇIKMIŞ!

cadde19

cadde19

Üye
Alpha 9 u yukleyen varmi ki bi goruslerini ozellikle sarj konusunu cok merak ettim

Bir kaç saat önce bunu yükledim şimdilik güzel görünüyor ancak temel özellikleri harici ingilizce kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Artık birinde dikiş tutturmak istiyorum. 3 gün önce güncellendi 2 günde bir güncellemisler bakalım hayırlısı.

Evet cok guzel rom ayrica gercek halo yuklu manyak birsey fakat en son yukledigimde sarji somuruyordu bende degistirmek zorunda kaldim

bilen19

bilen19

Üye
Şu an onu kullanıyorum şarj aynı gidiyor. Şimdi de alpha 9 guncellemesini indiriyorum bakalım arco neler yapmiş imparator gitti o döndü :))

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Alpha 9 u deneyen varmı şarj ı nasıl performansı nasıl bilgi veren olursa iyi olur :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
indirin kullanmaya değer yüksek ihtimal sonraki sürüm beta olur zaten xdada bişeyler yazıyodu arco finale götürcekmiş felan ama blackcat ayrıntılı açıklar arco ne yapsın adam baktı adteam foss :D güncelledi ama kullanmaya değer olmuştur ve son cm güncellemesi sayesinde ingilizce kısım kalmamıştır

NovaTR14

NovaTR14

Üye
indirin kullanmaya değer yüksek ihtimal sonraki sürüm beta olur zaten xdada bişeyler yazıyodu arco finale götürcekmiş felan ama blackcat ayrıntılı açıklar arco ne yapsın adam baktı adteam foss :D güncelledi ama kullanmaya değer olmuştur ve son cm güncellemesi sayesinde ingilizce kısım kalmamıştır
Aslında arco adteam bırakmadı s4 mini ye rom yaptı bizi bıraktı ama baktı s4 mini ye fazla bişi çıkmadı galaxy w ya devam etmeye başladı. Arco sattı ama şimdi tekrar döndü anlayacağın. Ama ne kadar satsada arco nun romundan başkasını kullanmıyorum :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aslında arcoya arco kadar iyi veya ondan biraz daha düşük bilgili 3 kişi olsa olucakları sizbile düşünemezdiniz ama adam yanlızalpha 9 da şarj sorunu giderilde yazardı veya kernel güncellemerine bak anlarsın

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şarj sorunu bence giderilmedi aslında şarj sorunu yok bişeyleri yanlış yapıyoruz ya batarya kalibrasyonu yada bataryayla ilgili birşeyde belkide değişme zamanı geldi bataryalarımızı :D henüz deneme şansım olmadı indirdim fakat malum üniversite olunca zaman kalmadı hafta sonu test ederim sonuçları buraya yazarım ben en başından dedim arco hata yapıyor s4 mini ile ilgi görmeyecek diye :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
abicim test edersen seviniriz birde arcoyu nasıl hızlandırabiliriz yabu castagnait felan yardım etmiyormu s4 mini olmadan öncede romlar yine çok yavaş geliyordu

Neagf

Üye
Yeni versiyonda cm10.1.3 ile senkronize edildi demiş. Bu performans artışı sağlar mi? Benim bildirim ekrani lagim gider mi acaba? :rolleyes:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
arcoyu hızlandırma gibi bir şansımız yok sağlık sorunları var galiba resim atmıştı google plus hesabında zamanı oldukça her iki cihaz ilede ilgileniyor hiç yoktan iyidir samsung onu bile yapmıyor zaten akıllı telefon piyasasında samsungun fazla geleceği yok androidi çözen güncellemeden şikayetci niye geç geliyor yada niçin cihaz güncelleme almıyor gibi vs. eski cihazlar için standart android arayüzü kullanabilir samsung çok rahat kaldırır bizim cihazlar ama yapmıyor işte kodlarıda yayınlamıyor sözde açık kaynak kullanıyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
aynen hocam bu bir sömürgecilik ve şerefsizlik ama yapacak bişey yok birde millet cm güncellemesi oyun performansını yükseltmiştir diye tahmin ediyorum saygılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ne olursa olsun ama bunu bulamayan var :D Şarjıda idare edicem artık zaten evden okula gidiyorum okulada telefon götüremiyorum boş boş duruyor telefon % 50 şarj ediyorum cm10 da 2 gün hatta 3 gün rahat gidiyor :D

Neagf

Üye
Deneyenler performans hakkinda bilgi verirlerse sevinirim. Özellikle alltaki mesajimda. Net pakedi boşuna gitmesin :D
Yeni versiyonda cm10.1.3 ile senkronize edildi demiş. Bu performans artışı sağlar mi? Benim bildirim ekrani lagim gider mi acaba? :rolleyes:

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ben bir sorun göremedim açıkcası hızlı ve stabil çalışıyor bu sürümden sonrada beta ya geçilecek sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Neagf
efe kavas

efe kavas

Üye
Cyanogenmod 10.1 build 9 sürümünü yaklaşık iki saat önce telefonuma kurdum.arayüz cm10’a göre çok iyi bence.şarjda cm10 ile aynı sayılır.romu çok sevmeye başlamıştım ta ki bluetooth'u kullanana kadar..bluetooth'u açıyorum ama diğer açık cihazların hiç birini görmüyor ..bu yüzden cm10’a geri döndüm..eğer bluetooth sorunu düzelirse tekrardan cm 10.1'i kurarım..

Son düzenleme:
EviLStorm

EviLStorm

Üye
:maxicep::tşk:

bilen19

bilen19

Üye
Hocam bana biri kernel önersin.
beyaz ekran hatasi veriyor yine alpha 8 de olduğu gibi.
3,0,XX de beyaz hatayı vermiyor. Ama 3,50 lerde veriyor anlamadım gitti arkadaş ya.

Son düzenleme:

Neagf

Üye
Hocam bana biri kernel önersin.
beyaz ekran hatasi veriyor yine alpha 8 de olduğu gibi.
3,0,XX de beyaz hatayı vermiyor. Ama 3,50 lerde veriyor anlamadım gitti arkadaş ya.
Skull kerneli dene. O hatayi çözdü diyorlar.

• Beğen
Tepkiler: bilen19
aryscat

aryscat

Üye
alpha9 kurduktan sonra ilk defa swapfile denedim. Sonuç müthiş bir akıcılık ve hız. Acaba bu alpha9 dan mı kaynaklanıyor. Yoksa swapfile işe yaradımı????m :)

Üst Alt