Bu resmi gördüm. Bu sana küfür etme yetkisi vermiyor maalesef. Ayrica kimse sana rom calismiyor demedi ki. Bunun kurulum adimlari gapps i var. Tecrubesiz birisi için kotu sonuclar dogurabilir. Ayrica forumun kurallarini ihlal ettin.bu link dün facebookda paylaşıldı grubun adınıda söyleyebilirim çalıştığına dair resimde var .
Aynen kardeş. Ben de oyle dusunuyorum. Hele de arconun son kernelini yukledin mi dadından yenmiyoCm9 finali gibi 0 hatasız çıkana kadar, cm9 final devamm![]()

Cm9 güncel kerneli. Arconun yayinladigi kernel. Xdada varArkadaslar hangi kernel o batarya perfotmansi sagliyormu
Cm9 guncel kernel yaz cikar dostum. Xdada cm9 romunun konusunda sondan ucuncu dorduncu sayfada linki varTam olarak ne diye geciyor
Yeni geliştiricimiz var ama adini pek fazla kişi bilmiyor.şu resmi paylaşan arkadaşların sitesinin linkini atsanızbeyler 4.2.2 tamamda 4.3e kim el atıcak arco başkanmı
Maalesef bilmiyorum. XDA da comez grubundayim dahakim aca neaf sen biliyormusun ?yeni geliştirici kim

Maalesef bilmiyorum. XDA da comez grubundayim daha![]()
Sanırım o en son 3.95 yada 3.96 kernelleri arco yapmamış, başka birisi yapmış.Ben 3.88 finalle kurulan gömülü kerneli kullanıyorum, pil ve performansı 3.96 dan daha iyi geldi bana göre.Aynen kardeş. Ben de oyle dusunuyorum. Hele de arconun son kernelini yukledin mi dadından yenmiyo![]()