[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

xorhanx194

xorhanx194

Üye
arkadaşlar ben geçen alpha(build 6 ) yükledim build 7 yi yüklemek içinde en baştan bütün işlemleri yapmamız gerekiyormu wipe falan yoksa daha kısa yoldanda yüklenebiliyormu ? bilgisi olan varmı

wondermu

Üye
arkadaşlar ben geçen alpha(build 6 ) yükledim build 7 yi yüklemek içinde en baştan bütün işlemleri yapmamız gerekiyormu wipe falan yoksa daha kısa yoldanda yüklenebiliyormu ? bilgisi olan varmı

Wipe cache wipe dalvik cache
Romu kur
Tekrar wipe cache ve dalvik cache
Restart bukadar

iskader

iskader

Üye
Aynen haklısın neden böyle yavaş ilerliyor anlamıyorum halbuki geliştireceği tek rom kaldı diğerlerini bitirdi..

Arkadaşlar arco telefonunu değiştirecek diye duymuştum. O yüzden heran 10.1 final çıkarsa şaşırmayın.

ismailnayir

Kapalı Hesap
alpha 7 hayal kırıklığı
CyanogenMod 10.1 RC5 stabil sürüm baz alınır diye düşünüyordum.
bir çok telefon için yayınlandı.

arco68 iyi bir geliştirici ama galaxy w bıraktığı son yaptıkları sadece oyalama gibi geliyor

- - - Eklendi - - -

hep samsung yüzünden jb sürücülerini paylaşsaydı şuanda stabil sürümü kullanıyor olacaktık

senin başka derdin yok mu be kardeşim ne kadar çok yazıyorsun "samsung galaxy w'ye jell bean güncellemesi vermiyor" diye türkiyey daha vaule pack vermedi onuda vermez

galaxy w'den daha düşük cihazlarda jell bean var oda satış stratejisi.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
alpha 7 hayal kırıklığı

arco68 iyi bir geliştirici ama galaxy w bıraktığı son yaptıkları sadece oyalama gibi geliyor

- - - Eklendi - - -

senin başka derdin yok mu be kardeşim ne kadar çok yazıyorsun "samsung galaxy w'ye jell bean güncellemesi vermiyor" diye türkiyey daha vaule pack vermedi onuda vermez

yazıp yazmamam seni ilgilendirmiyor satış stratejisi diye bir şey yok boş konuşma

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Alpha 7 de pek fazla değişiklik yok galiba kullananlar bi yorumlasa.Yukleneye gerek varmı??:):):D:confused:

ismailnayir

Kapalı Hesap
yazıp yazmamam seni ilgilendirmiyor satış stratejisi diye bir şey yok boş konuşma

satış stratejisinden ne anladın?
yeni çıkan telefonlar düşün özellikli olabilir ama üreticin tüketiciyi satın almaya itmesi için beklentileri karşılaması.
burdaki beklenti güncel android sürümü cihaz ucuz ve düşük özellikli olabilir ama satışı belirleyen güncel android sürümü

ilcarnefice

Üye
alpha 7 hayal kırıklığı

- - - Eklendi - - -

Hocam sen buna satış stratejisi dersen galaxy w ı çok küçümsemiş olursun benimde galaxy w ım var ben bütçeme göre galaxy w almak zorunda kaldım senin satış stratejisi demen yanlış yapma bunu..

wondermu

Üye
Hocam sen buna satış stratejisi dersen galaxy w ı çok küçümsemiş olursun benimde galaxy w ım var ben bütçeme göre galaxy w almak zorunda kaldım senin satış stratejisi demen yanlış yapma bunu..

Aslında samsung ibnelik yapıyor vrrmek zorunda bize jb güncellemesi bu telefonda dandik telefonlara verilebiliyorsa bunada vermek zorunda

ismailnayir

Kapalı Hesap

maalesef gerçek samsungun derdi galaxy w değil kar sağlamak

ilcarnefice

Üye
maalesef gerçek samsungun derdi galaxy w değil kar sağlamak

Bu senin dediğin sadece samsung da değil hayatta karşına çıkacak her firmanın amacı ama bunu galaxy w ile bağdaştırman yanlıs samsungun yanlışı elinde imkan varken yapmıyo artık ona da eyvallah bari jb nin açık kodlarını versin..

fayn88

fayn88

Üye
halen aramalarda görüşme seviyesi düsük

kuzey79

kuzey79

Üye
orco wonder ı bıraktı cm9 cm10 ve cm10.1 finalleri cıkıyo aslında son yaptıgıyla aynı final deyip kesip atıyo ona gote

cihansarikaya

Üye
Samsung aslında yeterince şikayet gelirse satış sonrası destek hizmeti vermek zorunda ama bu iki üç kişiyle değil toplu şekilde yas al yoldan şikayet ederek olur arko yazılım geliştirmek zorunda değil isterse yapar yapmaz o kendi bileceği mesele ama başta söyledim tüketici haklarına baş vurup sonuca bakalım ya cihaz piyasadan çekilsin yada destek verilsin

wondermu

Üye
O zaman arkadaşlar hepimiz birlik olup Yeni bir konu üzerinde toplanıp ne yapacağımıza karar verelim

ilcarnefice

Üye
Ben önceden de dediğim gibi farketmez kendi aramızda rom yapacaksak ona da eyvallah şikayet edeceksek ona da eyvallah..

cihansarikaya

Üye
Arkadaşlar dosya açtırmak lazım sonra dosya numarasını formda dağıtım herkes aynı numara ile şikayetçi olacak sonra youtube video olarak olayı dağıtmak ve ilgi çekmek lazım kısacası bu

wondermu

Üye
Arkadaşlar dosya açtırmak lazım sonra dosya numarasını formda dağıtım herkes aynı numara ile şikayetçi olacak sonra youtube video olarak olayı dağıtmak ve ilgi çekmek lazım kısacası bu

Tamam yapalim

ilcarnefice

Üye

Bişey anlamadım ama ona da eyvallah :)

Üst Alt