arkadaşlar ben geçen alpha(build 6 ) yükledim build 7 yi yüklemek içinde en baştan bütün işlemleri yapmamız gerekiyormu wipe falan yoksa daha kısa yoldanda yüklenebiliyormu ? bilgisi olan varmı
çok teşekkürler sayende hallettimWipe cache wipe dalvik cache
Romu kur
Tekrar wipe cache ve dalvik cache
Restart bukadar

Aynen haklısın neden böyle yavaş ilerliyor anlamıyorum halbuki geliştireceği tek rom kaldı diğerlerini bitirdi..
hep samsung yüzünden jb sürücülerini paylaşsaydı şuanda stabil sürümü kullanıyor olacaktık
alpha 7 hayal kırıklığı
CyanogenMod 10.1 RC5 stabil sürüm baz alınır diye düşünüyordum.
bir çok telefon için yayınlandı.
arco68 iyi bir geliştirici ama galaxy w bıraktığı son yaptıkları sadece oyalama gibi geliyor
- - - Eklendi - - -
senin başka derdin yok mu be kardeşim ne kadar çok yazıyorsun "samsung galaxy w'ye jell bean güncellemesi vermiyor" diye türkiyey daha vaule pack vermedi onuda vermez
galaxy w'den daha düşük cihazlarda jell bean var oda satış stratejisi.
yazıp yazmamam seni ilgilendirmiyor satış stratejisi diye bir şey yok boş konuşma
alpha 7 hayal kırıklığı
CyanogenMod 10.1 RC5 stabil sürüm baz alınır diye düşünüyordum.
bir çok telefon için yayınlandı.
arco68 iyi bir geliştirici ama galaxy w bıraktığı son yaptıkları sadece oyalama gibi geliyor
- - - Eklendi - - -
senin başka derdin yok mu be kardeşim ne kadar çok yazıyorsun "samsung galaxy w'ye jell bean güncellemesi vermiyor" diye türkiyey daha vaule pack vermedi onuda vermez
galaxy w'den daha düşük cihazlarda jell bean var oda satış stratejisi.
Hocam sen buna satış stratejisi dersen galaxy w ı çok küçümsemiş olursun benimde galaxy w ım var ben bütçeme göre galaxy w almak zorunda kaldım senin satış stratejisi demen yanlış yapma bunu..
Hocam sen buna satış stratejisi dersen galaxy w ı çok küçümsemiş olursun benimde galaxy w ım var ben bütçeme göre galaxy w almak zorunda kaldım senin satış stratejisi demen yanlış yapma bunu..
maalesef gerçek samsungun derdi galaxy w değil kar sağlamak
Arkadaşlar dosya açtırmak lazım sonra dosya numarasını formda dağıtım herkes aynı numara ile şikayetçi olacak sonra youtube video olarak olayı dağıtmak ve ilgi çekmek lazım kısacası bu
Arkadaşlar dosya açtırmak lazım sonra dosya numarasını formda dağıtım herkes aynı numara ile şikayetçi olacak sonra youtube video olarak olayı dağıtmak ve ilgi çekmek lazım kısacası bu