[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Bu rom'daki en büyük sorun şarj.
Sadece gerektiği zamanlarda internetimi ve gps'imi açıp kapıyorum ama yine de şarj çok gidiyor. "aman sen de kullanma o kadar çok internet" diyen çıkarsa ona söyleyeceğim tek söz var: biz bu telefonu sadece "alo desin yeter" diye mi aldık arkadaş.
Şimdi soracaksanız "isyanın kime kardeşim kime laf ediyosun git arco'ya söyle" diyebilirsiniz, haklısınız ben sadece içimi dökmek istedim ya da belki yardım edebilecek birisi çıkar.
Var mı aranıza bu şarj lanetini çözebilen birisi?

ilcarnefice

Üye
Sadece gerektiği zamanlarda internetimi ve gps'imi açıp kapıyorum ama yine de şarj çok gidiyor. "aman sen de kullanma o kadar çok internet" diyen çıkarsa ona söyleyeceğim tek söz var: biz bu telefonu sadece "alo desin yeter" diye mi aldık arkadaş.
Şimdi soracaksanız "isyanın kime kardeşim kime laf ediyosun git arco'ya söyle" diyebilirsiniz, haklısınız ben sadece içimi dökmek istedim ya da belki yardım edebilecek birisi çıkar.

Hocam zamana bırak cm10.1 daha alpha sürümünde arco hepsini çözecektir bende zamanında biraz uğraştım ama olmadı şimdilik cm9 ile idare ediyorum..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
arco rom gelistirmeyi birakiyor yeni telefon alacakmis alana kadar devam edicek kaynak xda

ilcarnefice

Üye
Kötü oldu bu :(

xorhanx194

xorhanx194

Üye
rom gayet stabil çalışıyor ve görünüm ve kullanış açısından gayet iyi tavsiye ederim bizimle paylaşan arkadaşada teşekkürler

wondermu

Üye

Batarya sorunu bendede vardı daha telefonu ilk aldığımda sonra kardeşimin samsung wave 3 teli var onun bataryasını çıkartıp benimkine taktım baktım ki 5 6 saat fark ediyor ondan sonra orijinal galaxy w alaan biriyle değiştirdim eskisine göre daha iyi oldu son olarak bataryalar bu romlarda tam şarj olmuyor nasıl mı batarya şarj okurken yeniden başlatın telefonu bakın birden bire %30 falan daha fazla gösterecek siz şarj oldu sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar size stabil kendi romumun yedeğini upload edeyimmi

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
internet işini çözemedim arco bıraktıkdan sonra eğer bende cihazı değişmezsem geliştirmeye ben devam edicem şuan tek sorunum internetim yok evde

ilcarnefice

Üye
internet işini çözemedim arco bıraktıkdan sonra eğer bende cihazı değişmezsem geliştirmeye ben devam edicem şuan tek sorunum internetim yok evde

Açıkça söylemek gerekirse ben senin geliştirmeni çok isterim sana denen o kadar söze rağmen bırakmaman gerekirdi ben senin alpha 2 sürümünü incelemiştim hayran kaldım bu gerçekmi diye düşünmüştüm inş bu defa devam edersin ve çok daha iyi işlere imza atarsın :)

wondermu

Üye

Kardeş sende benim gibisin zaten bilgisayardan telefondan vs anlayan adamların en büyük sıkıntısı elimizde imkan yok :-)

wondermu

Üye
bana yardımcı olabilecek varmı hizli ve saglam bir upload sitesi ve rehberimi eklemeden cwm yedegimi sizlerle paylasmak istiyorum ayni rom üzerinde 2 ay boyunca cok ugrastim scriptler ayarlar vs herseyi sonunda bir düzene soktum en sonki yedegim stabil calisiyor sizinle paylasmak istiyorum

ilcarnefice

Üye
Benim bildiğim en iyisi mediafire ve zippyshare..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
arconun desteği kesmesi çok kötü oldu herkesin s4 mini alacak parası yok olsa zaten kimse galaxy w falan kullanmazdı samsung güncelleme vermiyor bir nedeni yok vermesi gerekiyor cihaz her şekilde jelly bean ve ice cream sandwich kaldırıyor herkes zengin değil böyle düzen olmaz herkes samsungun saçma temasını kullanmak sorundada değil nexus versiyon yüksek seviyeli cihazlara değildi düşük aktiviteli cihazlara verilmeliydi

ilcarnefice

Üye
arconun desteği kesmesi çok kötü oldu herkesin s4 mini alacak parası yok olsa zaten kimse galaxy w falan kullanmazdı samsung güncelleme vermiyor bir nedeni yok vermesi gerekiyor cihaz her şekilde jelly bean ve ice cream sandwich kaldırıyor herkes zengin değil böyle düzen olmaz herkes samsungun saçma temasını kullanmak sorundada değil nexus versiyon yüksek seviyeli cihazlara değildi düşük aktiviteli cihazlara verilmeliydi

Hocam sana kalmış birşey ama bu romu sen geliştirmeye karar verirsen sevinirim dediklerin harfiyen doğru ama malesef şans herkese gülmüyor bende aldığıma pişman oldum 2 ay bekleyip üstüne 50 tl verip s3 mini almayı çok isterdim..

wondermu

Üye

Dogukan bende sana yardımcı olmak isterim herkes anasının karnında öğrenmiyor ya bizde uğraşalım bakalım ne olacak arco dan bayrağı biz devralalım

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87

ilcarnefice

Üye
Keşke bende bayağı bilsem de yardım edebilsem size ama tabiki yapılabilecek birşey bu aralar lys telaşım olmasa bende seve seve yardım ederdim..

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
rom geliştirmek zor birşey değil linux kullanabiliyorsanız gerisi çok kolay herşey hazırda hızlı ve sınırsız internet ve en az 25 gb hdd boş alan olması gerekiyor

ilcarnefice

Üye
Linux un 3 işletim sistemini kullandım pardus ubuntu backtrack ama linux u toplasan en fazla 3 4 saat kullanmışımdır

eren2934

eren2934

Üye
rom geliştirmek zor birşey değil linux kullanabiliyorsanız gerisi çok kolay herşey hazırda hızlı ve sınırsız internet ve en az 25 gb hdd boş alan olması gerekiyor

Evet oldukca kolay.iyi bir bilgisayarda gerek.gecen video izledim 12 cekirdek 48 gb ramli bilgisayarda 25 dk surmustu bir islem.Muhtemel rom builddir

ilcarnefice

Üye
Evet oldukca kolay.iyi bir bilgisayarda gerek.gecen video izledim 12 cekirdek 48 gb ramli bilgisayarda 25 dk surmustu bir islem.Muhtemel rom builddir

Şu sınavı atlatıyım araştırmak gerek mümkünse bende doğukan kardeşimize yardımcı olmak isterim linux arayüzünü biliyorum zaten

Üst Alt