Arkadaşlar alpha 6'yla beraber rom tamamen Türkçeleştirilmiş, bilginize.
fotoğraf çekince hâlâ yeşil ekran hatası var mı
Arkadaşlar cm9 a geri dönüyorum. Pilim zaten kötü durumda bi de cm10.1 yükleyince pilin % oranı resmen gözümün önünde hızla düşüyor. İçim gidiyor temaydı kullanışı ama olmuyor sarj dayanmıyor işte. Büyük ihtimal önce velox romu deneyip oda olmazsa düz cm9 geri yükleyeceğim.

İnternet paketim şuan yok ve evdende bağlanamıyorum ondan mıdır bilmiyorm ama şarj süresi okadar kötü değil gibi geldi bana yani 1 gün boyunca yetse tamamdır eve gelince şarj edersiniz ki 24 saat dışarda değiliz sonuçta evde / işte / okulda heryerde şarj edilebilir .
ekran parlaklığını düşürün orta seviyeden biraz aşağı birde kullanmadığınız zaman interneti kapatın![]()

Alpha 4 de ekran görüntüsü alma butonu yoktu power a bastığımda bunda varmı birde en normal şekilde yapılabilecek sd swap yöntemini yazarmı normalde forumda geçen zip dosyasını cwm den çalıştırdım depolamayı açamadım haliyle usb bağlantıyı da açamadım airdroid e talim![]()
Yardım edebilecek olan yokmu?
interneti sadece gerektiğinde açıyorum dakikada 1 şarj gidiyor![]()

Ayarlar/sistem/guc menusunden ekran goruntusunu sececeksin.swap icinde build.propu ac orada #enable sd swap vesayre birsey yaziyor o degeri 1 yap