[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

gorkem.timur

gorkem.timur

Üye
Arkadaşlar alpha 6'yla beraber rom tamamen Türkçeleştirilmiş, bilginize.

tarık_07

Üye
Arkadaslar sarj suresi nasil

çomolokko

Üye
fotoğraf çekince hâlâ yeşil ekran hatası var mı

eMReSK26

Üye
Telefonla konuşurken ses seviyesinin düşüklüğü ve sonrasında ses azaltma/artırma tuşlarıyla normale dönmesi sorunu, önceki sürümde düzeltilmişti ama bu sürümde tekrar ortaya çıkmış. Her konuşmada ses azaltma/artırma tuşlarına basmaktan başka bir çözümü var mı?

nike497

Üye
Bu romla 6800 benchmark yapan varsa lutfen bana ozelden pm atsin

Dejavuex

Dejavuex

Üye
benchmark felan bakmayın bence gayet stabil olmuş kamerada pek sorun yaratmıyor artık benim için zaten bi yeşil ekran çıkıyo düzgün çekiyo :D
ve ayrıca kamerada alpha7 veya 8 de eminim ki düzeltilir ve bu rom ramazan ayında ortalarında felan tamamen kullanıma hazır olucaktır :)

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar cm9 a geri dönüyorum. Pilim zaten kötü durumda bi de cm10.1 yükleyince pilin % oranı resmen gözümün önünde hızla düşüyor. İçim gidiyor temaydı kullanışı ama olmuyor sarj dayanmıyor işte. Büyük ihtimal önce velox romu deneyip oda olmazsa düz cm9 geri yükleyeceğim.

ilcarnefice

Üye
Alpha 4 de ekran görüntüsü alma butonu yoktu power a bastığımda bunda varmı birde en normal şekilde yapılabilecek sd swap yöntemini yazarmı normalde forumda geçen zip dosyasını cwm den çalıştırdım depolamayı açamadım haliyle usb bağlantıyı da açamadım airdroid e talim :)

bursaprensi

Üye
Arkadaşlar cm9 a geri dönüyorum. Pilim zaten kötü durumda bi de cm10.1 yükleyince pilin % oranı resmen gözümün önünde hızla düşüyor. İçim gidiyor temaydı kullanışı ama olmuyor sarj dayanmıyor işte. Büyük ihtimal önce velox romu deneyip oda olmazsa düz cm9 geri yükleyeceğim.

Maalesef ben su anda kurdum cm9 aynen dedigin gibi pil gozunun onunde eriyip gidiyor....

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İnternet paketim şuan yok ve evdende bağlanamıyorum ondan mıdır bilmiyorm ama şarj süresi okadar kötü değil gibi geldi bana yani 1 gün boyunca yetse tamamdır eve gelince şarj edersiniz ki 24 saat dışarda değiliz sonuçta evde / işte / okulda heryerde şarj edilebilir .
ekran parlaklığını düşürün orta seviyeden biraz aşağı birde kullanmadığınız zaman interneti kapatın :)

fayn88

fayn88

Üye
Heralde Arco CM9 ve CM10'u devam ettirmiyecek

burak_102

burak_102

Üye
İnternet paketim şuan yok ve evdende bağlanamıyorum ondan mıdır bilmiyorm ama şarj süresi okadar kötü değil gibi geldi bana yani 1 gün boyunca yetse tamamdır eve gelince şarj edersiniz ki 24 saat dışarda değiliz sonuçta evde / işte / okulda heryerde şarj edilebilir .
ekran parlaklığını düşürün orta seviyeden biraz aşağı birde kullanmadığınız zaman interneti kapatın :)

interneti sadece gerektiğinde açıyorum dakikada 1 şarj gidiyor :)

ilcarnefice

Üye
Alpha 4 de ekran görüntüsü alma butonu yoktu power a bastığımda bunda varmı birde en normal şekilde yapılabilecek sd swap yöntemini yazarmı normalde forumda geçen zip dosyasını cwm den çalıştırdım depolamayı açamadım haliyle usb bağlantıyı da açamadım airdroid e talim :)

Yardım edebilecek olan yokmu?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
Bluetooth yavaş gönderiyor.

ilcarnefice

Üye
Bluerooth zaten en baştan çok sıkıntılıydı eminim arco düzeltecektir

Üst Alt