[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

nicked

nicked

Üye
aynen öyle kardeşim aynen oyle oldu bende de arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

çözüm burada arkadaşlar. arco The kernel now updated to 3.4.45 . kerneli düzeltmiş.

bu kernel arkadaşlar.

indirdim kurdum sorun duzeldi tesekkurler kardesm

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Marketten haritalari indirip yukleyebilirsin.

buradan indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez." yazıyo

emrah8267

Üye
Arkadaşlar arkaplan resmini menüde görmek mümkünmü ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Arkadaşlar arkaplan resmini menüde görmek mümkünmü ?

- - - Eklendi - - -

http://www.androidfullapps.com/2013/02/google-maps-v6143-apk-download.html?m=1

Ben dün buradan indirdim sorunsuz kullanıyorum
Nove Launcher kullan.

emrah8267

Üye

buradan indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez." yazıyo

http://www.androidfullapps.com/2013/02/google-maps-v6143-apk-download.html?m=1

Ben dün buradan indirdim sorunsuz kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

Nove Launcher kullan.

Ben androidi saf seviyorum launcher olmadan yapma şansımız varsa süper olur

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
bi sorum daha olcak. bana mesaj geldiği zaman telefonum titremiyor. nasıl yapcam ayarını?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Ben androidi saf seviyorum launcher olmadan yapma şansımız varsa süper olur
Nova Launcher da görüntü olarak orjinal CM10.1 launcherı ile aynı. Sadece daha hızlı ve daha fazla kişileştirme seçeneği var. Ama illa orjinal diyorsan şuna bir bak:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
beyler romda sorun yaşayan var mı ? mesela şu sorunu var diyebileceğiniz bişey ? sarj konusunda cm9 ile aynımı yoksa daha mı fazla gidiyo ?

nicked

nicked

Üye
orjinal rom daki muzik,ses kalitesini hala aramaktayim :)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
Kullanım sonuçlarım:
- CM9'daki performanstan fazla bir performans göremedim, yani biraz artış var gibi.
- ilk izlenimime göre CM9'dan daha fazla gidiyor şarj, yine de emin değilim bir kaç gün sonra anlarım.
- Henüz bir hatayla karşılaşmadım, yükleyin, ilk 1 saat "lanet olsun nerden yükledim bunu" diyeceksiniz, ama sonra seveceksiniz emin olun ;)

emrah8267

Üye
Nova Launcher da görüntü olarak orjinal CM10.1 launcherı ile aynı. Sadece daha hızlı ve daha fazla kişileştirme seçeneği var. Ama illa orjinal diyorsan şuna bir bak:

Teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu

emrah8267

Üye
Bir sorum daha olacak.
Bir resimi arkaplan yapmak istiyorum ama üçlü bölme çıkıyor resmin tamamını alamıyorum eskisi gibi tek kare ile seçim yapabiliyormuyuz. Mümkünse programsız

oparlayan

oparlayan

Üye
Bir sorum daha olacak.
Bir resimi arkaplan yapmak istiyorum ama üçlü bölme çıkıyor resmin tamamını alamıyorum eskisi gibi tek kare ile seçim yapabiliyormuyuz. Mümkünse programsız

Nova da soruyorsun galeriden değil masaüstünde boş bi alana basılı tutup duvar kağıdı seç ordan galeri seç resme tıkla altta resimi hangi şekilde ayarlamak istersen seçenekler çıkıyor ordan dikey seç

emrah8267

Üye
Nova da soruyorsun galeriden değil masaüstünde boş bi alana basılı tutup duvar kağıdı seç ordan galeri seç resme tıkla altta resimi hangi şekilde ayarlamak istersen seçenekler çıkıyor ordan dikey seç

Nova değil saf cm 10,1 extra program kullanmak istemiyorum. O dikey şekli cm 10,1 de nasıl yapabiliriz

mehmetkyr

Üye
merhaba arkadaşlar ...
bir zamanlar cyanogenmod 9 kurmuştum güzel telefon orjinal haline göre baya iyi çalışıyor ..
şimdi cyanogenmod 10.1 çıkmış yüklesemmi acaba ? ne gibi bir degişiklik var performansta ? yoksa 9damı kalayım yine?

yardımcı olabılıcek kımse yokmu?

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar ...
bir zamanlar cyanogenmod 9 kurmuştum güzel telefon orjinal haline göre baya iyi çalışıyor ..
şimdi cyanogenmod 10.1 çıkmış yüklesemmi acaba ? ne gibi bir degişiklik var performansta ? yoksa 9damı kalayım yine?

rtaymus07

rtaymus07

Üye

- - - Eklendi - - -

Performans olarak cm9 süper ama fazla oyun oynamıyor san ve görselliğe önem veriyorsan cm10.1

Üst Alt