[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
ust uste denedim bi kac kez baglanmadı.
baska wifi lerde denedim yine baglanmadı :)

İlk önce wifi şifreni unuttur. Daha sonra recovery modu açıp wipe cache ve wipe dalvik cache yap. Daha sonra fix permissions yap ve telefonu aç. Bu arada modemini de resetle. Sorun düzelebilir.
Aynısı bende de olmuştu da. :D

tarık_07

Üye
3 farkli wifi internet alaninda denedim calisiyor.Wifi de sorun yok.

bursaprensi

Üye
cm9 rc 8 kullanırken yorumları okuyup gecis yaptım bugun... butun gun kullandım herhangi bir sorun yasamadım hatta cm9 dan kat kat daha iyi diyebilirim.

yer yer ingilizce kelimeler var ancak sorun olusturmuyor. goruntu mukemmel performans mukemmell...

cihansarikaya

Üye
Arkadaslar mp3 leri nasil zil sesi yspariz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kullanan arkadaşlar şarjı nasıl performans vs düşüncelerinizi yazar mısınız :)

bursaprensi

Üye
arkadaslar bu gelistirici secenekleri nerede oluyor bu romda ???

- - - Eklendi - - -

telefon hakkındaya gir derleme numarasına 5 kere bas geliştirici açılıyor.

hocam saol ya eyvallah

eMReSK26

Üye
Ön kamerada CM9 'a göre daha fazla gürültü/kumlanma mı oluyor sanki ?

bilen19

bilen19

Üye
hocam ben deniyorum bu üçüncu kurulumum oldu . Yok arkadaş olmuyo wifiyi halledemedim cacheleri sildim fix yaptım yine olmuyor. lütfen yardımcı olan olursa sevinirim

ismailnayir

Kapalı Hesap
????!

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
wifi hiç bir sorun yok kendim test ettim 2 saat indirme yaptım sorun yaşamadım okulda bağlandım yani wifi ile ilgili bir sorun yok romda sorun sizin modemlerde olabilir

nicked

nicked

Üye
İlk önce wifi şifreni unuttur. Daha sonra recovery modu açıp wipe cache ve wipe dalvik cache yap. Daha sonra fix permissions yap ve telefonu aç. Bu arada modemini de resetle. Sorun düzelebilir.
Aynısı bende de olmuştu da. :D

sagolasın haloldu :)

mehmetkyr

Üye
merhaba arkadaşlar ...
bir zamanlar cyanogenmod 9 kurmuştum güzel telefon orjinal haline göre baya iyi çalışıyor ..
şimdi cyanogenmod 10.1 çıkmış yüklesemmi acaba ? ne gibi bir degişiklik var performansta ? yoksa 9damı kalayım yine?

nicked

nicked

Üye
wifi denedigim den farkli bir yerde farkli modemde denedim baglandi... ama digerine yine baglanmiyor.

bilen19

bilen19

Üye
wifi denedigim den farkli bir yerde farkli modemde denedim baglandi... ama digerine yine baglanmiyor.

aynen öyle kardeşim aynen oyle oldu bende de arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

çözüm burada arkadaşlar. arco The kernel now updated to 3.4.45 . kerneli düzeltmiş.

bu kernel arkadaşlar.

ismailozcn

ismailozcn

Üye
aynen öyle kardeşim aynen oyle oldu bende de arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

çözüm burada arkadaşlar. arco The kernel now updated to 3.4.45 . kerneli düzeltmiş.

bu kernel arkadaşlar.

Çok teşekkürler. Yurtta bağlanıyorum, okulda bağlanıyorum eve geldim bağlanamdım.Güzel oldu bu.

delooo

Üye
arkadaşlar romu kurdum fakat teli pc ye takmak istediğimde android.process.media işlemi durdu diye bir uyarı geliyor pc telefonu görmüyor ne yapmam gerekiyor acaba? herşeyi eksiksiz yaptım wipe işlemleri falan sorunsuz yapıldı

Fiko_Reis

Fiko_Reis

Üye
rom'u ve Gapps'ı yükledim ama "google haritalar" hala yok?

Üst Alt