[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Zram nedir?

sir mordred

sir mordred

Üye

ram yiyen bazı arkaplan işlemleri(durduramadığımız arkaplan işlemleri)'nin ram kullanımını sıkıştırıyor(zip gibi düşünebiliriz) bu sayede 30-40 mb boş ram alabiliyoruzayrıca performanstan KSM'yi aktif edin bu cpu kullanarak daha fazla boş ram sağlayabilmektedir bilginize

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hergeleyim

hergeleyim

Üye
hurtsky ı kurdum rom acılmadı son sürüm diye mi acaba cm 10.1 beta 2 son sürüm galaxy w için

hergeleyim

hergeleyim

Üye
evet

genco15

genco15

Üye
Wipe cache dalvik cache felan yapman lazımdı

sir mordred

sir mordred

Üye

o zaman o hataları alman normal kerneli temizce yüklemek istiyorsan ilk önce cwm'ye gir daha sonra wipe cache ve wipe dalvik cache yap daha sonra kerneli flaşla kerneli flaşladıktan sonra yine wipe cache ve wipe dalvik cache yap

hergeleyim

hergeleyim

Üye
veriler gitmez dimi öyle

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
beyler ios rom bulmustum bi ara ama cok hataliydi bi daha da bulamiyorum biliyo musunuz siz ?

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
miui degil baksa bisey o

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
evet joyos tu baska rom yokmu joyos gibi ama hatasiz olan

cadde19

cadde19

Üye
Valla iyi ama romlar çok şarj yiyor be kardeşim

tarık_07

Üye
Valla iyi ama romlar çok şarj yiyor be kardeşim
Sık rom değistiriyosan, bu değişikliklerde eski bataryayı kullan. Bataryayı yiyomus sık rom yüklemek. Hangi cm sürümü? Hangi kernel? Hangi scrip ve tweakleri kullanıyosun?

bursaprensi

Üye
Beyler bu rom un buildprop ayarlarını bilen varsa şöyle bir listelese ya? bende cm9 dan yeni gectim gayet guzel olmus 3-4 aydır takip ediyordum yorumlarınızı okuyunca gectim ve begendim ancak su ince ayarları da nasıl yapacagız bileniniz varsa bi yazsın hani calarken mesela ekran siyah kalıyor birsey gorunmuyor, yada power dugmesine ekranı kilitlemek icin basınca uc saniye sonra ses geliyor kapandı diye ? bilirsiniz

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bu rom gercekten her yonu ilr mukemnel ama temiz jurulum yapmak ferekkyo sarj konusundada gayet iyi

bursaprensi

Üye
evet ben cm9 rc 2 den beri takipteyim bu her acıdan guzel...

Üst Alt