aJHier
Üye
Bende imkansiz gibi goruyorum![]()
imkansız degil, Bende 2 gün küsür saati gördüm.
Bende imkansiz gibi goruyorum![]()
ben kesinlkle onun imkansız olacağını düşünüyorum bende kullandım bu rom u abartılacak kadar güzel bişeyi yok şarj aşırı derecede gidiyor. sen farklı bişey mi uyguladın acaba ? ne olmuş olabilir aklım almıyor
Sanirim siz telefonu nerdeyse hic kullanmiyorsunuz ben elimden dusurmuyorum yari parlaklikta gunde iki kere sarj ediyorum
Tmmda dogru duzgun kullanmamissin ki suna bak ekran yuzde 21 bende ekrani yuzde 5 le 4 gun acik tutarim
Dediğim gibi resim burada wifi ye çok bağlı telefon whatsapp çok kullanıyorum.
wifi de hic kapatmadan yani sunuda paylasmissin ya
hani ayni cihaz bende olmasa yicem Sürekli kapatmadım demedim ki çok bağlı dedim sadece. Doğru düzgün kullanmam normaldir. Okula gidip geliyorum. Okulda telefonu fazla kurcalama gereği duymuyorum.Tmmda dogru duzgun kullanmamissin ki suna bak ekran yuzde 21 bende ekrani yuzde 5 le 4 gun acik tutarimwifi de hic kapatmadan yani sunuda paylasmissin ya
hani ayni cihaz bende olmasa yicem
![]()
Oky simdi oldu bende diyorum sarj sıkıntili diye 2. tel aldik oda yetmiyorSürekli kapatmadım demedim ki çok bağlı dedim sadece. Doğru düzgün kullanmam normaldir. Okula gidip geliyorum. Okulda telefonu fazla kurcalama gereği duymuyorum.
bu rom için hangi karneli öneriyorsunuz 10.1 3.0x mi yoksa 3.4x mi
Link atabilir misinhurtsky dene bnce.
kasıyor ya oyun vs. ona çözüm var mı
Telefon 2 gunde bir şişiyor rame bakıyorum 1-5 mb boş kapatıp açmadıkça düzelmiyor bu bir tek bendemi böyle
Link atabilir misin