[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
ben kesinlkle onun imkansız olacağını düşünüyorum bende kullandım bu rom u abartılacak kadar güzel bişeyi yok şarj aşırı derecede gidiyor. sen farklı bişey mi uyguladın acaba ? ne olmuş olabilir aklım almıyor

Greenify

NovaTR14

NovaTR14

Üye
İmkansız mı ? Okuldan gelince resim atarım o zaman imkansızı görürsünüz.

hasaneness

hasaneness

Üye
Sanirim siz telefonu nerdeyse hic kullanmiyorsunuz ben elimden dusurmuyorum yari parlaklikta gunde iki kere sarj ediyorum

NovaTR14

NovaTR14

Üye

Dediğim gibi resim burada wifi ye çok bağlı telefon whatsapp çok kullanıyorum.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
beyler farkli bisey uyguluyorsaniz soyleyin romu oldugu gibi aynen kurduktan sonra bisey yaptinizmi ?

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tek greenify

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
bunun linki varmı nasıl kurulacağına dair bir bilgi paylaşır mısın ?tamam anladim bunu ben

ozakin70

ozakin70

Üye

Dediğim gibi resim burada wifi ye çok bağlı telefon whatsapp çok kullanıyorum.
Tmmda dogru duzgun kullanmamissin ki suna bak ekran yuzde 21 bende ekrani yuzde 5 le 4 gun acik tutarim:p wifi de hic kapatmadan yani sunuda paylasmissin ya:) hani ayni cihaz bende olmasa yicem ;)

ozakin70

ozakin70

Üye
Bide greenfy varmis

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Tmmda dogru duzgun kullanmamissin ki suna bak ekran yuzde 21 bende ekrani yuzde 5 le 4 gun acik tutarim:p wifi de hic kapatmadan yani sunuda paylasmissin ya:) hani ayni cihaz bende olmasa yicem ;)
Sürekli kapatmadım demedim ki çok bağlı dedim sadece. Doğru düzgün kullanmam normaldir. Okula gidip geliyorum. Okulda telefonu fazla kurcalama gereği duymuyorum.

ozakin70

ozakin70

Üye
Sürekli kapatmadım demedim ki çok bağlı dedim sadece. Doğru düzgün kullanmam normaldir. Okula gidip geliyorum. Okulda telefonu fazla kurcalama gereği duymuyorum.
Oky simdi oldu bende diyorum sarj sıkıntili diye 2. tel aldik oda yetmiyor
bu ne diyor diyorum;D

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ama bugün sabah %100 dü sürekli wifi açık kaldı nerdeyse (wifi kapalı durma süresi toplasanız 15 dk dır.) Şimdi şarja taktım.

spazmol

spazmol

Üye
bu rom için hangi karneli öneriyorsunuz 10.1 3.0x mi yoksa 3.4x mi

hergeleyim

hergeleyim

Üye
kasıyor ya oyun vs. ona çözüm var mı

loley00

Üye
Telefon 2 gunde bir şişiyor rame bakıyorum 1-5 mb boş kapatıp açmadıkça düzelmiyor bu bir tek bendemi böyle

sir mordred

sir mordred

Üye
kasıyor ya oyun vs. ona çözüm var mı

nasıl kasıyor anlamıyorum ama yinede ayarları şu şekilde yapabilirsin
ilk önce hurtsky kernelin en son versiyonunu kur daha sonra performanstan zram'i %18e ayarla daha sonra smartassv2 yi seç ve daha sonra işlemciyi sio ya al bide böyle dene
Telefon 2 gunde bir şişiyor rame bakıyorum 1-5 mb boş kapatıp açmadıkça düzelmiyor bu bir tek bendemi böyle

romu tekrardan temiz kurmayı dene(pristine install) bende kullanmadığımda 150-140 mb boş alan var ve yetiyor
Link atabilir misin

al sana link

Üst Alt