[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Anladım dostum yazmış anlatmışsın zahmetin için eyvallah.

DDPROG

Üye
İon kernel için galaxy w ın kaynak kodları gerekmiyormu?

NovaTR14

Üye
Hiç belli olmaz kardeş hiç ummadığın zaman bile güncelleme gelebilir.

Eyvallah beyler kontrolleri günlük yaptımda en azından telefonumu 1 kere güncelleyim ne 2.3.6'da güncelleyebildim ne de cyanogen da

evet arkadaşlar aşağıdaki uygulamayla kameradaki yeşil ekran(yeşillenme) sorunu çözülmüş bulunmaktadır indirip kurabilirsiniz:

bendede yeşil ekran(yeşillenme) sorunu var.. kurulumu nasıl yapabilirim

Son düzenleme:

Podcast

Üye
Diğer kamerayı silme imkanımız varmıdır acaba direk galeriye bağlı olduğu için galeride siliniyo ayrı bi app yok sanırım yada ben bulamadım

cm10.1 beta 1 kullanan arkadaşlar bi sorum olacaktı google play storedan indirdiğim "barcode scanners" uygulaması bende çalışmadı deneyeniniz varmı? sizde çalışıyormu? cevaplarınız için teşekkürler

bayfeat

Üye
link ölüüüü kardeş

Beyler forumxda daki arco'nun CM 9 final sürümü linki gitmiş elinde olan birisi bunu upload edebilirmi?

Son düzenleme:

HeroMR

Üye
Arco'nun goo.im hesabı kapandı. (Goo.im developerlar için ücretli host alanı sağlayan bir yer) her halde ücreti ödeyemedi veya unuttu arco Tabi doğal olarak arco'nun tüm linkleri gitti bu da bir faciaya neden oldu denebilir. (CWM, CM9, CM10, CM10.1) bunların hepsinin son sürümleri tekrar upload edilse de eski sürümler artık öldü denebilir.