[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

aLon3AnqeL

Üye
Peki kaLdırabiliyormuyuz bu işlerde acemiyim ama denemediğim yol kalmadı :d: Bunuda deniycem eğer yararı olmassa kaldırabiliyormuyum ? veya telefonu fabrika ayarlarına döndürünce kalkıyormu ?

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
bu dahil farklı file explorerlar indirdim ama external_sd birimi hep boş gözüküyor :S
Hafıza kartını çıkarıp tekrar takmayı denedin mi? Bazen telefon açılırken hafıza kartını hazırlayamayabiliyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
Beyler swipe klavye olmuyor

çomolokko

Üye
beyler neden stock rom dışında rom kullanınca görüntülü konuşma yapılamıyo ? yapılan rom var mi bildiğiniz ?

togo159

Üye
Arkadaslar hafiza kartini nasil dahili hafiza yerine koyacaz ?

isousluer

isousluer

Üye
Arkadaşlar kameradan çektiğim fotoğrafları sd carda kaydedemiyorum. Kamera ayarlarında kayıt yerini ayarlama kısmı yok. Sorun sadece bende mi?

estolada

Üye
Bende kamera galeri çalışmıyor. Kullanılabilir harici depolama yok diyo ama sdcard takılı. Sorun ne ki şimdi?

burak_102

burak_102

Üye
sizde de kernel yükleyince android hata ayıklama çalışmama sorunu var mı ?

hakan572123

Üye
kameranın galerisi çalışmıyor fotoğraf çekiyorum fakat galeride göstermiyor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Alpha 2 de kamera sorunu yok

Rocker84

Rocker84

Üye
bluetooth hala sorunlu bende,cihazı görüyor pc ama gönder al yapıyorum tık yok

Ali58_58

Ali58_58

Üye
yaw beyler swype klavye dedim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
yaw beyler swype klavye dedim

swype klavyeyi bilmiyorm ama swiftklavye daha kullanışlı yani kullanmışsın büyük ihtimalle fakat yeni sürümü iğrenç eski sürümünü eapktop dan bulabilirsin eski sürümünü kullan derim : )

barut24

Üye
krdş mesaj attım istersnz bi face eklyn konşlm :/

21475ali

Üye
[Kernel][CM9] HurtSky V1. V2.4 7/4/2013 bu kerneli yukledım kı ve sanırım bu kernelı yanlıs yukledım telefon cok ama cok kasıyor
bu kernel nasıl yuklenır bılgı verır mısınız_

- - - Eklendi - - -

1. Reboot To Recovery Mode
2. Flash the kernel
3. Wipe Cache & Dalvik Cache
4. Fix Permissions
5. Reboot (normal boot)
6. Reboot to recovery again
7. Fix permissions again
8. Reboot (normal boot)

bunları yapın dedı bende yaptım fakat ben normal boot nasıl yapılır bılmıyorum. reboot recovery yaptım :S sacma sapan bısey oldu bu konuda yardımcı olur musunuz lutfen_

- - - Eklendi - - -

alpha 2 yı yukledım buara:s

Berk E.

Üye
Bende Alpha 2 ye HurtSky kerneli yükleyince telefon durduk yere kapanmaya başladı.

21475ali

Üye
cunku neden adı ustunde cm9 kernel yazıyor ah kafam ah.. bebenın bırı xda ya bu kernelle daha ıyı calısıyor yazmıs bende ona uydum.. neyse ıyı forumlar

Üst Alt