Qubar12
Üye
Temayi ben kurdum alternatif tema olarak kurulmuyor.fena degil,hata ile karsilasmadim
Nasil kurucaz bunu?
Temayi ben kurdum alternatif tema olarak kurulmuyor.fena degil,hata ile karsilasmadim
teşekkür ederim.Temayi ben kurdum alternatif tema olarak kurulmuyor.fena degil,hata ile karsilasmadim
Konuyu güncelledim romda build.prob ' dalvik.vm.heapsize=128m idi bunu 64m yaptım inanmazsınız ama telefon coştu lan![]()
TesekkurlerDev toolsdan da yapabilirsin aynı şeyi daha basit ama ne işe yarıyor?
Kamera ilk başta gayet sorunsuz çalışıyor ama daha sonra hata vermeye başlıyor ve galeri sürekli durduruluyor bence kullanıma uygun değil.
Slim Bean Gapps dosyasını yükleyin +HurtSky's Kernel V2.3 kurun RAM 370
1 saatir oyalanıyorum telefonda hiç bir sorun ile karşılaşmadım eğer olursa mesajı editliyeceğim.
Sorun olursa tekrar yazarım 
Edit : 2 saat geçti hala bir sorun gözükmüyor galeri ve kamera sorunsuz çalışmakta kamerada yeşil bi görüntü çıkıyo çekerken fakat çektiği fotoğrafta hiç bir sorun yok aksine daha iyi çekiyo gibi geldi banaSorun olursa tekrar yazarım
![]()

Galaxy S4 Tema mod
GALAXY S4 DUVAR KAĞITLARI
S4 TEMA TOUCHWİZ Launcher
Cm10.1 İçindir
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yüklenişi :
- Choose "install zip from sdcard"
- Choose "choose zip from sdcard"
- İndirdiğimiz SGS IV - theme.zip seçiyoruz yükleme başlıyacak
- Restart
Sakın denemeyin hocam cihazınız kullanılmaz hale gelebilir.note 10.1 e atsam çalışır mı ?
kardeş ellerine sağlık birşey soracam türkçe dili nasıl düzenliyebilirm veya dil dosyasını tek sıkıntım bu yardımcı olursanız çok sevinirim... :-)
arco githubda bazı değişiklikler yapmış 3.4x kernel eklemiş sabırlı olursak bizi güzel günler bekliyor![]()