[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

cavciv

Üye
çok güzel ama biraz türkçe çevirisi eksik www.cyanogenmod.org/wp-content/themes/cyanogenmod/images/logo-cid.png[/IMG]

Neler Çalışıyor

Audio[/

COLOR

]
Receiving and making calls
GPS
Compass
Proximity sensor
Wifi
Bluetooth
USB mass storage
HW accelerated gui
HW accelerated video
Camera
Torch
Wifi/USB tethering
Vsync

Annoyances:
Artifacts in preview for panorama shots
Green color when taking pictures (saved picture is ok though)

• 2013-03-30: CM-10.1 alpha1 [ ]
    MD5SUM: 479398DA64BA0F737F76DF6BE0D948DF
    • Initial release
2013-04-07: CM-10.1 alpha2 [ ]
MD5SUM: FAE0E3ED1FCEAD84522E63088C6B6D0F

• 2013-04-07: CM-10.1 alpha2
    Kamera'da HDR deakif edildi
    Boot splash ekranında CM logosu düzenlendi
    Google Arama kullandıktan sonra ses yönlendirme düzeltildi
    Kamera ayarlarında kaydırma düzenlendi
    Yahoo API değişiklikler nedeniyle saat hava durumu düzenlendi
    Torch Widget düzenlendi
    [KERNEL] NTFS Desteği eklendi
    Ad-hoc (IBSS) desteği eklendi
    WEP sorunu düzeltildi

UPGRADE REQUIRED

• MD5SUM: b7e53e96e1c8b1a1c4865bf29418c8e0

• MD5SUM: 58fd9fcefc27c638b8ddd416ef9daef3
[/QUOTE]

-Emre

-Emre

Üye
Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kamera ilk başta gayet sorunsuz çalışıyor ama daha sonra hata vermeye başlıyor ve galeri sürekli durduruluyor bence kullanıma uygun değil.

Slim Bean Gapps dosyasını yükleyin +HurtSky's Kernel V2.3 kurun RAM 370

1 saatir oyalanıyorum telefonda hiç bir sorun ile karşılaşmadım eğer olursa mesajı editliyeceğim.

-Emre

-Emre

Üye
bunlar çok da önemli değil ama ben bu otgyi usb hub olmadan çalıştıramadım .elimde %vluk güç kaynagı var fakat nasıl bağlayacağım??

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kamera ilk başta gayet sorunsuz çalışıyor ama daha sonra hata vermeye başlıyor ve galeri sürekli durduruluyor bence kullanıma uygun değil.

Slim Bean Gapps dosyasını yükleyin +HurtSky's Kernel V2.3 kurun RAM 370

1 saatir oyalanıyorum telefonda hiç bir sorun ile karşılaşmadım eğer olursa mesajı editliyeceğim.

Edit : 2 saat geçti hala bir sorun gözükmüyor galeri ve kamera sorunsuz çalışmakta kamerada yeşil bi görüntü çıkıyo çekerken fakat çektiği fotoğrafta hiç bir sorun yok aksine daha iyi çekiyo gibi geldi bana :) Sorun olursa tekrar yazarım :)

spazmol

spazmol

Üye
Edit : 2 saat geçti hala bir sorun gözükmüyor galeri ve kamera sorunsuz çalışmakta kamerada yeşil bi görüntü çıkıyo çekerken fakat çektiği fotoğrafta hiç bir sorun yok aksine daha iyi çekiyo gibi geldi bana :) Sorun olursa tekrar yazarım :)

Bu romun gappsini kullanıyorum daha herhangi bir sorunla karşılaşmadım :)

hasanky42

Üye
Galaxy S4 Tema mod

GALAXY S4 DUVAR KAĞITLARI
S4 TEMA TOUCHWİZ Launcher
Cm10.1 İçindir

link :

Yüklenişi :

1. Choose "install zip from sdcard"
  2. Choose "choose zip from sdcard"
  3. İndirdiğimiz SGS IV - theme.zip seçiyoruz yükleme başlıyacak
  4. Restart

Dedigin gibi yukledim bi değişiklik yok nasil yapilacagi hakkinda daha net bilgi verirmisin

Akva96

Akva96

Üye
note 10.1 e atsam çalışır mı ?

zaman5632

zaman5632

Üye
kardeş ellerine sağlık birşey soracam türkçe dili nasıl düzenliyebilirm veya dil dosyasını tek sıkıntım bu yardımcı olursanız çok sevinirim... :-)

-Emre

-Emre

Üye
kardeş ellerine sağlık birşey soracam türkçe dili nasıl düzenliyebilirm veya dil dosyasını tek sıkıntım bu yardımcı olursanız çok sevinirim... :-)

rom zaten türkçe sadece bir kaç yeri ingilizce o kadar..

ahmet.220

Üye
slm arkadaşlar öncelikle yanlış yere yazıyorsam affedini önemli oldugu için buraya yazıyorum ben jellly king in v1.9 indirip yükleyiyim dedim yükleme başarısız oldu wipe kernel temizleme hepsini yaptım ama hep hata aldım nasıl yükleyeblirim ben bunu suan omega v23 yüklü ve android sürümüm 4.1.2 bunlardan falan kaynaklanıyormudur

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
arco githubda bazı değişiklikler yapmış 3.4x kernel eklemiş sabırlı olursak bizi güzel günler bekliyor :D

mk.ersoy

Üye
beyler bu roma hangi tweaklari kurabilirim oyun icin

loley00

Üye
Rom cok guzel ama bisey sormak istiyorum bu ekrani kitlerken olan animasyon hizini nerden ayarliyoz cok hizli oluyoda

suleymania

suleymania

Üye
Beyler merhaba. Bu romu yüklemeyi düşünüyorum şu an cm9 beta 4 kullanıyorum. Bu romun kendi içindeki kerneli güzel mi başka kernellerle daha mı iyi hale geliyor? Kullananlar bilgi verebilirse çok makbule geçer.

Üst Alt