[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Rocker84

Rocker84

Üye
bluetooth düzeldi mi ? :D

hasanky42

Üye
Arkadaslar
http://www.maxicep.com/samsung-android-rom/kernel-cm10-1-hurtskys-kernel-v2-1-galaxy-wonder-781835.html#post5965919

bu karneli yeni yukledim super birsey 1.8 ghz islemci ve 375 m ram e yukseldi oyun performansi manyak subway surf ve temple run da hic bi takilma yasamadim sorusu olana cevap verebilirim

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Alpha 2'de wifi çalışmıyor ya la. :D

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Wipe'ları yapıp Alpha 1'i tekrar kurdum yine çalışmıyor şu wifi. :D

- - - Eklendi - - -

Orjinal roma nasıl dönebilirim?

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Hala romun büyük bölümü ingilizce mi

safo95

safo95

Üye
beyler alpha 2 de Kamera çalışıyormu ??

Rocker84

Rocker84

Üye
bluetooth resim gönderimi düzeldimi bide alınan resimler hala gri mi gözüküyor deneyen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

babyshoot

babyshoot

Üye
bluetot resim gönderimi düzelmiş. ama ekran kapanınca açılmama gibi bir sorun oldu bende. alttaki geri ile seçenekler tuşu yanıyor ama ekran yok. bir ara cm9da da olmuştu:(

Berk E.

Üye
Alpha 2 de OTG çalışıyormu fare felan bağlayabilirmiyim ?

slvestre-99

Üye
bluetot resim gönderimi düzelmiş. ama ekran kapanınca açılmama gibi bir sorun oldu bende. alttaki geri ile seçenekler tuşu yanıyor ama ekran yok. bir ara cm9da da olmuştu:(

hocam wonderda cusytom romlar telefonu bozacak kadar yapti bence stock roma donun eger bu tur romlarla dewam ederseniz buyuk sorunlar yasarsiniz bu sorun bendede oldu

mem034

Üye
Arkadaşlar bir şeyi bulamadım. Benim telefon titremiyor. Ben msj yazarken harflere bastığımda titresin istiyorum. O seçeneği bulamadım yapabilen var mı ?

eren2934

eren2934

Üye
Arkadaşlar bir şeyi bulamadım. Benim telefon titremiyor. Ben msj yazarken harflere bastığımda titresin istiyorum. O seçeneği bulamadım yapabilen var mı ?
dil ve klavye ayarlarından android klavye ayarlarına gir orada seçenek var

cyanogen

Üye
Tüm emeklerinizi yanlış doğrultuda kullanıyorsunuz. 3 aydır galaxy w rom incelemesi yapıyorum. Sadece 1 tanesi hızlı çalışıyor.
adresinden indirin. Hibrit olduğunu yazmışlar ancak v14 e ait gapps ile beraber kurun. swiftkey apk ile klavye sorununu halledince inanın en mükemmel ve stabil ve en hızlı tepkime süresi olan sürüme ulaşmış olacaksınız tabi Oneofakind v16 çıkana kadar. Herkes klavye sorunu nedeni ile bu romdan kaçıyor ama çözümü 3 yolla olabilir
1-swiftkey apk kurun türkçe klavye için ilk bağlantıyı ''veri transferi'' ile indireceğiniz 5 mb lık minik bir dosya sonrası klavye tamamen türkçe ve sorunsuz olacak
2-eğer cepten internetim yok diyorsanız modeminizi geçici olarak şifresiz yapabilirsiniz
3-bununla da uğraşmam diyorsanız ilk kurulumda ingilizce seçin. modeme bağlandıktan sonra türkçe yapabilirsiniz.

gknoner

gknoner

Üye
beyler cihazda hafıza kartını göremiyorum bir türlü.. cihaz kendi verileri okuyor ama ben hafıza kartı dizinine ulaşamıyorum nedendir acaba?

spazmol

spazmol

Üye
gknoner

gknoner

Üye
bu dahil farklı file explorerlar indirdim ama external_sd birimi hep boş gözüküyor :S

Üst Alt