[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
İnşallah olur bide bana en baştan hangi işlemleri yapıyorsun yazarsan sevinirim arada eksik yada atladığın yanlış bir şeyler var mı diye

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İnşallah olur bide bana en baştan hangi işlemleri yapıyorsun yazarsan sevinirim arada eksik yada atladığın yanlış bir şeyler var mı diye

format sdcard dediğim zaman senin yedeğide sildi biliyodum böyle bişey başıma geleceğii :D
neyse ki hafıza kartına cm9 yüklemiştim şimdi tekrar attım.

wondermu

Üye
External sd değil sdcard ayrı external sdcard ayrı external dediği hafıza kartı sdcard ise telefonun hafızası

wondermu

Üye
Sen dosyayı açınca yani zipten çıkartınca kaç mb oldu ve ondan sonra ne işlem yaptın nereye attın

wondermu

Üye
Tamam boyut doğru durum ne olmadı mı :-[ external sd ye cwm backup dosyasını attıktan sonra cwm restore yaptığında hata falan veriyormu?

Dejavuex

Dejavuex

Üye

wondermu

Üye
Oldumu nerede yanlış yapmışsın :-)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Oldumu nerede yanlış yapmışsın :-)

yedeği attım restore deyince bulmuyo fakat 2-3 seçenek aşağıda external restore var öyle yapınca buldu yedeği
şimdi tamam da kamerayı bulamadım neden kaldırdın :D

wondermu

Üye
Allah Allah aboo ben en son galeriyi silince kameranın kisayoldami gitmiş neyse sorun değil hallederiz onu sen kontrol et hızı falan nasıl bilgi ver

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Allah Allah aboo ben en son galeriyi silince kameranın kisayoldami gitmiş neyse sorun değil hallederiz onu sen kontrol et hızı falan nasıl bilgi ver

menü geçişleri felan baya hızlı şuan kurcayalamıcam yarın saat 12de sınavım var test için yarını beklicen :D
ama kurucaklara söylüyorum gerçekten menü geçişleri vs çok hızlı denemeye değer.
kamerayı nasıl yapıcam pm'den bi söyle de çıkıcam :D

- - - Eklendi - - -

menü geçişleri felan baya hızlı şuan kurcayalamıcam yarın saat 12de sınavım var test için yarını beklicen :D
ama kurucaklara söylüyorum gerçekten menü geçişleri vs çok hızlı denemeye değer.
kamerayı nasıl yapıcam pm'den bi söyle de çıkıcam :D

cm10'un içinden kamerayı alsam systeam app bölümüne atsam çalışır mı ?

wondermu

Üye
Xda da themas and apps bölümünde 2.sayfada yada 3 4.2.2 camera yazıyor onu bul kur

Dejavuex

Dejavuex

Üye

wondermu

Üye
İnternet hızı nasıl fark var değil mi hemen açıyor sayfaları hiç beklemeden s3 ve s4 ile kapistirdim buğn daha hızlı açtı sayfaları

- - - Eklendi - - -

Ben 4 aydır kullanıyorum 1.8 de merak etme scriptler onu hallediyor hep aynı frekansta kalmıyor ekran kapanınca uyku moduna geçiyor yük binerse 1.8 de çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Şunlarida unutma telefonu ilk açtiğinda ayarlar geliştirici seçenekleri arka plan işlem sınırı ondan arka planda işlem yoku seç es task manager ve diğer task manager ile temizlik yapmayı unutma ram için

Dejavuex

Dejavuex

Üye
İnternet hızı nasıl fark var değil mi hemen açıyor sayfaları hiç beklemeden s3 ve s4 ile kapistirdim buğn daha hızlı açtı sayfaları

- - - Eklendi - - -

Ben 4 aydır kullanıyorum 1.8 de merak etme scriptler onu hallediyor hep aynı frekansta kalmıyor ekran kapanınca uyku moduna geçiyor yük binerse 1.8 de çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Şunlarida unutma telefonu ilk açtiğinda ayarlar geliştirici seçenekleri arka plan işlem sınırı ondan arka planda işlem yoku seç es task manager ve diğer task manager ile temizlik yapmayı unutma ram için

senin düzen baya bi karışık geldi bana :D ama beğendim genel olarak gerçekten uğraşmışsın eline koluna sağlık :)
seenderin ben hep yararını görüyorum onu neden kullanmıyosun ?
klavye vb. bir kaç şey kaldırcam ben tek tük kendi ayarlarıma çeviririm sonuçlarıda yarın yazarım :)

rtaymus07

rtaymus07

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Rom iyi güzelde görsellik pek yok.Ama performansa bişey diyemem gayet güzel çalışıyor. Boş ram baya fazla şarz hakkında bişey diyemem daha yeni kurdum. Sorun yok ama kamerada yok :sly::sly::sly::p:p

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Şu gezi çubuğu bu nasıl kapatcaz çok sinir bozucı

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Hangisi resim koysana ayrıca kameraya kolay link verecem

- - - Eklendi - - -

Kamera varda kazayla düzenlerken silmişim ben kullanmadığım için fark etmemişim ama 2 dk lik işi var halletmesi kolay internet hızı nasıl sayfaları nasıl açıyor?

Benim internetim yavaş olduğu için anlayamadım.Ona paket yenilenince bakıcımız..

Üst Alt