[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ram boşta 260 falan oluyor şarjda yeterli arkadaşlar yaptığım ayarlara dokunmayın ayrıca yüklü programlar kalsın hepsi işe yarıyor kuranlar sonucu buraya yazarsa sevinirim her konuda yardımcı olurum elimden geldiğince

deneyip yorum yapıcam :) iniyo hala çok yavaş iniyo bakalım.

bensukru

Üye
Aekadaslar 10.1 de fotograf cekerken tam flash patliyor be reset atiyor tel. Bu sorunu yasayan varmi???

wondermu

Üye

wondermu

Üye
Ama ben geçen aynı yöntemle bir başka arkadaşımın wonderina yediğimi yükledim çalıştı sorunsuz

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Ama ben geçen aynı yöntemle bir başka arkadaşımın wonderina yediğimi yükledim çalıştı sorunsuz

valla bende herşeyi düzgün yaptım zaten yedek yükleme işlemi rom yükleme ile aynı sadece zip yerine yedek dosyasını seçiyoruz :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Zipten çıkartmayı unutma :-) oldumu kurabildinmi n

- - - Eklendi - - -

İnşallah ne yaptın kurduysan yorum yazarmısın?

ben kurayım 1 günlük test edeyim sonuçları yazarım buraya :) kuramazsam zaten bidaha denemicem :D

wondermu

Üye
Çalisip çalışmadığını şimdi yaz merak ettim :-)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Çalisip çalışmadığını şimdi yaz merak ettim :-)

Galaxy w ekranında yine kaldı :D
yalnız ben sadece format sdcard bölümünü yapmadım çünkü o riske alamam benim odin çalışmıyo hiç bir şekilde görmüyo başka pclerdede görmüyo o riski alırsam ve kurulmazsa eski cm sürümüne dönemem pcyede bağlayamam.

wondermu

Üye
Sorun çıkmaz kendi yediğini aldıysan ayrıca yedeği yükledikten sonra wipe cache wipe dalvik cache fix permissions bunları yapıp bir dene

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sorun çıkmaz kendi yediğini aldıysan ayrıca yedeği yükledikten sonra wipe cache wipe dalvik cache fix permissions bunları yapıp bir dene

kendi yedeğim 1gbyi geçiyo almadım yedek :D

mesela cm9.zip'ı hafıza kartına atsam yine yükleyebilir miyim ?

wondermu

Üye
Kendi yediğini başka bir yere al sonra tamamam temizle clockworkmod klasörünü benim yedeği unzip yapıp at tekrar dene bakalım unzip yaptinmi

- - - Eklendi - - -

Ayrıca başka deneyen biri daha olsa anlardık acaba sorun sendemi yoksa başka bir şeyden mi kaynaklanıyor yokmu başka deneyebilecek kimse

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Kendi yediğini başka bir yere al sonra tamamam temizle clockworkmod klasörünü benim yedeği unzip yapıp at tekrar dene bakalım unzip yaptinmi

yaptım yaptım bak şimdi format sdcart dersek telefon hafızasını komple temizlicek benim cm9 da gidicek şimdi senin yedekte sorun çıkarsa ben geri nasıl dönücem ? pc hiç bi şekilde görmüyo odin görmüyo ortaka kalırım :D bu yüzden telefonda cm9 olması lazım ki her ihtimale karşı kurup pcye bağlayabileyim.

-------

mobildemisin sen şuan?

wondermu

Üye
yaptım yaptım bak şimdi format sdcart dersek telefon hafızasını komple temizlicek benim cm9 da gidicek şimdi senin yedekte sorun çıkarsa ben geri nasıl dönücem ? pc hiç bi şekilde görmüyo odin görmüyo ortaka kalırım :D bu yüzden telefonda cm9 olması lazım ki her ihtimale karşı kurup pcye bağlayabileyim.

-------

mobildemisin sen şuan?

Evet mobilden bağlanıyorum evde bilgisayar yok ayrıca hafıza kartına al kendi yediğini bilgisayara hafıza kartı ile at kart okuyucun varsa eğer bu arada neyi yaptın :-)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Evet mobilden bağlanıyorum evde bilgisayar yok ayrıca hafıza kartına al kendi yediğini bilgisayara hafıza kartı ile at kart okuyucun varsa eğer bu arada neyi yaptın :-)

vallla bişeyler düşünüyorum eğer olursa yazarım buraya deniyorum şuan

wondermu

Üye
Sinir oldum olmamasına bekliyorum dene uğraş bakalım o kadar emek harcadık boşa gitmez inşallah

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Sinir oldum olmamasına bekliyorum dene uğraş bakalım o kadar emek harcadık boşa gitmez inşallah

hafıza kartına attım cm9u kurabiliyorum şimdi titanium ile uygulamaların yedeğini aldım pc'ye kopyalıyorum sdcartıda formatlıcam yedekler pcye bi kopyalansın baya uzun sürüyo

Üst Alt