[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

rtaymus07

rtaymus07

Üye
:vooov:
düzeldi

wondermu

Üye
Yapacam onun için bilgisayar başında olmam lazım :-)

serif-23

serif-23

Üye
Yapacam onun için bilgisayar başında olmam lazım :-)

birde antutu benchmark puani kaç bir kaçkere ard arda.test edip ortalamayi yazsaniz hocam ayrica konuda görseller fazla olsa güzel olur :)

wondermu

Üye

ismetx

Üye
alpha 7 versiyonunda telefon görüşmesi esnasında karşı tarafın sesi çok az geliyor. bu bugdan da bahsedimiş xda forumunda. çözebilen var mı bu sorunu

wondermu

Üye
Konu açmadan da kurması kolay şimdi 2 3 yada daha fazla sayfa geride kaldı link verdim onu indirip ilk önce kendi yemeğinizi alın ama cwm son sürüm kurmanizi tavsiye ederim oda yukarıdaki sayfada kaldı link wipe cache wipe dalvik cache format cache format system format data format sd card external sd ye dokunmayın benim yedeği de bilgisayardan unzip yapıp çıkartıp hafıza kartindaki clockworkmod klasörü içine atıp restore yapacakniz hepsi bukadar

bilen19

bilen19

Üye
Şuan %72 bitince hemen link verecem takipte kal :-)

- - - Eklendi - - -

-------Şimdiden nasıl kurulacağını yazıyorum arkadaşlar ------- Cwm'nin en son sürümü yüklü olması gerekiyor.. yoksa çalışmayabilir kurmadan önce ilk kendi yedeğinizi alın yüklenen dosyayı bilgisayarda winrardan çıkartın hafıza kartındaki clockworkmod klasörü içinde backup dosyasının içine atın ayrıca yedeğin tarihine bakinki diğer yedeklerle karistirmayin cwm'yi açın wipe data factory wipe cache wipe dalvik cache mount and stroge bölümünde format cache format data format system format sdcard bu islemleride yapıyoruz birtek external sd yani hafıza kartini formatlamayin.... daha sonra backup and restore bölümünden restore from external sd card'a tiklayip benim verdiğim yedek dosyasini seçip sistemi geri yüklüyoruz... cwm link:

- - - Eklendi - - -

Evet arkadaşlar sonunda yüklendi buyrun size kendi kullandigim romun yedek dosyasi kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

hocam dediğin şekilde çıkardım rardan. attım hafızaya. olmadı :) :/ sanırım nedeni ise ben sd carta attım externad sd ye atmadım çünkü backup oradaydı, eğer buysa sorun yarın anlıcaz tekrar deniicem

wondermu

Üye
hocam dediğin şekilde çıkardım rardan. attım hafızaya. olmadı :) :/ sanırım nedeni ise ben sd carta attım externad sd ye atmadım çünkü backup oradaydı, eğer buysa sorun yarın anlıcaz tekrar deniicem

Hafıza kartına atman gerek cwm son sürüm bide bütün wipe işlemlerini yaparsan yazdığım gibi olur kesin

seroline

Üye
arkadaşlar romu yükledim denedim. apollo mzik çalar çöktü bidaha da çalışmadı. rehber çok kötü, rehberde seçme olayı yok. kendi kendine sim hafızasını da gösteriyor. seçeneklerde sim hafızasını gösterme seçeneği yok. ben beğenmedim.

wondermu

Üye
Başka kurup deneyen var mı arkadaşlar yediğimi? Varsa yardıma ihtiyacı olan ben buralardayim

Dejavuex

Dejavuex

Üye
beyler
wondermu'nun yedeği çok güzel çalışıyor.
yedeği external bölümüne atıyosunuz bütün format işlemlerini yapıyosunuz yanı sıra format system format cache "format sdcard" yaptıysanız hepsini yedeği yüklüyosunuz orda sdcard ve external var external bölümündee giriyosunuz yedek zaten orda saatine felan bakın orta tuşa basın işlem bu kadar.
bitince dalvink cache atın reset.

ilcarnefice

Üye
beyler
wondermu'nun yedeği çok güzel çalışıyor.
yedeği external bölümüne atıyosunuz bütün format işlemlerini yapıyosunuz yanı sıra format system format cache "format sdcard" yaptıysanız hepsini yedeği yüklüyosunuz orda sdcard ve external var external bölümündee giriyosunuz yedek zaten orda saatine felan bakın orta tuşa basın işlem bu kadar.
bitince dalvink cache atın reset.

Batarya durumu nasıl?

wondermu

Üye
Bataryayı test etme imkanım yok yani internet paketim bi süredir yok internetsiz olarak görüşme oyun vs vs parlaklık %100
cm9a göre kat kat iyi .

Scriptler devreye giriyor telefonun bataryasını harcatmiyor boşta olduğu zaman derin uykuya geçiyor performanstanda ödün vermiyor

haser4774

Üye
sonunda batarya sorununu çözdum
sifir orjinal batarya :)
Şimdi cm9 dan iyi demişsiniz romu. Artik room degiştirmekten biktim yükle cm9a dön yükle cm9a dön. Bu romu yukleyen bikaç arkadaş daha yorum yapabilirse bunu da bi deneyeyim içimde kaldi şimdi acaba diyorum

Üst Alt