[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

tarık_07

Üye
Ama romu kurmadan once bi suru format atioz.Tekrar format atip mi kurucaz rom gibi kerneli. Yoksa Sadece from sd kart deip kurup reboot mu yapacagiz.

wondermu

Üye
Arkadaşlar yanlış işlem yapmayin kerneli yüklemek için wipe cache wipe dalvik cache sonra kerneli kur choose from sd kart deyip kerneli seç kurduktan sonra wipe cache wipe dalvik cache fix permisson reboot system bukadar

- - - Eklendi - - -

telefonu kullanıyorken bile şarjın hızlı dolması sizce normal mi, kullanırken şarjım da hızlı bitiyor da

Şarj birden bire artıyor ve çok hızlı azalıyorsa bunun nedeni telefon şarj olurken yeniden başlatilmasidir şarj edeceksen bu sorunu yaşamamak için tel şarjda takiliyken yeniden başlatma ve dolmasini bekle

bensukru

Üye
Wondermu kerneli kurduktan sonra yinemi wipe islemlerini yapiyoz???

haser4774

Üye
arkadaşlar bu cm10.1 icin mi gecerli bu roomu kurduktan sonra mi yükleyecegz bu şarj zip dosyasini anlamadim gittı yav

bensukru

Üye
Bu sarj kerneli bi ise yaramadi yine yuzde kirlarda kapaniyo aciliyor ve sarj bitti diyor. Yuzde beste kapatiyorum biraz bekleyip aciyom yuzde altmis gosteriyor. Sinirimi bozmaya basladi iyice rom cook guzel harika hatta ama bubsarja bi cozum bulun kurban olim yawww deli olcam yoksa. Wipe batery stats sildim olmadi bayarya kalibrasyonu yaptim olmadi yardim lutfen. Ha suna diyim yuzde kirlarda falan kapaninca kendi kendine ara arabacinca ddili ingilizce ye donmus oluyor noye acaba???

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu cm10.1 icin mi gecerli bu roomu kurduktan sonra mi yükleyecegz bu şarj zip dosyasini anlamadim gittı yav

Kardes bennromu yukledikten sonra sarj kernelinibyukkedim haberin olsun. Pek bi faydasini gormedim sarj sorunumbdevam ediyor bilgin olsun.

- - - Eklendi - - -

CM9 a kurulmaz biri ramin kaç olduğunu söyleyebilirmi ?

Arkadasim su an internet facebook mesaj viber falann hepsi calisiyor. Uygulamalrimdan baktim ram 271. Umarim yardimci olmusimdur.

burak_102

burak_102

Üye
Arkadaşlar yanlış işlem yapmayin kerneli yüklemek için wipe cache wipe dalvik cache sonra kerneli kur choose from sd kart deyip kerneli seç kurduktan sonra wipe cache wipe dalvik cache fix permisson reboot system bukadar

- - - Eklendi - - -

Şarj birden bire artıyor ve çok hızlı azalıyorsa bunun nedeni telefon şarj olurken yeniden başlatilmasidir şarj edeceksen bu sorunu yaşamamak için tel şarjda takiliyken yeniden başlatma ve dolmasini bekle

yanıtın için teşekkür ederim, peki telefun herhangi bir zamanda bataryasını çıkartıp taktığımızda %10 azalması herkeste oluyor mu?

wondermu

Üye
Arkadaşlar şarj dosyası dediğiniz kernel ama o kernelin dezavantaji çok performansı iyi değil performansı düşük olduktan sonra düz telefondan farkı kalmıyor ayrıca wipe cache wipe dalvik cache daha sonra kurun tekrar wipe cache wipe dalvik caxhe sonra fix permisson işlem tamam

- - - Eklendi - - -

Şarjın birden azalma çoğalma problemi bende de var bunun çözümü telefonu kesintisiz şarj etmek bittikten sonra şarja takin ddolsun o zaman böyle bir sorun çıkmıyor karşımıza

bensukru

Üye
Arkadaşlar şarj dosyası dediğiniz kernel ama o kernelin dezavantaji çok performansı iyi değil performansı düşük olduktan sonra düz telefondan farkı kalmıyor ayrıca wipe cache wipe dalvik cache daha sonra kurun tekrar wipe cache wipe dalvik caxhe sonra fix permisson işlem tamam

- - - Eklendi - - -

Şarjın birden azalma çoğalma problemi bende de var bunun çözümü telefonu kesintisiz şarj etmek bittikten sonra şarja takin ddolsun o zaman böyle bir sorun çıkmıyor karşımıza

Sail arkadasim verdigin bilgiler icin. Ancak ben komple bitiriyorum sarj dolu dedigi anda cikarmak gerekiyor sanirim. Gozlemledigime gore sarj dolu uyarisi verdikten sonra sanki sarji yiyor sabit kalmiyor. Cunku dolu dedigi zamn kendimce test ettim dolduktan 2-3 saat sonra cikariyirum yuzde jirkta kapaniyor. Doldu dedikten bir saat sonra cikariyom yuzde yirmide kapaniyor. Doldu dediggi anda cikariyorum yuzde sifira kadar geliyor sorun olmuyor. Malum gece yatarken sarja takiyoz gun icinde yuzde kirklarda pat kapaniyor acilinca yuzde sifir diyor. Deli etti beni sarj.

tuna0

Üye
Gönderdiğiniz karneli yükledim ilk başta harici ekran kartını tanımadı reset attigimda sorun gitti fakat bi türlü swap yapamadım. Ayrıca yedek aldığım halde geri yükleme yapamıyorum mdn5 miss tarzında bi hata veriyor ne yapmamı tavsiye edersiniz

bayfeat

bayfeat

Üye
ram kaç baksana bi ?
ses sorunu var mı hala ?
birde şarj nasıl bilgi verirsen iyi olur
kardeşim benim sesle ilgili bir sıkıntım yok normal söylüyor çalıyor herşeyi.şarj durumuna gelince normal ben fieldrunner 2 diye oyun var 7-24 onu oynuyorum baya iyi gidiyor 3-4 saat normal kullanım için gayet iyi rom. ramda 290 normalde şuanda dolu genelde 150 230 civarı

tarık_07

Üye
Ne olacak bu sarj sorunu.Su sorunda duzelse dadindan yinmeyecek bu rom.

bensukru

Üye
o şarj için verilen kerneli yukledıkten sonra kamera ile ne zaman foto çekmeye kalksam pat reset atıyor tam çekerken. Su an komple sildim telefonu en baştan yukledım konuda ki romu.

wondermu

Üye
Nedir o cihazın adı biraz açıklama yaparmısın artısı ne

tuna0

Üye
Sorduğum soruya yanıt verebilecek yok mu? Karneli güncelledim swap yapamıyorum. Yedeğini aldığım zamana donemiyorum

Berk E.

Üye
Sony nin 2000 mah lık taşınabilir şarj cihazı ben 50 TL ye aldım.

Berk E.

Üye
Biraz bilgi verirmisin.Kullanimi ve tasimasi nasil acaba??

Telefonumdan 2-3 parmak kalınlığı uzun hafif bilgisayardan şarjlı bi alet ben Blackberry şarjıyla prizdende şarj ediyorum hiçbi sıkıntı olmuyor cepte taşımakta kolay :)

Üst Alt