telefonu kullanıyorken bile şarjın hızlı dolması sizce normal mi, kullanırken şarjım da hızlı bitiyor da
arkadaşlar bu cm10.1 icin mi gecerli bu roomu kurduktan sonra mi yükleyecegz bu şarj zip dosyasini anlamadim gittı yav
CM9 a kurulmaz biri ramin kaç olduğunu söyleyebilirmi ?
Arkadaşlar yanlış işlem yapmayin kerneli yüklemek için wipe cache wipe dalvik cache sonra kerneli kur choose from sd kart deyip kerneli seç kurduktan sonra wipe cache wipe dalvik cache fix permisson reboot system bukadar
- - - Eklendi - - -
Şarj birden bire artıyor ve çok hızlı azalıyorsa bunun nedeni telefon şarj olurken yeniden başlatilmasidir şarj edeceksen bu sorunu yaşamamak için tel şarjda takiliyken yeniden başlatma ve dolmasini bekle
Arkadaşlar şarj dosyası dediğiniz kernel ama o kernelin dezavantaji çok performansı iyi değil performansı düşük olduktan sonra düz telefondan farkı kalmıyor ayrıca wipe cache wipe dalvik cache daha sonra kurun tekrar wipe cache wipe dalvik caxhe sonra fix permisson işlem tamam
- - - Eklendi - - -
Şarjın birden azalma çoğalma problemi bende de var bunun çözümü telefonu kesintisiz şarj etmek bittikten sonra şarja takin ddolsun o zaman böyle bir sorun çıkmıyor karşımıza
kardeşim benim sesle ilgili bir sıkıntım yok normal söylüyor çalıyor herşeyi.şarj durumuna gelince normal ben fieldrunner 2 diye oyun var 7-24 onu oynuyorum baya iyi gidiyor 3-4 saat normal kullanım için gayet iyi rom. ramda 290 normalde şuanda dolu genelde 150 230 civarıram kaç baksana bi ?
ses sorunu var mı hala ?
birde şarj nasıl bilgi verirsen iyi olur
Ne olacak bu sarj sorunu.Su sorunda duzelse dadindan yinmeyecek bu rom.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBen bunu alarak şarj sıkıntısını düzelttim![]()
Bide bunumu yaninda tadican 
Sorduğum soruya yanıt verebilecek yok mu? Karneli güncelledim swap yapamıyorum. Yedeğini aldığım zamana donemiyorum
Sony nin 2000 mah lık taşınabilir şarj cihazı ben 50 TL ye aldım.
Biraz bilgi verirmisin.Kullanimi ve tasimasi nasil acaba??