[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bayfeat

bayfeat

Üye
büyük bir ihtimal ile söylenenler doğru ise android 5.0 güncellemesi alacağız :)

şimdi romdaki şarj sorunu bu kernel ile çözülmüş öyle söyleniyor :

Romdaki Ses sorunu ise bu dosya ile çözülmüş :

kerneli güncelledim calıştı sorun yok ama sesi kurmayın ses tamamen gidiyor.tekrar kurmak zorunda kaldım sistemi

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice

Dejavuex

Dejavuex

Üye
kerneli güncelledim calıştı sorun yok ama sesi kurmayın ses tamamen gidiyor.tekrar kurmak zorunda kaldım sistemi

ram kaç baksana bi ?
ses sorunu var mı hala ?
birde şarj nasıl bilgi verirsen iyi olur

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve ilcarnefice

bensukru

Üye
Su an itibariyle yukledim cunku sarj delibetti beni. Sarj kernelini yujkedim telefonm sardaudi yuzde 24 du kerneli yukledim acildi ve yuzde 90 gosterdi. Gozlemlerimi yazarim buraya.

tuna0

Üye
Karneli nasıl atıyoruz acaba?

gorkem.timur

gorkem.timur

Üye
büyük bir ihtimal ile söylenenler doğru ise android 5.0 güncellemesi alacağız :)

şimdi romdaki şarj sorunu bu kernel ile çözülmüş öyle söyleniyor :

Romdaki Ses sorunu ise bu dosya ile çözülmüş :
Ses sorunu ile ilgili olan zip'i arco paylaştı da kernel kim tarafından yapılmış?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
kerneli madridi paylaşmıştı stok kernel hiç bir eklenti yok

bensukru

Üye
Evet arkadaslar benim gibi sarji yuzde yirmi yuzde otuzlarda telefonu kapananlara duyrulur. Yukarida ki sarj icin cikan kernel bende cok ise yaradi hemnsarj daha iyi gitneye hemde bitene kadar kapanmiyor haberiniz olsun...

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Evet arkadaslar benim gibi sarji yuzde yirmi yuzde otuzlarda telefonu kapananlara duyrulur. Yukarida ki sarj icin cikan kernel bende cok ise yaradi hemnsarj daha iyi gitneye hemde bitene kadar kapanmiyor haberiniz olsun...

ram kaç ? baksana bi

BeatsBox

BeatsBox

Üye
ii gibi

burak_102

burak_102

Üye
telefonu kullanıyorken bile şarjın hızlı dolması sizce normal mi, kullanırken şarjım da hızlı bitiyor da

pitbull16

pitbull16

Üye
şarj zip ini nasıl kurcam bilgi verebilrmisinz??

pitbull16

pitbull16

Üye
rom kurar gibi kuruluyo
sd card a at kur fix pers. dalvik cache yap reboot

install zip from sdcard choose zip from external sdcard diyip sarj dosyasımı seçmiştim böyle mi diyosun usta :)

haser4774

Üye
Bu şarj dosyasini cm9da kurabilir miyim peki

Berk E.

Üye
CM9 a kurulmaz biri ramin kaç olduğunu söyleyebilirmi ?

pitbull16

pitbull16

Üye
sarj dosyasını yükledim yeni surume geçiliyor dedi 90 tane uygulamayı güncelledi böyle doğru kurulmuş oldu mu ?

tarık_07

Üye
Sarj dosyasi nasil kuruluor arkadaslar yani kernel nasil kuruluor??

Berk E.

Üye
Romu kurduğunuz gibi kurcaksınız arkadaşlar

Üst Alt