ilcarnefice
Üye
geliştirmeyi bırakmıyor sadece cm9 ve cm10 final sürümü çıkartıcak kendisi yeni cihaz alana kadar devam edicek galaxy s4 mini alacakmış cihaz ağustosta çıkacakmış dün githubda değişiklikler yapmış bu akşam bi ihtimal ya cm10 yada cm9 final çıkabilir
O zaman ağustos a kadar cm 10.1 in final sürümü de çıkmış olur diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun?
cm10.1 final sürümü çıkartmadan bırakmaz zaten arco
hocam ram i bosver sarji iciyor resmen... bu sorun giderilmeden kullanmak mantiksiz diye dusunuyorun cm9 a dondum tekrar...
arkadaşlar size verdigim bu linkteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
samsungun sadece 1 yildir güncelleme verdigini fark ettim yani anlayacaginiz bize 1 yil daha güncelleme vermek zorunda aslinda bir sekilde samsunga baski yapip ics yada jelly bean alabiliriz ama bunun için bütün forumlardaki wonder kullanicilarini galyana getirip samsungun müşteri temsilcisi vs bunun gibi yerlere sikayet etmemiz lazim
dediğine harfiyen katılıyorum biz enayi değiliz para verdik güncelleme vermek zorunda hakkımız bu bizim 18 ayıda geçti güncellemeyi mecbur vericek
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşikayet edelim yazacağımız şeyde bu cihaz gingerbread romda stabil çalışmıyor cihazın güncelleme alması gerekiyor ve firma yaklaşık 1 yıldır cihazla ilgilenmiyor
bakın şimdi beyler bizim cihazda msm7x30 bu cihazda aynı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
android 4.0 güncellemesi almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?