smh60
Üye
arco bıraktı cm 10.1 şarj sorunu var boşuna uğraşmayın bence şarj sorunu biraz zor giderilir :/
Her akıllı telefonda baş belası şarj

arco bıraktı cm 10.1 şarj sorunu var boşuna uğraşmayın bence şarj sorunu biraz zor giderilir :/

Her akıllı telefonda baş belası şarj![]()

Kardeşim kolay gelsin... Romtooboxu bir türlü kıramıyorum.. Luck partner dahil yapamıyorum... Bi yardımcı olsanızda şu işi halledip. Romu devam ettirebilsem..

Bugun çalışacağım üstündeaslında benim de çok hoşuma gidiyor ama cm9 stabilitesi bir ayrı
![]()
Haklısın cm9un stabilliği orjinal gibi bir fark yok nerdeyse(varsa da ben göremedim:P).. ama dediğim gibi 10.1 o beklerken şarj olayı bi çözülse süper rom olur bence. vaktin oursa uğraşırsan belki birşeyler çıkar ortaya.
not: senin romunu kullandığım ve neler yapabileceğini gördüğüm için bu kadar ısrarcıyım![]()
yarın cm 10.1 için çalışacağım bugün hiç vaktim olmadı
umarım biraz daha iyi olur şarjı
işlemci Profili falan da olustursak iyi olur 
Wonderlightin oyun performansı cidden iyiyarın cm 10.1 için çalışacağım bugün hiç vaktim olmadı
umarım biraz daha iyi olur şarjı
işlemci Profili falan da olustursak iyi olur
![]()
tamam emre.. kolay gelsin inşallah bir şeyler çıkar..

basılı kalıyor tuş. Bu yüzden tuş daha da bozulmadan orjinal roma dönüp garantiye vermeyi düşünüyorum telefonu.ne cm10.1i kardeş ya cm9 en iyisi bu roma ben bravia engine ve xloud yaptım on numara oldu müzik çalarda walkman kulaklık çıldırıyor resmen :-)
Sağolasın
- - - Eklendi - - -
Cm 10.1 gecikebilir. Galiba ses kısma tuşu bozuldubasılı kalıyor tuş. Bu yüzden tuş daha da bozulmadan orjinal roma dönüp garantiye vermeyi düşünüyorum telefonu.
hocam şimdi benim kafam karıştı bu rom u ilk defa yüklicem. direk versiyon 3 ü mü yükliyim. başka yüklemem gereken bişey var mı ayar paketi falan yazmışsış da
daha önce rom yüklediniz mi ona göre cevap vereyim?ne cm10.1i kardeş ya cm9 en iyisi bu roma ben bravia engine ve xloud yaptım on numara oldu müzik çalarda walkman kulaklık çıldırıyor resmen :-)

Konu biraz ilerleyince linkler karışmışdaha önce rom yüklediniz mi ona göre cevap vereyim?
cok kurdum hocam anlarim rom kurmadan.

O zaman wl3, gapps ve wonderPack2yi telefona kopyalayın. 3. Versiyon kurulumu yazan bölüme göre kurun![]()
en stabil versiyonu hangisi hocam. v3 u kurcam v2 yada v1 in durumu nasil v3 ten iyi mi kotu mu

rom ismini değiştirelim mi ? bir de yeni romda (10.1) 400 mb ram olacak 
En iyisi v3
- - - Eklendi - - -
cm 10.1i kurdum çalışıyorumrom ismini değiştirelim mi ? bir de yeni romda (10.1) 400 mb ram olacak
![]()
heyecanladım şimdi. romun ismi yine sana özgü olsunn bence. isme bakarız olmazsa. ram konusu sana kalmış bence şarjı etkilemzse olur.
ismi baska bi yerden bulmadm aslinda kendi fikrim.ama baktim ki bir cok seyde kullaniliyomus
onerileri alabilirim
İyi çalışmalar kardeşim bekliyor olcaz![]()
ama yapacağım bir şeyler güzel olur umarım çünkü kendim de sürekli kullanıyorum