[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

cabır

Üye

Konuda anlatımı var dikkatli okuyun :) neyse yine anlatayım. Navigation bar programını açın. Hide navigation bar seçin. Superuser iznini verip telefonu yeniden başlatın kapanır :oke:

- - - Eklendi - - -

Rom kurmayla alakali olacağını sanmam. Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada cm10.1 hiç stabil değil. Cm10 mu çalışalım??

ya neden pki cm10 uzerine calisin lutfen yaa artik hatasiz rom istiyorum tam stabil cm9 dan sıkıldim artik yaan

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Wonderlight v4u vereyim cm10 için ayrı konu acariz :ehe istekleriniz & beklentileriniz neler?

cabır

Üye
cm10 icin mi

cabır

Üye
acin valla su anda bn cm10 final kullaniyorum kamera haric yesil renk gliyo o bnm icicn sorun dil gayet guzel cm10 final bide hustsky kernel kurdum iii yani

nimeemin

Üye
Wonderlight v4u vereyim cm10 için ayrı konu acariz :ehe istekleriniz & beklentileriniz neler?

flash player olsun
1-2gblik oyunlarda kasma hiç olmasın donmada
bideorjinal 4.04 klavye olsun türkçe desteğiyle tabiki de

zawerty

Üye
Themes provider durdu hatasını nasıl hallediyoruz? bu konularda biraz zayıfım detaylı anlatabilir misim? rom toolbox üzerinden demişsin ama orası neresi?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
flash player olsun
1-2gblik oyunlarda kasma hiç olmasın donmada
bideorjinal 4.04 klavye olsun türkçe desteğiyle tabiki de

V3de 2 GB'lık most wanted sıfır kasma. Ama cm10u bilemem deneyip ona göre çalışmam lazım. Flash player cm9 v4te zaten olacak cm10a da eklerim. Klavyeyi araştırmam lazım. Baska var mı?

- - - Eklendi - - -

Themes provider durdu hatasını nasıl hallediyoruz? bu konularda biraz zayıfım detaylı anlatabilir misim? rom toolbox üzerinden demişsin ama orası neresi?

Rom toolbox bir program. Konuda anlatımı var ancak biraz beklersiniz detaylı anlatabilirim.

nimeemin

Üye
mesela v3 de blitz bradge(gameloft) onda karşı taraftan online biri olunca hemen kasıyor bende vuramıyorum :-/ v4 de veya cm10da kasmasa güzel olur
bide klavyeyi v4 e de yapabilirsin :/

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
mesela v3 de blitz bradge(gameloft) onda karşı taraftan online biri olunca hemen kasıyor bende vuramıyorum :-/ v4 de veya cm10da kasmasa güzel olur
bide klavyeyi v4 e de yapabilirsin :/

Oyunu bilmiyorum denemem lazım. Ancak Wonderlightta kasiyorsa zaten cihaz kaldırmıyordur :ehe ama romla uyumsuzluk sorunu da olabilir denemem gerekiyor. :tşk: beklentileri ve yorumları almam geliştirmek için çok önemli :)

nimeemin

Üye
:/ v4 ne zamana gelir peki

nimeemin

Üye

Galiba bayramdan sonra :ağlarım: ama en kisa zamanda vermeye çalışacağım :oke:

- - - Eklendi - - -

Ayrıntılı çözümü özel mesaj olarak gönderdim kardeşim :oke:

ok sağol ne kadar önce o kadar iyi :/

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
ok sağol ne kadar önce o kadar iyi :/

Çok haklısın :oke: ancak yorumlarla alacağım destek çok iyi olur. Sonuçta bunu sadece ben kullanmayacagim. İstekleri makul olduğu şekilde karşılayabilirim :oke:

nimeemin

Üye

Çok haklısın :oke: ancak yorumlarla alacağım destek çok iyi olur. Sonuçta bunu sadece ben kullanmayacagim. İstekleri makul olduğu şekilde karşılayabilirim :oke:

evet çok haklısın da diğerleri içinden destek veriyor sen onlara bakma:-):-)

smtskr

Üye
v4 için benim bi önerim olabilir, klavye için swype yüklenebilir mi, markette uygulamaları var ama orijinali gibi olmuyor.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
evet çok haklısın da diğerleri içinden destek veriyor sen onlara bakma:-):-)

Yorumlar az, ancak takip eden çok :ehe neyse ben daha da iyi olması için çalışırım :oke:

- - - Eklendi - - -

v4 için benim bi önerim olabilir, klavye için swype yüklenebilir mi, markette uygulamaları var ama orijinali gibi olmuyor.

Swype klavyenin orjinali odex. Ama cm9 deodexed olduğu için çalışmayabilir. Yine de orjinalini eklemeye çalışayım :) başka istekleriniz var mı?

mürteza16

mürteza16

Üye
iyi haberlerim var cyonogenmod10.1e ariesve con team işe el attı yakında yeni sürümler gelicek :oke:

Üst Alt