-Emre
Üye
Kardeş bildirim geliyor dimi whatsapp dan filan ?
Tabi ki neden gelmesin başka romlar veya backuplar gibi sorunu yoktur

Kardeş bildirim geliyor dimi whatsapp dan filan ?

Kardeşim ara sıra rom touchwizt durdurma hatası veriyor.. Yanlış yazmış olabilirim.. Ayrıca verilen linkdeki romtoolbox lisans hatası veriyor.. Bilgilerine..![]()

Kardeşim şahsen rom toolboxin lucky patcher ile patchlenmesi gerektiğini bilmiyordum. Fakat dediğin gibi yaptım zaten iki launcherden birini kaldırdım fakat olmadı.. Neyse sağlık olsun çalışmalarının devamını diliyorum![]()
Hocam rom süper olmuş eline sağlık. şu alttaki dokunmatik tuşları nasıl kaldırırım.![]()

Teşekkürler
- - - Eklendi - - -
Hocam hurtsky kerneli ekleyin. cm9finalin kerneli biraz eski![]()

Hocam bu Hurtsky kerneli undervolt destekliyor undervolt yaptığın zaman baya farkediyor ben şu an kullanıyorum telefon çok az ısınıyor performans da iyi ama ayarlarken özenli olmak lazım deneyin derim
Stabil kernel bulursam ekleyeceğim hurtskyda çok ısınıyor telefon orjinal hızda bile![]()
Hocam bu Hurtsky kerneli undervolt destekliyor undervolt yaptığın zaman baya farkediyor ben şu an kullanıyorum telefon çok az ısınıyor performans da iyi ama ayarlarken özenli olmak lazım deneyin derim
Ayar pakedi 2 mi kuracagiz son surume ?
Hocam miuinin cwmden flashlaya bilecegim dosyası sizde varsa linkini atarmısınız yoksa nerde bulabilirim
Playde var mihome launcher. Ama isterseniz bir saat sonra flashlanabilen zip yapıp vereyim?
zip yaparsaniz daha iyi olur benim launcher ramden 35 mb yiyor onu kurup bunu kaldircagim
evet. basta touchwizi kullaniyodum miuiyi kaldirmistim sonra launcherde kasmalar olmaya basladi. calisanlara baktim 35mb yiyor.