[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

sakuraozgun

Üye
Kardeşim ara sıra rom touchwizt durdurma hatası veriyor.. Yanlış yazmış olabilirim.. Ayrıca verilen linkdeki romtoolbox lisans hatası veriyor.. Bilgilerine.. :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ara sıra rom touchwizt durdurma hatası veriyor.. Yanlış yazmış olabilirim.. Ayrıca verilen linkdeki romtoolbox lisans hatası veriyor.. Bilgilerine.. :D

Touchwiz öyle bir hata vermedi bende hiç. İki launcher birden kullanmayın cakisirlar. Tavsiyem miui hangisini kullanmak istiyorsanız konuda anlatımı var. E rom toolboxin lucky patcher ile patchlenmesi gerektiğini herkes bilir :ehe

sakuraozgun

Üye
Kardeşim şahsen rom toolboxin lucky patcher ile patchlenmesi gerektiğini bilmiyordum. Fakat dediğin gibi yaptım zaten iki launcherden birini kaldırdım fakat olmadı.. Neyse sağlık olsun çalışmalarının devamını diliyorum :D

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şahsen rom toolboxin lucky patcher ile patchlenmesi gerektiğini bilmiyordum. Fakat dediğin gibi yaptım zaten iki launcherden birini kaldırdım fakat olmadı.. Neyse sağlık olsun çalışmalarının devamını diliyorum :D

Durduk yere böyle bir hatayı vermez. Rom toolboxla touchwiz verilerini temizleyin

furo122

furo122

Üye
Hocam rom süper olmuş eline sağlık. şu alttaki dokunmatik tuşları nasıl kaldırırım. :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hocam rom süper olmuş eline sağlık. şu alttaki dokunmatik tuşları nasıl kaldırırım. :)

navigation bar isimli programı açın . hide navigation bar deyip superuser iznini verin. telefonu yeniden başlatın. açmak için de aynı yerden enable navigation bar deyip telefonu yeniden başlatmanız yeterli. birazdan konuyu düzenleyip hem bu navigation barı kapatmayı hem de navigation bar için düzenlenmiş touchwizi ekleyeceğim konuya :)

furo122

furo122

Üye
Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Hocam hurtsky kerneli ekleyin. cm9finalin kerneli biraz eski :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Hocam hurtsky kerneli ekleyin. cm9finalin kerneli biraz eski :)

Stabil kernel bulursam ekleyeceğim hurtskyda çok ısınıyor telefon orjinal hızda bile :(

• Beğen
Tepkiler: furo122
PowerPlay

PowerPlay

Üye

Stabil kernel bulursam ekleyeceğim hurtskyda çok ısınıyor telefon orjinal hızda bile :(
Hocam bu Hurtsky kerneli undervolt destekliyor undervolt yaptığın zaman baya farkediyor ben şu an kullanıyorum telefon çok az ısınıyor performans da iyi ama ayarlarken özenli olmak lazım deneyin derim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu Hurtsky kerneli undervolt destekliyor undervolt yaptığın zaman baya farkediyor ben şu an kullanıyorum telefon çok az ısınıyor performans da iyi ama ayarlarken özenli olmak lazım deneyin derim

Peki bir deneyelim. 4. Versiyonda hurtskyla veririz iyi olursa =)

Neagf

Üye
Ayar pakedi 2 mi kuracagiz son surume ?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Malesef ayar paketi (wonderPack) 2 versiyonda geldiği için, onun versiyonları bir sayı geriden geliyor :ehe bu yüzden wonderlight 3 üzerine wonderPack 2 kurmak gerekiyor =)

Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam miuinin cwmden flashlaya bilecegim dosyası sizde varsa linkini atarmısınız yoksa nerde bulabilirim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hocam miuinin cwmden flashlaya bilecegim dosyası sizde varsa linkini atarmısınız yoksa nerde bulabilirim

Playde var mihome launcher. Ama isterseniz bir saat sonra flashlanabilen zip yapıp vereyim?

Mücteba

Mücteba

Üye

Playde var mihome launcher. Ama isterseniz bir saat sonra flashlanabilen zip yapıp vereyim?

zip yaparsaniz daha iyi olur benim launcher ramden 35 mb yiyor onu kurup bunu kaldircagim

Mücteba

Mücteba

Üye
evet. basta touchwizi kullaniyodum miuiyi kaldirmistim sonra launcherde kasmalar olmaya basladi. calisanlara baktim 35mb yiyor.

Üst Alt