[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

furo122

furo122

Üye
Şaka şaka kardeş zaman buldukça yaparsın :)

ongbak96

Üye
hocam v3 de sarji iciyo resmen. oyun performansi nasil denemedim hic. real racin 3 gibi oyunlarda kasiyomu. kasmiyosa kullanirim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam v3 de sarji iciyo resmen. oyun performansi nasil denemedim hic. real racin 3 gibi oyunlarda kasiyomu. kasmiyosa kullanirim

Şarj sizin kullanimniza bağlı bende en az 18 saat. Real racing 3u denemedim. Ama most wantedda kasma sıfır.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Cm10.1 uzun süre Wifi kullanımı ile batarya bu kadar. Daha iyisini yapabiliriz :ehe

- - - Eklendi - - -

Cm9 duvar kağıdı sorunu çözüldü. Çözümu daha sonra konuya ekleyeceğim.

ongbak96

Üye
hocam ben real racing 3 yüklicem. ama telefon hafızası dolu o yüzden yüklenmiyo. oyunu hafıza kartına nasıl yüklerim

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben real racing 3 yüklicem. ama telefon hafızası dolu o yüzden yüklenmiyo. oyunu hafıza kartına nasıl yüklerim

ayarlar/depolama birimi/secenek tuşu /depolama yapılandırması dahili hafızayı kullanı işaretle. telefonu yeniden başlat sdswap yapmış olursun.

babyshoot

babyshoot

Üye
Cm10.1 uzun süre Wifi kullanımı ile batarya bu kadar. Daha iyisini yapabiliriz :ehe

- - - Eklendi - - -

Cm9 duvar kağıdı sorunu çözüldü. Çözümu daha sonra konuya ekleyeceğim.

kardeşim valla bence hiç fena değil.:)

gıybet

Üye
dostlar bu ayar paketi nasıl kurulur ? var mı yardım eli uzatan :ağlarım:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Wonderlight v4 vermem lazım artık. Çünkü kurulumda çok sorun oluyor, aslında basit hepsini anlattım ancak bazıları çözemiyor. Yakın zamanda 4u vereceğim :oke:

- - - Eklendi - - -

kardeşim valla bence hiç fena değil.:)

Daha da iyi gidebilir. Ancak cm10.1 hiç stabil değil. Çok bug var. Malesef suan cm9 daha çekici geliyor. Bir de cm10 deneyeyim, ona göre karar vereceğim hangisine çalışacağma.

cabır

Üye
Wonderlight v4 vermem lazım artık. Çünkü kurulumda çok sorun oluyor, aslında basit hepsini anlattım ancak bazıları çözemiyor. Yakın zamanda 4u vereceğim :oke:

- - - Eklendi - - -

Daha da iyi gidebilir. Ancak cm10.1 hiç stabil değil. Çok bug var. Malesef suan cm9 daha çekici geliyor. Bir de cm10 deneyeyim, ona göre karar vereceğim hangisine çalışacağma.
kardesim sen dene de ona gore bnde cm10 kurucam bn rom fazla kurdum nette video izlerken yavas izliyorum acaba cok rom kurmaktan mi calismalrinda basarilar

ALpH4CK

ALpH4CK

Üye
kardeşim alttaki 3 tane tuşu nasıl kaldırıyoz

ilcarnefice

Üye
Menüde navigation bar uygulaması var ordan gizleyebilirsiniz

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Usta 2 tane seçenek var basınca superuser felan diyor izinde verdim

Konuda anlatımı var dikkatli okuyun :) neyse yine anlatayım. Navigation bar programını açın. Hide navigation bar seçin. Superuser iznini verip telefonu yeniden başlatın kapanır :oke:

- - - Eklendi - - -

kardesim sen dene de ona gore bnde cm10 kurucam bn rom fazla kurdum nette video izlerken yavas izliyorum acaba cok rom kurmaktan mi calismalrinda basarilar

Rom kurmayla alakali olacağını sanmam. Teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada cm10.1 hiç stabil değil. Cm10 mu çalışalım??

ilcarnefice

Üye
Cm10 da iş yok emre cm10.1 yapsan çok daha iyi olur ben zaten cm10.1 e bir alıştım vazgeçemiyom

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Cm10 da iş yok emre cm10.1 yapsan çok daha iyi olur ben zaten cm10.1 e bir alıştım vazgeçemiyom

Abi sen bir cm9 hızına alissan :ehe cm10.1 yanında kaymak gibi kayıyo bildiğin :d: ayrıca şarj da cok daha iyi. Arco yarım bırakti o romu malesef :ağlarım:

Mücteba

Mücteba

Üye

Abi sen bir cm9 hızına alissan :ehe cm10.1 yanında kaymak gibi kayıyo bildiğin :d: ayrıca şarj da cok daha iyi. Arco yarım bırakti o romu malesef :ağlarım:

Sen en iyisi cm10a calis nede olsa ikiside jb :oke:

Mskrc

Mskrc

Üye
Thnks

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üst Alt