Şaka şaka kardeş zaman buldukça yaparsın![]()

hocam v3 de sarji iciyo resmen. oyun performansi nasil denemedim hic. real racin 3 gibi oyunlarda kasiyomu. kasmiyosa kullanirim
hocam ben real racing 3 yüklicem. ama telefon hafızası dolu o yüzden yüklenmiyo. oyunu hafıza kartına nasıl yüklerim
Cm10.1 uzun süre Wifi kullanımı ile batarya bu kadar. Daha iyisini yapabiliriz![]()
- - - Eklendi - - -
Cm9 duvar kağıdı sorunu çözüldü. Çözümu daha sonra konuya ekleyeceğim.

dostlar bu ayar paketi nasıl kurulur ? var mı yardım eli uzatan![]()

kardeşim valla bence hiç fena değil.![]()
kardesim sen dene de ona gore bnde cm10 kurucam bn rom fazla kurdum nette video izlerken yavas izliyorum acaba cok rom kurmaktan mi calismalrinda basarilarWonderlight v4 vermem lazım artık. Çünkü kurulumda çok sorun oluyor, aslında basit hepsini anlattım ancak bazıları çözemiyor. Yakın zamanda 4u vereceğim
- - - Eklendi - - -
Daha da iyi gidebilir. Ancak cm10.1 hiç stabil değil. Çok bug var. Malesef suan cm9 daha çekici geliyor. Bir de cm10 deneyeyim, ona göre karar vereceğim hangisine çalışacağma.
Menüde navigation bar uygulaması var ordan gizleyebilirsiniz
Usta 2 tane seçenek var basınca superuser felan diyor izinde verdim
neyse yine anlatayım. Navigation bar programını açın. Hide navigation bar seçin. Superuser iznini verip telefonu yeniden başlatın kapanır 
kardesim sen dene de ona gore bnde cm10 kurucam bn rom fazla kurdum nette video izlerken yavas izliyorum acaba cok rom kurmaktan mi calismalrinda basarilar

Cm10 da iş yok emre cm10.1 yapsan çok daha iyi olur ben zaten cm10.1 e bir alıştım vazgeçemiyom
cm10.1 yanında kaymak gibi kayıyo bildiğin
ayrıca şarj da cok daha iyi. Arco yarım bırakti o romu malesef 
Abi sen bir cm9 hızına alissancm10.1 yanında kaymak gibi kayıyo bildiğin
ayrıca şarj da cok daha iyi. Arco yarım bırakti o romu malesef
![]()