Miuiyi zipleye bilirmisinz
- - - Eklendi - - -
Miuiyi zipleye bilirmisinz
çok zor değil zaten bir kaç şeyi sürükleyip çöp kutusuna bırakmak bunu yaparsınız 
evet şuan upload ediyorum fakat ayarlarını kendiniz yapmanız gerekecekçok zor değil zaten bir kaç şeyi sürükleyip çöp kutusuna bırakmak bunu yaparsınız
- - - Eklendi - - -
miui başlatıcıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızcwmden flashlayın

Tesekkurler hocam![]()

Yok saolun
![]()

wonderlight versiyon 4 ne zaman hazır olur??
daha stabil ve hızlı olması için uğraşıyorum. Belki 4. Versiyonda videolu game test de verebilirim. Emin olun galaxy w için en performanslı rom 
4. Versiyona eklenmesini istediğiniz bir şey var mı? Ya da cm10 projesi mi yapalım
?
Evet iyi olur birazda jb ile takılalım

Cm10.1 için 400 mb ram kernel var. Onu mu yapsak yoksa cm10u mu![]()

Cm10.1 için 400 mb ram kernel var. Onu mu yapsak yoksa cm10u mu![]()

Pekiya cm10 yokmu 400 mb kernel yoksa
Bence cm10.1re yap
- - - Eklendi - - -
Pekiya cm10 yokmu 400 mb kernel yoksa
Bence cm10.1re yap![]()

Wonderlight cm9 olunca acayip stabil çalışıyor müzik dinlerken bile most wanted vs 0 kasma ile oynuyorum. Ama artık eskidi cm9 =( 10.1 ile uğraşmayı düşünüyorum![]()
Cm10.1 iyi olabilir o 400mb kerneli yapınca
asma yasanmaz diye dusunuyorum
en yakın zamanda 10.1 için çalışma yapayım 
Haklısınen yakın zamanda 10.1 için çalışma yapayım
![]()

valla cm10.1 yaparsan süper olur. modern ve kullanışlı bir rom. tel kullanırken şarjı hiçte fena değil. ama tel boştayken derin uykuya geçiyor ama yine de 10 saatte %12-15 şarj yiyo. bu olay halledilse bence gayet süper rom olur. mesela teli bilgisayara takıyorsun. quick panelde direk internet bağlantısı kur çıkıyor tek tuşla internet bağlantısı kuruyosun. çok hoş bir rom. nese lafı uzattım epey. cm10.1 on numara olur. kolay gelsin..
aslında benim de çok hoşuma gidiyor ama cm9 stabilitesi bir ayrı