frezby1
Üye
-
Konu Sahibi
-
yine yok ses ile alakali hic bir seySuan o romu kullanmaktayim ve kendi telimden supe ettim hemen arama yaptim ole bi sikinti cikmadi teli kapatip bataryayi cikarip takip yeniden acarmisin bide ole dene
Bir de oyle deneyelimValla kardes bu sikinti ile karsilasmadigim icin bi cozum sunamayacagim sana dedigim gibi bende bu romu kullaniyorum ve stable ye yakin birom acaba romu indirirken doylalara bizara gelmis ola bilirmi tekrar indirip kurmayi de birde
bu romun yenı surumunu paylasıyorum bırde bunudene kardesımBir de oyle deneyelim
Yine yok
Baska bildiginiz bir rom var mi
Yenibl surumde olmadi bir de bu romu deneyeyimbu romun yenı surumunu paylasıyorum bırde bunudene kardesım
buyur kardes eger yenı surum de olmaz ıse alttkı romu dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
stock romlarda desteklemesı lazım yanı orjınal frımware kurup oyle dene cm rom gıbı google edıoten romlarda stıkıntılar doga bılıyorSizin s4 minide otg kablosu destekleniyormu? Benim s3 mini cm12.1 desteklemiyorda. Tüm cm12.1 lerde bu sorun varmı diye sordum. Bunun dışında s3 minide cm12.1 stabil
Pardon yanlis yere cevap yazmisim. Bide s4 de otg destegi varmi
KARDESIM senın telde clone ımeı yanı cakma ımeı ver galıba bu ımelerde sıkıntılar doguyor orjınal kayıtlı ımeıler de problem yokMerhabalar kurduğum bütün cm romlarda şebeke imei rehber gibi hiçbir telefon özelliğini çalıştıramadım. imei yedeğinide yüklemeye çalıştım yine sonuç alamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim. İmei klon değil ve neredeyse bütün modemleri denedim, olmadı birtürlü. Ne yapalım, samsung romlarına devam.eger ımeı klonsa bu sorunlar yasanır klon ımeıler sorun cıkarmakta bu modem
KARDESIM senın telde clone ımeı yanı cakma ımeı ver galıba bu ımelerde sıkıntılar doguyor orjınal kayıtlı ımeıler de problem yok
sana modem dosyası verıyorum buyuk ıhtımal ısıne yarar olmassa xda sıtesınde yada google de s4 ı9500 modem dıye arat baska modemlerıde dene
buyur rom yukler gıbı yukleLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DAHA ONCE bu sızıntı cın romunu kudunmu dostum eger durduysan bootloader ucmustur bu durumuda tam arastırmadım ama stock romlar harıcı romlarda modem sorunu yaratıyorTeşekkür ederim. İmei klon değil ve neredeyse bütün modemleri denedim, olmadı birtürlü. Ne yapalım, samsung romlarına devam.
kardes bıde bu modemı dene bunu odın ıle yuklemen gerekıyorNeredeyse Xda daki bütün romları kurdum. Bahsettiğin romuda kurmuşumdur muhtemelen. Şu an aurora kullanıyorum cm romlar dışında problem yok. Miui romları hiç denemedim. Bootloader ile ilgili bir çözüm yolu varmı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?