Link kırık kardesim baska sitede upload edermisin.

Knk goo.im kapatti baska sitede upload edersen seviniriz
Goo.im Not: olarak değiştir: İngilizceFull screen closeNe yazık ki, bu kez olduğu gibi, goo.im ana bölümleri devre dışı bırakıldı. Bir finans sorunu nedeniyle, bizim CDN hesabınız askıya alındı ve üzerinde depolanan tüm dosyalar etkin bir şekilde olmayan erişilebilir. Goo 6 ay önce aktif para kaybetme başladıktan sonra dolayı benim (İskender) 'ın parçası üzerinde bazı RL sorunları, ben destek goo yardımcı İlanlarına biraz değişmişti. Ne yazık ki, bu bana kadar süründü diğer bazı konularda birlikte yeterli değildi. Bu nedenle, ben resmen Goo kapatıyorum. Mali konular dizildi kadar dosyaları üzerinde ve cömert bir sponsor hosting almak için bir teklif var, ancak, onlar Goo adsorbe edemiyoruz. Bu son birkaç yıl için hepiniz için dosyaları hizmet etmek benim zevk olmuştur ve ben geleceğe herkese iyi şanslar diliyorum.
- Snipa / Alexander Blair
Son iki ay içinde bir sponor hesabı almış Eğer para iadesi isterseniz, bize ulaşmak edin. Bu biraz zaman alabilir, ama biz bu işlenmiş ve dışarı gönderdi almak için elimizden geleni yapacağız. - Için teşekkurler.