Galaxy Ace 2 i8160 [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina

Sponsorlu Bağlantılar

UçanOsman

UçanOsman

Üye
beyler size şuan tavsiyem CM12.1 stabil kasmıyor (Chromeda bu forumda gezerken çok kastı :D) oyun yükledim oynuyorum bitek bende Vide çekiyor ama çekip izlediğinizde yeşil gözüküyor onun dışında mükemmel bir rom

ahmetk74

Üye
beyler size şuan tavsiyem CM12.1 stabil kasmıyor (Chromeda bu forumda gezerken çok kastı :D) oyun yükledim oynuyorum bitek bende Vide çekiyor ama çekip izlediğinizde yeşil gözüküyor onun dışında mükemmel bir rom

Dostum şarj durumu nasil clash of clans vs oyunlarda kasiyormu

UçanOsman

UçanOsman

Üye
Dostum şarj durumu nasil clash of clans vs oyunlarda kasiyormu
Şarj iyi işlemci Mhz değerlerini birazdaha düşürüp Şarjı dahada çok giderebilirsin Clas of clans denemedim birazdan denerim

ahmetk74

Üye
Eyw kardes

ahmetk74

Üye
İyimis :D

omerboz54

omerboz54

Üye
Elimde link yok forum amdroid.pl den buldum

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Link kırık kardesim baska sitede upload edermisin. :)
Knk goo.im kapatti baska sitede upload edersen seviniriz :)

Goo.im Not: olarak değiştir: İngilizceFull screen closeNe yazık ki, bu kez olduğu gibi, goo.im ana bölümleri devre dışı bırakıldı. Bir finans sorunu nedeniyle, bizim CDN hesabınız askıya alındı ve üzerinde depolanan tüm dosyalar etkin bir şekilde olmayan erişilebilir. Goo 6 ay önce aktif para kaybetme başladıktan sonra dolayı benim (İskender) 'ın parçası üzerinde bazı RL sorunları, ben destek goo yardımcı İlanlarına biraz değişmişti. Ne yazık ki, bu bana kadar süründü diğer bazı konularda birlikte yeterli değildi. Bu nedenle, ben resmen Goo kapatıyorum. Mali konular dizildi kadar dosyaları üzerinde ve cömert bir sponsor hosting almak için bir teklif var, ancak, onlar Goo adsorbe edemiyoruz. Bu son birkaç yıl için hepiniz için dosyaları hizmet etmek benim zevk olmuştur ve ben geleceğe herkese iyi şanslar diliyorum.
- Snipa / Alexander Blair
Son iki ay içinde bir sponor hesabı almış Eğer para iadesi isterseniz, bize ulaşmak edin. Bu biraz zaman alabilir, ama biz bu işlenmiş ve dışarı gönderdi almak için elimizden geleni yapacağız. - Için teşekkurler.

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
arkadaşlar bu romu 3 aydır kullanıyorum geçen hafta cm12 yükledim sonra geri jb sonra buna dödüm ama bir sikıntı omaya başladı sesim karşı tarafa cok kısık ve kesilerek gidiyor ama kulaklıgı takınca sorun olmuyor yazılımsalmı donanımsalmı anlayamdım yardımcı olun

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
arkadaşlar bu romu 3 aydır kullanıyorum geçen hafta cm12 yükledim sonra geri jb sonra buna dödüm ama bir sikıntı omaya başladı sesim karşı tarafa cok kısık ve kesilerek gidiyor ama kulaklıgı takınca sorun olmuyor yazılımsalmı donanımsalmı anlayamdım yardımcı olun
Kardo v3.1 i upload edebilirmisin?

FrednizoN

FrednizoN

Üye
mrblar ghz ve mhz yi napalım overlockta öneriniz nedir

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Birinizde la v3.1 i upload etmezmi be kardeşim :(

FrednizoN

FrednizoN

Üye
tabi ki yasak değilse sorun yok

Buyrun :

The Nyks

The Nyks

Üye
Ya Şu Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil Hatasını Nasıl Çözecez Market Helper Felan İşe Yaramadı :( ?