Enisina
Üye
Teşekkür Ederim.Bende 6.0.5.0 var
Teşekkür Ederim.Bende 6.0.5.0 var
Rica ederimTeşekkür Ederim.
beyler bu romda viher4android yüklü ben hangi driveri kursam telefondan ses gelmiyor
zaten stock jb nin üzetime kurdumStock jb atıp romu birdaha kur

zaten stock jb nin üzetime kurdum![]()

Sd karta tasıdıgın uygulamalar yok olmustur sanırım.uygulamaları telefon belleğinde tutmaya çalış.romu 2aydir kullaniyorum bir sorunum var telefonun hafizasiyla sd kart hafizasinin yerini degistirdim ama telefon acilip kapaninca uygulamalar yok firari lutfen yardimci olun
başka çözüm yolu yokmudur

Bu Konudaki Chrono Kerneli Yükle Linki Var Sorun OlmazS.a beyler ben bu rom kernel işinden anlamam ama verdiğiniz bu rom u sorunsuz yüklemeyi başardım ve gayet güzel tel şuan uçuyo yani.Bir sorum var.CPU ya overclock yaptım 1250 mhz de gayet stabil.Fakat GPU ya overclock yapamıyorum.Biraz araştırdım ve bir kernel buldum.Acaba Galaxy Ace 2 i8160 - [KERNEL][3.2.0][GPU/CPU OC]Chrono kernel r1.3 - MaxiCep bu kernel i şuan ki kurduğum rom a yüknenir mi ? ve yüklediğim zaman telefonda herangi bi problem olurmu ? Aynı şekil Stabil olur mu ?

ben bu romu attım ama gapps yüklemeyi unutmuşum gappsı yükledim reboot yaptım şimdide tel açılmıyor napıcam ?
Chrono kernel kur sitede mevcutsimdi ben oyun performansi acisindn bu romun yanina hangi kerneli kurayim link atarmisiniz![]()