Galaxy Ace 2 i8160 [ROM] [4.4.4_r2] [OFFICIAL] LiquidSmooth v3.2 Nightlies - Codina

Sponsorlu Bağlantılar

Enisina

Üye
beyler bu romda viher4android yüklü ben hangi driveri kursam telefondan ses gelmiyor

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
romu 2aydir kullaniyorum bir sorunum var telefonun hafizasiyla sd kart hafizasinin yerini degistirdim ama telefon acilip kapaninca uygulamalar yok firari lutfen yardimci olun

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
romu 2aydir kullaniyorum bir sorunum var telefonun hafizasiyla sd kart hafizasinin yerini degistirdim ama telefon acilip kapaninca uygulamalar yok firari lutfen yardimci olun
Sd karta tasıdıgın uygulamalar yok olmustur sanırım.uygulamaları telefon belleğinde tutmaya çalış.

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
başka çözüm yolu yokmudur

BraveHeart1923

BraveHeart1923

Üye
tmm saol

dodomax159

Üye
S.a beyler ben bu rom kernel işinden anlamam ama verdiğiniz bu rom u sorunsuz yüklemeyi başardım ve gayet güzel tel şuan uçuyo yani.Bir sorum var.CPU ya overclock yaptım 1250 mhz de gayet stabil.Fakat GPU ya overclock yapamıyorum.Biraz araştırdım ve bir kernel buldum.Acaba Galaxy Ace 2 i8160 - [KERNEL][3.2.0][GPU/CPU OC]Chrono kernel r1.3 - MaxiCep bu kernel i şuan ki kurduğum rom a yüknenir mi ? ve yüklediğim zaman telefonda herangi bi problem olurmu ? Aynı şekil Stabil olur mu ?

The Nyks

The Nyks

Üye
Cihaziniz Bu Sürümle Uyumlu Değil :(
S.a beyler ben bu rom kernel işinden anlamam ama verdiğiniz bu rom u sorunsuz yüklemeyi başardım ve gayet güzel tel şuan uçuyo yani.Bir sorum var.CPU ya overclock yaptım 1250 mhz de gayet stabil.Fakat GPU ya overclock yapamıyorum.Biraz araştırdım ve bir kernel buldum.Acaba Galaxy Ace 2 i8160 - [KERNEL][3.2.0][GPU/CPU OC]Chrono kernel r1.3 - MaxiCep bu kernel i şuan ki kurduğum rom a yüknenir mi ? ve yüklediğim zaman telefonda herangi bi problem olurmu ? Aynı şekil Stabil olur mu ?
Bu Konudaki Chrono Kerneli Yükle Linki Var Sorun Olmaz
Birde Romun İçinde Bulunan Screencast Uygulamasini Açınca Donuyor Çözümü Varmı ?
Antutu Sonuç: 9730 :)

darkbela06

Üye
ben bu romu attım ama gapps yüklemeyi unutmuşum gappsı yükledim reboot yaptım şimdide tel açılmıyor napıcam ?

darkbela06

Üye
Stock rom nasıl atarım ?

• Beğen
Tepkiler: The Nyks
The Nyks

The Nyks

Üye
Odinden JB Yüklemen Lazım

canyesilgoz

canyesilgoz

Üye
simdi ben oyun performansi acisindn bu romun yanina hangi kerneli kurayim link atarmisiniz :)

canyesilgoz

canyesilgoz

Üye
ben bunu direk stock 4.1.2 rom ustune atiyorum root olmasa da olur deme ???