[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
s plus dan 4.7.11 i nexus s den 4.7.18. i s2 den 4.7.18 i bir kaç farklı yöntemlerle denedim honuç aynı herşey fc veriyor.sanırım kaynaktan inşa etmek lazım
illa miui olmasin sende cm11re miui launcher bide miui tema apps ekle alsana miui rom :D

alieroglu04

alieroglu04

Üye
illa miui olmasin sende cm11re miui launcher bide miui tema apps ekle alsana miui rom :D
Miui romun programları gerçekten çok kullanışlı o yüzden çok hoşuma gidiyor ancak biraz yavaş :)Bu arada ben de portlamaya çalıştım ama
Boot animasyon ekranını geçemedim :(

murat_3230

murat_3230

Üye
LafactoriaL kardeşim ben en son sürümü kurdum şarja takıyorum teli saptıyo yeniden başlatınca düzeliyo bunun çözümü varmıdır....

lavasoft95

Üye
LafactoriaL kardeşim ben en son sürümü kurdum şarja takıyorum teli saptıyo yeniden başlatınca düzeliyo bunun çözümü varmıdır....
Kurulumu düzgün yap denedim böyle bi sorun var mı diye 5-10dk boyunca takıp çıkardım sarjı problem olmadı.

raprudeboy

Üye
instagramda video paylaşabilen var mı ? yükleme başarısız diye hata veriyor. whatsapp , facebook, email paylaşımlarında sorun çıkmadı. instagramı sildim baştan yükledim, verileri ön belleği sildim, wipe işlemleri yaptım yine de olmadı. fotoğraf paylaşılıyor ama video paylaşamadı.

• Beğen
Tepkiler: -Oruc

lavasoft95

Üye
@lafactorial Beanstalk romundaki son uygulama menüsünde uygulamayı sola kaydırınca floating window olarak açılma özelliği yada buna benzer bir özelliği bu roma entegre etmen mümkün mü ?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
merhaba arkadaşlar kolay gelsin ; hiç yazılım atılmamış(rom 2.3.6) bir cihaz var elimde CWM 6.0.4.5 yi yükledikten sonra cm11 i kurmadan direk ( ) i mi kuruyoruz?

lavasoft95

Üye
merhaba arkadaşlar kolay gelsin ; hiç yazılım atılmamış(rom 2.3.6) bir cihaz var elimde CWM 6.0.4.5 yi yükledikten sonra cm11 i kurmadan direk ( ) i mi kuruyoruz?
Evet gaaps kurmayı unutma.

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
SON SURUMDE RAM 396 DEMİŞSIN.AMA 370 :blink:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
SON SURUMDE RAM 396 DEMİŞSIN.AMA 370 :blink:
hocam o ram olayı oyun ve uygulamalara göre değişir ha 390 ha 370 fark etmez belli bir zaman sonra 400 ün üstüne de çıkıyor bunlar ufak şeyler sorun yok

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-
murattopdagi

murattopdagi

Üye

Yeni güncelleme geldi.

• Beğen
Tepkiler: frdgngr, Bysalih41, hasaneness ve 1 kişi daha

sakuraozgun

Üye
Merhabalar. ben şuan Touchwi3 romunu kullanıyorum. Fakat artık yeni bir rom arıyorum. Forumda daha çok yorumlar cm11 in güzelliğinden bahsediyor. Cm11 tabanlı bu rom final değil belki ama stabilmidir. Oyun kullanıcısı değil telefonda internet progrmaları kullanıcısıyım. Tabi birde aşırı şarz yemezse harika olur. Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar..

lavasoft95

Üye
Merhabalar. ben şuan Touchwi3 romunu kullanıyorum. Fakat artık yeni bir rom arıyorum. Forumda daha çok yorumlar cm11 in güzelliğinden bahsediyor. Cm11 tabanlı bu rom final değil belki ama stabilmidir. Oyun kullanıcısı değil telefonda internet progrmaları kullanıcısıyım. Tabi birde aşırı şarz yemezse harika olur. Bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim arkadaşlar..
Cm11'de oyun performansı olmasada ( şahsi düşüncem ) genel kullanım için bence çok uygun gönül rahatlığıyla geçebilirsin kardeşim.

sakuraozgun

Üye
Cm11'de oyun performansı olmasada ( şahsi düşüncem ) genel kullanım için bence çok uygun gönül rahatlığıyla geçebilirsin kardeşim.
Eyvallah kardeşim. Ortalıkda cm11 rom'u çok fazla. Sizin öneriniz hangisinden yana. Bu darkcm romun son update i ni yüklemeyi düşündüm.. Sizce...

lavasoft95

Üye
Eyvallah kardeşim. Ortalıkda cm11 rom'u çok fazla. Sizin öneriniz hangisinden yana. Bu darkcm romun son update i ni yüklemeyi düşündüm.. Sizce...
Darkcm kullanıyorum bende 416mb kkernel ile gayet memnunum kullanabilirsin sende memnun kalmazsan basit zaten rom yükleme işlemi başka bi romada geçebilirsin.

stackbyte

stackbyte

Üye
David DarkCM yi geliştirmeyi bıraktı bu sürüm tamamen benim çalışmam. Son DCM sürümü de olabilir.

• Arco'nun son değişiklikleriye senkronize edildi
  • Cm ile senkronize edildi
  • Durum çubuğu simgeleri düzenlendi
  • Stock kernel 396MB ram

Destek vermeyecek misin Hakan DCM ' ye ?

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Destek vermeyecek misin Hakan DCM ' ye ?
Devam hocam yeni güncelleme yaptım Xda da mevcut. Buraya da aktarıyorum şimdi.
  • Arco'nun son değişiklikleriye senkronize edildi.
  • CM ve DCM ile senkronize edildi.
  • Halo ve Hover birarada.

met2534

Üye
Devam hocam yeni güncelleme yaptım Xda da mevcut. Buraya da aktarıyorum şimdi.
  • Arco'nun son değişiklikleriye senkronize edildi.
  • CM ve DCM ile senkronize edildi.
  • Halo ve Hover birarada.
Sayın lafactorial enson yeni güncellemeyi yani 20140810 darkcm 11 i khan I'n 416 kerneli ile kurdum gapps 20140606 olanla birlikte , wifi çalışmıyor , arama çubuğu atmıyor sayfalara kısayolları siliyor . Yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt