[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

lavasoft95

Üye
Tekrardan çok teşekkürler
Rica ederim çok fazla bahsi geçmemiş bir konuydu bu turboboost ve yüklenmesi bu yüzden anlattım. Yoksa Google linkini yapıştırırdım yine :D neyse İyi akşamlar herkese. Oruçlarınız kabul olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: kosovali41

Wolf389

Wolf389

Üye
Rica ederim çok fazla bahsi geçmemiş bir konuydu bu turboboost ve yüklenmesi bu yüzden anlattım. Yoksa Google linkini yapıştırırdım yine :D neyse İyi akşamlar herkese. Oruçlarınız kabul olur inşallah.
Usta performans için bişeyler yapamazmasın romu çok beğendim ama oyun performansı iyi değil bunun için neler yapılabilir

BurkaySamet

Üye
Usta performans için bişeyler yapamazmasın romu çok beğendim ama oyun performansı iyi değil bunun için neler yapılabilir
Hocam benim bildiğim g-wonder dışında hiçbir romda çok ağır oyunları 0 kasmayla oynayamazsın

lavasoft95

Üye
Samet doğru söylüyo darkcm daha çok genel kullanım için zaten wonder'da çok ağır oyunları oynamaya gerek yol neden ekran küçük bi asphalt 8 oynamak hiç eğlenceli değil oynamak içinde overclock + swap yapmak lazım ( turboboost değil hafızayı ram olarak kullanma olayı )

Wolf389

Wolf389

Üye
Samet doğru söylüyo darkcm daha çok genel kullanım için zaten wonder'da çok ağır oyunları oynamaya gerek yol neden ekran küçük bi asphalt 8 oynamak hiç eğlenceli değil oynamak içinde overclock + swap yapmak lazım ( turboboost değil hafızayı ram olarak kullanma olayı )
rami 416 görünce heyecanlandım sonra işte oyun performansı iyi çıkmadı

lavasoft95

Üye
rami 416 görünce heyecanlandım sonra işte oyun performansı iyi çıkmadı
Ram'le bitmiyo ki bi olay onboard pcye 20gb ram tak gene aynı tas aynı hamam aynı mantık eskidi artık bu telefon.

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
  • Beğen
Tepkiler: gwonder_13
linkinparkmm

linkinparkmm

Üye
Ram'le bitmiyo ki bi olay onboard pcye 20gb ram tak gene aynı tas aynı hamam aynı mantık eskidi artık bu telefon.
cm11 deki oyun performansi tam da ram ile ile alakali.sebebi.android in ram canavari olmasi .3 parti uygulamalarin gosterdigi boş ram aslında gercek boş ram degildir.terminele "free" girip free nin altindali kilobyte cinsinden rakam aslinda bos ram dir 416 lik kernelde de stock ram li bir kerneldede bu rakamin 4-5 mb civari(editsiz rom) oldugunu goruruz. 4-5 mb bos ram ilede oyun oynanmaz malum :)
cm9-10 tabanli romlarda gereksiz servis ve uygulama calismadigi icin oyun performansi maximum olur biraz uzun oldu ama anlatabilmisimdir umarim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
kardesim kamera yansima yapiyo ters cekiyo neden olabilir ?

clgnkral

clgnkral

Üye
Ufak bi sorunum var. Uygulamalar sekmesi s3 launcher temasını uygulamama ragmen saf cm gibi gözüküyor ve yerini değiştiremiyorum. Temayı değiştirdim, telefonu yeniden başlattım fakat hala aynı.

genco15

genco15

Üye
Hocam yenı surum (Android L) yayınlayacak mısınız yoksa ben şuankı surumu kurayımmı :D

genco15

genco15

Üye
Modred, Hakan derlemeye calısıyor yazmıstı

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
insallah yapip atarlar basarilar

sir mordred

sir mordred

Üye
Modred, Hakan derlemeye calısıyor yazmıstı

Ufak bir yanlış anlaşılma oldu muhtemelen ben Hakan derliyor demedim Hakam(Hakam Elassouad) derliyor dedim ama şuan derlenmesi imkansıza yakın çünkü derlense bile derlenecek olan cm değil saf android(pure AOSP) cyanogenmod cihazlar için optimizasyonlar ve hata çözümleri içeriyor ama AOSP içermiyor bu sebepten derlemek için optimize edilmesi lazım derlenmeye çalışılsa bile muhtemelen birsürü derleme hatası ile karşılaşılır. android L için cm12'yi beklememiz gerekicek o da eylül-ekim-kasım gibi çıkar tahminimce

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Ufak bir yanlış anlaşılma oldu muhtemelen ben Hakan derliyor demedim Hakam(Hakam Elassouad) derliyor dedim ama şuan derlenmesi imkansıza yakın çünkü derlense bile derlenecek olan cm değil saf android(pure AOSP) cyanogenmod cihazlar için optimizasyonlar ve hata çözümleri içeriyor ama AOSP içermiyor bu sebepten derlemek için optimize edilmesi lazım derlenmeye çalışılsa bile muhtemelen birsürü derleme hatası ile karşılaşılır. android L için cm12'yi beklememiz gerekicek o da eylül-ekim-kasım gibi çıkar tahminimce
bu kotu oldu ya iste :(

genco15

genco15

Üye
hmm anladım o zaman ben darkcm yı kurum bosa beklemeyelım :D gecen google klavye flaslayıp termınalde restart yaptım daha kısa surede acılıyor dıye telefondakı tum cachler felan sılındı suanda tıtanıumdan da bırsey yuklenmıyor en ıyısı bastan kurayım

Üst Alt